!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Πύλου. Φόβοι για εκατοντάδες θύματα. Πληροφορίες για 500 επιβάτες

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Re: Τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Πύλου. Φόβοι για εκατοντάδες θύματα. Πληροφορίες για 500 επιβάτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Ιουν 2023, 22:03
southern έγραψε: 15 Ιουν 2023, 22:01
Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Ιουν 2023, 21:58

Ναι. Όταν έχεις 500 πνιγμένους, εκπροσωπείς ένα μη εκλεγμένο κόμμα, σε βγάζει στο κανάλι του ο πρεζέμπορας και εσύ το μόνο που έχεις να πεις είναι ότι κακώς η Ελλάδα κύρηξε εθνικό πένθος είσαι σκουπίδι από τα πιο σιχαμερά...
Δεν είναι πρεζεμπορας και είμαι βαζελος. Οι λαθρο ήξεραν πολύ καλά ότι είχε κινδύνους το ταξίδι. Όχι αγαπητέ Εμπεδοκλή δεν θα κλάψω για τους λαθρο.
Εντάξει. Υπάρχουν πολλά καθάρματα. Δε θα στο αναλύσω περισσότερο γιατί. Ούτε θα δώσω ευχές να σε βρουν τουμπανιασμένο στη θάλασσα και να λείπουν κομμάτια από τα ψάρια.
Είχαν επίγνωση του κινδύνου. Η Ευρώπη των 500 εκατομμύριων θα φορτωθεί το περίσσευμα του τρίτου κόσμου;; έλα τώρα ρε Εμπεδοκλή.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Εμπεδοκλής

Re: Τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Πύλου. Φόβοι για εκατοντάδες θύματα. Πληροφορίες για 500 επιβάτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

southern έγραψε: 15 Ιουν 2023, 22:06
southern έγραψε: 15 Ιουν 2023, 22:01
Δεν είναι πρεζεμπορας και είμαι βαζελος. Οι λαθρο ήξεραν πολύ καλά ότι είχε κινδύνους το ταξίδι. Όχι αγαπητέ Εμπεδοκλή δεν θα κλάψω για τους λαθρο.
Εντάξει. Υπάρχουν πολλά καθάρματα. Δε θα στο αναλύσω περισσότερο γιατί. Ούτε θα δώσω ευχές να σε βρουν τουμπανιασμένο στη θάλασσα και να λείπουν κομμάτια από τα ψάρια.
Είχαν επίγνωση του κινδύνου. Η Ευρώπη των 500 εκατομμύριων θα φορτωθεί το περίσσευμα του τρίτου κόσμου;; έλα τώρα ρε Εμπεδοκλή.
Ναι τύπε μου. Έτσι είναι. Η άτιμη ι κενωνύα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιουν 2023, 21:43 αυτη την απορια την ειχα παντα, κι εγω. ακομη και 5 ατομα να μαζευτουν, μια χαρα αξιοπλοο πλεουμενο παιρνουν, να τους παει με ανεση και ασφαλεια. ακομη και με μηδενικες γνωσεις ναυσιπλοιας.
Πιθανόν υπάρχει ολόκληρο δίκτυο που τους τάζει, τους ετοιμάζει, τους δασκαλεύει και ίσως τους έχει πει ότι ένα σαπιοκάραβο πιο πειστικά "βουλιάζει" στο κατάλληλο σημείο κοντά σε ακτή ώστε να υποχρεωθούν οι εκεί αρχές σε διάσωση. Απλά εδώ το σκάφος ήταν ακατάλληλο για ένα οτιδήποτε με τόσα άτομα επάνω.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 14 Ιουν 2023, 23:35 https://www.protothema.gr/greece/articl ... etanastes/

«📌 Εξουσιοδοτώ τους δημοσιογράφους που επικοινωνούν μαζί μου αυτές τις ώρες να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δήλωση για να καταγράψουν μέρος της δυναμικής των γεγονότων που έλαβαν χώρα χθες.

Στις 13 Ιουνίου 2023, τις πρώτες πρωινές ώρες, λάθρομετανάστες που επέβαιναν σε σκάφος φορτωμένο με 750 άτομα επικοινώνησαν μαζί μου και μου μίλησαν για την κατάστασή τους (πώς βρήκαν τον αριθμό του τηλεφώνου της;). Μετά από πέντε ημέρες ταξιδιού, το νερό είχε τελειώσει, ο καπετάνιος του πλοίουο trafficker το φιλαράκι μου, τους είχε εγκαταλείψει στην ανοιχτή θάλασσα και υπήρχαν επίσης έξι πτώματα στο σκάφος. Οι λαθρομετανάστες δεν γνώριζαν ακριβώς πού βρίσκονταν, αλλά χάρη στον άμεσο εντοπισμό του τηλεφώνου Turaya, μπόρεσα να μάθω την ακριβή τους θέση και να ειδοποιήσω τις αρμόδιες αρχές.

Ωστόσο, η κατάσταση περιπλέχθηκε όταν ένα πλοίο πλησίασε το σκάφος, έδεσε σχοινιά σε δύο σημεία του σκάφους και άρχισε να πετάει μπουκάλια με νερό. Οι λαθρομετανάστες αισθάνθηκαν μεγάλο κίνδυνο, καθώς φοβόντουσαν ότι τα σχοινιά θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανατροπή του πλοίου και ότι η προσπάθεια επί του σκάφους για να πάρουν νερό θα μπορούσαν να προκαλέσουν τη βύθισή της. Για το λόγο αυτό, απομακρύνθηκαν ελαφρώς από το πλοίο για να αποφύγουν ένα ναυάγιο.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η κατάσταση στο σκάφος έγινε ακόμη πιο δραματική: οι λαθρομετανάστες ήταν μπερδεμένοι και δεν καταλάβαιναν αν επρόκειτο για επιχείρηση διάσωσης ή για έναν τρόπο να θέσουν τη ζωή τους σε ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο. Παρέμεινα σε επαφή μαζί τους μέχρι τις 11 το βράδυ ώρα Ελλάδας, προσπαθώντας να τους καθησυχάσω και να τους βοηθήσω να βρουν μια λύση. Όλη την ώρα με ρωτούσαν τι έπρεπε να κάνουν και τους έλεγα συνεχώς ότι η ελληνική βοήθεια θα ερχόταν. Σε αυτό το τελευταίο τηλεφώνημα, ο άνθρωπος με τον οποίο μιλούσα μου είπε ρητά: "Νιώθω ότι αυτή θα είναι η τελευταία μας νύχτα στη ζωή". Όταν οι λαθρομετανάστες απομακρύνθηκαν ελαφρώς από το πλοίο, δεν υπήρχε πρόθεση να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Ιταλία, γιατί δεν θα ήξεραν πώς να πλεύσουν στα ιταλικά ύδατα, καθώς ο πραγματικός καπετάνιος του πλοίου trafficker, το φιλαράκι μου έλειπε και ρωτούσαν συνεχώς τι να κάνουν. Χρειάζονταν οπωσδήποτε βοήθεια στα νερά όπου βρίσκονταν, και αν μου είχαν εκφράσει την πρόθεσή τους να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Ιταλία, προφανώς θα είχα στείλει ενημέρωση στη Μάλτα, την Ελλάδα και την Ιταλία, αλλά οι λαθρομετανάστες δεν είπαν ποτέ κάτι τέτοιο.

Είναι ποτέ δυνατόν η φυγή των λαθρομεταναστών από την κατάσταση κινδύνου στην οποία βρίσκονταν να ερμηνεύτηκε από τις ελληνικές αρχές ως φυγή από τη διάσωση; Αυτά είναι ερωτήματα που δεν μπορώ να απαντήσω, αλλά μπορώ να βεβαιώσω ότι αυτοί οι άνθρωποι ζητούσαν πάντα να διασωθούν από οποιαδήποτε χώρα και πρέπει να με πιστέψετε γιατί έχω κάνει θυσίες εγώ, έχω πάρει χιλιάδες μετανάστες σε όλες τις στάσεις.

Αυτή είναι η τελευταία ακριβής θέση που εστάλη από το τηλέφωνο Turaya και κοινοποιήθηκε στη Μάλτα, την Ελλάδα και την Ιταλία
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
Θέση στις 15.10 ώρα Ελλάδας.
Lat N 036 Deg 008'059.660" Lon E 021 Deg 002'009.749"

Καθ' όλη τη διάρκεια του απογεύματος και μέχρι τις 11 το βράδυ δεν έκανα τίποτα άλλο από το να καθησυχάζω τους ανθρώπους που τηλεφωνούσαν από το σκάφος, εξηγώντας τους ότι οι αρμόδιες αρχές είχαν τη θέση του σκάφους εδώ και πολλές ώρες και ότι σίγουρα θα έφτανε βοήθεια και μετά θα κάναμε άγριο σεξ όπως πάντα. Το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να διαχειριστούν την κατάσταση πανικού που επικρατούσε στο πλοίο».

fixed :smt023
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Ιουν 2023, 22:07
southern έγραψε: 15 Ιουν 2023, 22:06

Ναι τύπε μου. Έτσι είναι. Η άτιμη ι κενωνύα.
Ε λοιπόν με το συμπαθειο αλλά δεν θα βάλω μαύρες πλερεζες για όσους ψόφησαν στη θάλασσα
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Το έγκλημα στην Πυλο έχει τις υπογραφές όλων όσων τόσα χρόνια συνυπογραφουν, συμμετέχουν και παρέχουν γη και ύδωρ στις πολεμικες επιχειρήσεις των ΝΑΤΟ ΕΕ ΗΠΑ

Εικόνα
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Passager
Phorum.gr user: Passager

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Passager »

Δεν ανεβασε κανεις βιντεακι με την κηδεια του Μπερλουσκονι ;

Χαμος εγινε απο κοσμο !
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Sol έγραψε: 15 Ιουν 2023, 21:20 https://twitter.com/red_salute/status/1 ... 78912?s=20

τον φραχτη στην Ανατολικη Γερμανια τον ξεχασες ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
nostromos

ST48410 έγραψε: 15 Ιουν 2023, 22:07
Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιουν 2023, 21:43 αυτη την απορια την ειχα παντα, κι εγω. ακομη και 5 ατομα να μαζευτουν, μια χαρα αξιοπλοο πλεουμενο παιρνουν, να τους παει με ανεση και ασφαλεια. ακομη και με μηδενικες γνωσεις ναυσιπλοιας.
Πιθανόν υπάρχει ολόκληρο δίκτυο που τους τάζει, τους ετοιμάζει, τους δασκαλεύει και ίσως τους έχει πει ότι ένα σαπιοκάραβο πιο πειστικά "βουλιάζει" στο κατάλληλο σημείο κοντά σε ακτή ώστε να υποχρεωθούν οι εκεί αρχές σε διάσωση. Απλά εδώ το σκάφος ήταν ακατάλληλο για ένα οτιδήποτε με τόσα άτομα επάνω.

https://twitter.com/HFirstpriest/status ... 3392838657
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Frappezitis έγραψε: 15 Ιουν 2023, 21:14 Όσο περνάει ο χρόνος γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι τους άφησαν να πνιγούν και αν στο σημείο δεν έπλεε η ξένη θαλαμηγός οι πρόσφυγες που διασώθηκαν δεν θα ξεπερνούσαν τα δάχτυλα των δύο χεριών.
Το τριήμερο πένθος και τα κροκοδείλια δάκρυα είναι η στάχτη συγκάλυψης στο έγκλημα του Ελληνικου κρατους !!
πρεπει να εχεις στεναχωρηθει παρα πολυ που εκανε διασωση η θαλαμηγος και οχι καμμια ψαροβαρκα μεροκαματιαρη.

η οικονομικη ελιτ να σωζει τους φτωχοδιαβολους; πως αντεχεις;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Ιουν 2023, 21:49
Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιουν 2023, 21:46
Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Ιουν 2023, 21:13

Μα δεν απαγορεύεται στο διεθνές δίκαιο.
τι ειναι αυτο που δεν απαγορευεται;
Συγνώμη. Δεν μπορώ να παίζουμε. Θα βγει η ανάλογη αρθρογραφία για το τι ορίζουν οι κανόνες.
εχω ηδη βαλει τη νομοθεσια, 2-3 φορες στο τοπικ.

η ερωτηση ειναι, εσυ τι νομιζεις οτι δεν απαγορευεται; γιατι δεν ειναι σαφες σε τι αναφερεσαι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
nostromos

Green Dragon έγραψε: 15 Ιουν 2023, 20:47
Αυτό είναι το σωστό.

+ ξεπάτωμα ΜΚΟ

https://twitter.com/Technomagos/status/ ... 6154846210
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιουν 2023, 22:48
Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Ιουν 2023, 21:49
Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιουν 2023, 21:46

τι ειναι αυτο που δεν απαγορευεται;
Συγνώμη. Δεν μπορώ να παίζουμε. Θα βγει η ανάλογη αρθρογραφία για το τι ορίζουν οι κανόνες.
εχω ηδη βαλει τη νομοθεσια, 2-3 φορες στο τοπικ.

η ερωτηση ειναι, εσυ τι νομιζεις οτι δεν απαγορευεται; γιατι δεν ειναι σαφες σε τι αναφερεσαι.
Έχω απαντήσει ήδη. Απλά παίζεις την κολοκυθιά για να πεις αυτό που θέλεις να πεις.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Frappezitis έγραψε: 15 Ιουν 2023, 22:26 Το έγκλημα στην Πυλο έχει τις υπογραφές όλων όσων τόσα χρόνια συνυπογραφουν, συμμετέχουν και παρέχουν γη και ύδωρ στις πολεμικες επιχειρήσεις των ΝΑΤΟ ΕΕ ΗΠΑ

Εικόνα
Ζμπουτζαμας
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”