!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φωτογραφίες μας

Φωτογραφία, ζωγραφική, γλυπτική, ψηφιδωτά, κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Re: Φωτογραφίες μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Εικόνα

αυτή είναι με κινητό. Και δείχνει ακριβώς πώς τη βλέπω γύρω-γύρω.

Έβγαλα και μια άλλη με κινητό στις ίδιες διακοπές που ήταν αληθινά φοβερή και με τεράστια συναισθηματική αξία για μένα αλλά δε μπορώ να τη βάλω εδώ γιατί ειναι όλη η οικογένεια με μαγιό.

Δε συμφωνώ όμως για τον εξοπλισμό (ισχύει βέβαια ότι ο καλός εξοπλισμός δε θα σου κάνει με μαγικό τρόπο μια μάπα φωτογραφία καλή)

Άμα δεν έχεις εύκολο φωτισμό και άλλες βολικές συνθήκες ο εξοπλισμός θα σε αδικήσει.

Εμένα μου αρέσει το πρωί να τραβάω κόντρα και backlit από τον πρωινό ήλιο γιατί είναι μια φάση του κόσμου με την οποία δεν είχα ασχοληθεί μέχρι τα 33 που άλλαξα τελείως τον εαυτό μου. Ε γι' αυτό το πράγμα θες τουλάχιστον 12eV δυναμικό εύρος τι να κάνουμε.

Και ξέρεις πολύ καλά ότι οι περισσότεροι δεν τις κάνετε ασπρόμαυρες επειδή η τέχνη αλλά επειδή είναι πολύ πιο εύκολο να κάψεις τα χρώματα απ' ό,τι τα σχήματα. Αλλού τα "μη σε νοιάζει" και τα "ωχου με τις τεχνικότητες" :)

Επίσης στις ίδιες διακοπές που έβγαλα τις 2 γαμάτες αυθόρμητες με το κινητό έβγαλα και αυτή (σόρι για το μουτζούρωμα αλλά δε βάζω φάτσες) που τη σκέφτηκα μισό λεπτό και υπολόγισα f και διάρκεια και τους έστησα και arguably θα έχει τεράστια συναισθηματική αξία ακόμα και για τα παιδιά των παιδιών.

Εικόνα

Δε με νοιάζει τι κάνουν οι φωτογράφοι με στούντιο γιατί εγώ είμαι μηχανικός όχι φωτογράφος. Η φωτογραφία είναι χόμπυ μου και κάθε φωτογραφία που πετυχαίνει αποτυπώνει ακριβώς τι με απασχολούσε εκείνη τη στιγμή (think about it). Θα ήταν μάλλον spooky να ταυτίζονταν πολλοί με αυτό.

Δε συμφωνώ με την απόρριψη του bokeh, είναι ένα μέσο έκφρασης.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Πολύ ωραίες φωτό. Πραγματικά ωραίες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

κοιτάξτε τον αστερισμό σε σχήμα καρδιάς ακριβώς πάνω από το κεφάλι μου, γατάκια :)
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Ναι ρε κάντα, κάντα όλα αυτά, και δοκίμασε όλα που είναι για σένα μέσο έκφρασης και πάρε και τον εξοπλισμό που χρειάζεται να τα πετύχεις. Ο καθένας πρέπει να ακολουθήσει το ταξίδι του όπως το καταλαβαίνει ο ίδιος. Απλά για όποιον δε θέλει ή δεν μπορεί να φορτώνει εξοπλισμό, υπάρχουν χίλια δυό άλλα που μπορεί να κάνει με φτηνές κάμερες, το μποκέ κλπ είναι ένα απ'τα χίλια. Υπάρχει κόσμος που έχει μπει στο ΜοΜΑ και στο Μάγκνουμ με φτηνές κάμερες, δεν υπάρχουν μονόδρομοι. Πολύς κόσμος δεν τα ξέρει αυτά και τρώει σκάλωμα και ψαρώνει με τα μαραφέτια και είναι κρίμα.

Το ζόρι που έχω με τα κινητά είναι εντελώς πρακτικό, ότι δεν έχουν εύκολα και γρήγορα χειριστήρια γιατί δεν είναι φωτογραφικές μηχανές, και δεν προσφέρουν τρόπο να προσπεράσεις τις διαδικασίες τους όταν θες να κάνεις ένα κλικ ακριβώς το κλάσμα δευτερολέπτου που θέλεις και το κινητό έχει κολλήσει γιατί πρέπει να κάνει τους αυτοματισμούς του. Και είναι κρίμα γιατί θεωρώ χάνονται φωτογραφίες έτσι. Βγαίνουν κάποιες, χάνονται πολλές όμως γιατι πολλές φάσεις είναι φωτογραφία τώρα, αλλά σε μισό δευτερόλεπτο δεν είναι φωτογραφία.
Αλλά αν εσένα το κινητό σου κάνει αυτό που θες τότε μια χαρά, δεν ξέρω τι προσπαθεί να πετύχει ο καθένας ακριβώς.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

IMG_20180611_220929_329.jpg
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

μ'αρέσει πολύ η αισθητική πολαρόιντ στις από πάνω
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Εικόνα
αυτή είναι απ'τον κήπο μου :D
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

άλλη μια παλιά απ'τον κήπο

αυτό το λορικίτ ήταν τυφλό απ'το ένα μάτι, κι αυτός είναι ο μόνος λόγος που με άφησε να πλησιάσω τόσο κοντά
Εικόνα
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Chilloutbuddy έγραψε: 27 Οκτ 2018, 12:36 μ'αρέσει πολύ η αισθητική πολαρόιντ στις από πάνω
ναι, και σε μένα αρέσει και αναγκαστικά απλοποιώ
τις λήψεις μου διότι τραβάω αποκλειστικά από κινητό πλέον,
το οποίο δεν έχει καν πολύ καλή κάμερα :102:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Chilloutbuddy έγραψε: 27 Οκτ 2018, 12:44 άλλη μια παλιά απ'τον κήπο

αυτό το λορικίτ ήταν τυφλό απ'το ένα μάτι, κι αυτός είναι ο μόνος λόγος που με άφησε να πλησιάσω τόσο κοντά
Εικόνα
και ενας μονοπόδαρος που συνήθιζε να ερχεται για φαγητό που τους εδινα - ληψη από το παράθυρο της κουζίνας.

Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Eικαστικές τέχνες”