!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Πύλου. Φόβοι για εκατοντάδες θύματα. Πληροφορίες για 500 επιβάτες

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Πύλου. Φόβοι για εκατοντάδες θύματα. Πληροφορίες για 500 επιβάτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Υδράργυρος έγραψε: 15 Ιουν 2023, 15:26 Δηλαδή το λιμενικό τι μας λέει; Οτι είδε ένα δουλεμπορικό σαπιοκάραβο με 400 άτομα πάνω και επικοινώνησε με τους δουλέμπορους και αυτοί είπαν όλα καλά πάμε για Ιταλία, και το λιμενικό είπε καλή συνέχεια; Διεθνές δίκαιο :smt005:
Δεν έχω ιδέα από το πως λειτουργούν σε αυτές τις καταστάσεις και τι προβλέπεται αλλά εκτιμώ ότι όσο έβλεπαν ότι αυτό συνεχίζει να ταξιδεύει μπορεί και να επιθυμούσαν να φύγει από την Ελληνική δικαιοδοσία και να σκάσει στα χέρια των Ιταλών.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Πύλου. Φόβοι για εκατοντάδες θύματα. Πληροφορίες για 500 επιβάτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Υδράργυρος έγραψε: 15 Ιουν 2023, 15:24 Κλείσε το wifi και έλα πες μου αν δουλεύει η εφαρμογή του google maps
πες ενα "σορυ ειμαι ασχετος", τι θα πάθεις;
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Υδράργυρος έγραψε: 15 Ιουν 2023, 15:24
Imperium έγραψε: 15 Ιουν 2023, 14:20
Υδράργυρος έγραψε: 15 Ιουν 2023, 14:14

Τα σμαρτφον έχουν σήμα μεσοπέλαγα;
Απο GPS φυσικά και έχουν. Δεν εξαρτάται απο το δίκτυο.

Εσύ, δλδ, τι είχες καταλάβει;
Κλείσε το wifi και έλα πες μου αν δουλεύει η εφαρμογή του google maps
https://www.fomo.gr/google-maps-gps-offline/
https://www.toxrisimo.gr/2019/01/gps-xw ... ernet.html
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιουν 2023, 09:32
Αλιόσα έγραψε: 15 Ιουν 2023, 09:27
ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Ιουν 2023, 09:13

Θρασίμια.
Τι αισχη ειναι αυτά ρε, τι παει ο άλλος να ζητήσει τον λόγο απο την Προεδρο λες και ευθύνεται για κάτι. :fp:

που μου παρουσιάζονται σαν αποκλειστικοι εκπροσωποι του ανθρωπισμού οι υποκριτές.
Ο διάλογος:

Συγκεντρωμένοι: Είμαστε εδώ για τους πρόσφυγες που κάθε μέρα η κυβέρνηση της ΝΔ υπό τη δική σας προεδρία τούς κάνει αυτά που τους κάνει, τους σκοτώνει στον φράχτη του Έβρου και ρίχνει τις βάρκες στο Αιγαίο...

ΠτΔ: Σκεφτείτε, αυτά τα σαπιοκάραβα που φορτώνουν διακινητές και κάνουν το εμπόριο, πόσες ευθύνες ακόμη υπάρχουν. Δεν είναι τόσο απλά όσο τα λέτε.

Συγκεντρωμένοι: Κι εσείς τι κάνατε γι' αυτό;

ΠτΔ: Θα το λύσουμε εσείς κι εγώ τώρα εδώ;

Συγκεντρωμένοι: Εσείς ήρθατε εδώ

ΠτΔ: Ναι γιατί όταν ακούω φωνή έχω μια προσέγγιση δημοκρατική. Δεν μου αρέσει ο μονόλογος, σας ακούω

Συγκεντρωμένοι: Τη δημοκρατική σας προσέγγιση την είδαμε στον φράχτη που φωτογραφίζεστε και στην τυμβωθηρία και εδώ και αλλού και στα Τέμπη

ΠτΔ: Ο φράχτης είναι η προστασία των συνόρων της πατρίδας μου

Συγκεντρωμένοι: Την προστασία της πατρίδας την είδαμε με τους 59 νεκρούς

ΠτΔ: Κοιτάξτε, είναι παραμονές εκλογών, εγώ δεν κατεβαίνω στις εκλογές, εσείς ναι

Συγκεντρωμένοι: Σας παρακαλώ πολύ. Εμείς δεν κατεβαίνουμε σε εκλογές, είναι ντροπή αυτό, ντροπή

https://www.thetoc.gr/politiki/best-of- ... rbitsioti/

Tο θέατρο του παραλόγου.
γι'αυτό και όχι στο 20% αλλά στο 5% θα επιστρέψουν και θα λένε και ευχαριστώ αν καταφέρουν να μπουν στη βουλή
γκιόζηδες
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Nandros έγραψε: 15 Ιουν 2023, 14:26

Το GPS του κινητού δουλεύει χωρίς κάρτα ΣΙΜ, εξυπνάκια, άσχετε και παρόλα αυτά φορέα γνώμης!
Δηλαδή δουλεύει χωρίς wifi? Ψηφοφόροι της ΝΔ :011:
Νεοκομμούνια ψηφοφόροι! Συνέχιζε να ξεφτιλίζεσαι!
Όλοι οι άσχετοι γιδοβοσκοί μαζεύτηκαν εδώ μέσα ρε μλκα μου! :smt005:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Ιουν 2023, 15:33
γι'αυτό και όχι στο 20% αλλά στο 5% θα επιστρέψουν και θα λένε και ευχαριστώ αν καταφέρουν να μπουν στη βουλή
γκιόζηδες
Εικόνα

https://left.gr/news/kalesmata-se-sygke ... -tis-pyloy

Ε αφού ΔΕΝ καταλαβαίνουν, τί να τους κάμομε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Nandros

Γιδοβοσκέ ξέρεις αγγλικά;

The 8 Best Free Offline GPS Navigation Apps for Android
https://www.makeuseof.com/tag/top-3-fre ... s-android/
:smt005:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Άβαταρ μέλους
ST48410

Nandros έγραψε: 15 Ιουν 2023, 14:58
Και κάτι τελευταίο. Αν καταλαβαίνω καλά βρίσκονταν σε διεθνή ύδατα αλλά σε χώρο ευθύνης διάσωσης της Ελλάδας. Αν σε τέτοια περιοχή ένα σκάφος μεταφέρει ας πούμε ναρκωτικά, όπλα ή κάτι άλλο παράνομο, δεν έχει η Ελλάδα δικαίωμα να το σταματήσει και να το ελέγξει, ρυμουλκήσει όπου θέλει;

Όταν είναι προφανές ότι μεταφέρονταν εκατοντάδες άνθρωποι παράνομα, υπάρχει δηλαδή μια προφανής παρανομία, χάνει η χώρα το δικαίωμα να επέμβει; Παρέχει βοήθεια μόνο αν της επιτραπεί από το πλήρωμα; Και πως ξέρεις ότι αυτός που δεν δέχεται την βοήθεια δεν είναι δουλέμπορος που την αρνείται για να μην προσαχθεί ενώ πιθανόν οι επιβάτες μπορεί να έχουν ανάγκη;

Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 15 Ιουν 2023, 15:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Nandros

ST48410 έγραψε: 15 Ιουν 2023, 15:27
Nandros έγραψε: 15 Ιουν 2023, 14:48
Frappezitis έγραψε: 15 Ιουν 2023, 14:42 Ούτε τα δέοντα δεν έγιναν ...οι ευθύνες τεράστιες και εγκληματικές!

Νίκος Σπανός, ναύαρχος ε.α. του Λιμενικού, στην ΕΡΤ
Ορεσίβιε τσομπάνε, το πιλάφι λέει μαλακίες εκ του ασφαλούς.
Το ναυαγοσωστικό είναι ιδιωτικό. Ο καπετάνιος του δεν θα πάει να μπλέξει με χωρίς κέρδος κέρατα, για μιαν χαμένη εξ αρχής υπόθεση και να σκάσει η μπόμπα στα χέρια του.
Γιατί μετά θα σκούζεις εσύ, νεοκομμουνιστάκο, ότι το έπνιξε ο καπιταλισμός.
Άσχετε τσομπάνε.
Ο ίδιος πάντως εχθές το βράδυ σε άλλο κανάλι είπε ότι θα έπρεπε να έχουν κληθεί ρυμουλκά και να βρίσκονται κοντά, είτε να το πλευρίσουν από τις δύο πλευρές ώστε να μην ανατραπεί. Ισχύει κάτι τέτοιο; Τα ρυμουλκά τι είναι; Ιδιωτικά; Δικαιούται να τα διατάξει το λιμενικό να κάνουν τέτοια ενέργεια σε σκάφος που μπορεί να μην θέλει;

Επίσης εντύπωση μου προξένησε εχθές ο εκπρόσωπος του Λιμενικού που είπε ότι είχαν από νωρίς επικοινωνία με άτομα πάνω στο σκάφος. Όταν ρωτήθηκε αν ήταν ο καπετάνιος ή κάποιος άλλος δεν το ξεκαθάρισε. Ίσως δεν γνώριζε. Ρωτάω μήπως ξέρεις. Πως μπορεί να είναι σίγουρο το Λιμενικό τι είναι αυτός με τον οποίο επικοινωνεί αν μιλάμε για δουλεμπορικό; Θα του δώσει ο όποιος κυβερνήτης πραγματικά στοιχεία;
Δεν έχω πλήρη εικόνα. Ούτε ο πιλάφας λιμενικός είχε. Κακώς έβγαλε συμπέρασμα και έδωσε δικαίωμα στον κάθε μαλάκα να σκούζει τώρα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Nandros έγραψε: 15 Ιουν 2023, 15:42 Δεν έχω πλήρη εικόνα. Ούτε ο πιλάφας λιμενικός είχε. Κακώς έβγαλε συμπέρασμα και έδωσε δικαίωμα στον κάθε μαλάκα να σκούζει τώρα.
Εγώ ρωτάω για το θεωρητικό σκέλος της υπόθεσης. Αυτός είπε ότι αυτή ήταν η δουλειά του.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

nyxtovios έγραψε: 14 Ιουν 2023, 22:46 ...
Εικόνα

Αυτοί είστε οι ελληνιάρηδες
...και μπράβο μας...
Άβαταρ μέλους
Exodus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus »

Δεν πιστεύω πως το Λιμενικό ήθελε να πνιγούν άνθρωποι στη ζώνη ευθύνης του. Και δεν είναι πάντα οι κακοί του Κράτους. Για μένα οι πιο κακοί είναι τα κυκλώματα που παίρνουν λεφτά από ανθρώπους, τους φορτώνουν σε καρυδότσουφλα, και τους εγκαταλείπουν με προοπτική να διασωθούν. Και οι NGO αυτό το αβαντάρουν με πολύ ύποπτες διαδικασίες που βάζουν σε πειρασμό και άγιο.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Nandros έγραψε: 15 Ιουν 2023, 15:42
ST48410 έγραψε: 15 Ιουν 2023, 15:27
Nandros έγραψε: 15 Ιουν 2023, 14:48
Ορεσίβιε τσομπάνε, το πιλάφι λέει μαλακίες εκ του ασφαλούς.
Το ναυαγοσωστικό είναι ιδιωτικό. Ο καπετάνιος του δεν θα πάει να μπλέξει με χωρίς κέρδος κέρατα, για μιαν χαμένη εξ αρχής υπόθεση και να σκάσει η μπόμπα στα χέρια του.
Γιατί μετά θα σκούζεις εσύ, νεοκομμουνιστάκο, ότι το έπνιξε ο καπιταλισμός.
Άσχετε τσομπάνε.
Ο ίδιος πάντως εχθές το βράδυ σε άλλο κανάλι είπε ότι θα έπρεπε να έχουν κληθεί ρυμουλκά και να βρίσκονται κοντά, είτε να το πλευρίσουν από τις δύο πλευρές ώστε να μην ανατραπεί. Ισχύει κάτι τέτοιο; Τα ρυμουλκά τι είναι; Ιδιωτικά; Δικαιούται να τα διατάξει το λιμενικό να κάνουν τέτοια ενέργεια σε σκάφος που μπορεί να μην θέλει;

Επίσης εντύπωση μου προξένησε εχθές ο εκπρόσωπος του Λιμενικού που είπε ότι είχαν από νωρίς επικοινωνία με άτομα πάνω στο σκάφος. Όταν ρωτήθηκε αν ήταν ο καπετάνιος ή κάποιος άλλος δεν το ξεκαθάρισε. Ίσως δεν γνώριζε. Ρωτάω μήπως ξέρεις. Πως μπορεί να είναι σίγουρο το Λιμενικό τι είναι αυτός με τον οποίο επικοινωνεί αν μιλάμε για δουλεμπορικό; Θα του δώσει ο όποιος κυβερνήτης πραγματικά στοιχεία;
Δεν έχω πλήρη εικόνα. Ούτε ο πιλάφας λιμενικός είχε. Κακώς έβγαλε συμπέρασμα και έδωσε δικαίωμα στον κάθε μαλάκα να σκούζει τώρα.
Η μάνατζερ πάντως δήλωσε ότι ο καπετάνιος είχε φύγει...

Έτσι απλά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Αυτό ονομάζεται a-GPS. Το GPS είναι αυτόνομο σύστημά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”