Α οκ. Το χέρι είναι όντως η 3η επιλογή. Μάλλον η 4η.Naida έγραψε: 27 Οκτ 2018, 01:19Ναι ρε παιδάκι μου αλλά το δικό μας το χέρι είναι πιο παιχνιδιάρικο. Μα δε καταλαβαίνεις κιόλαςΖενίθεδρος έγραψε: 27 Οκτ 2018, 01:16
Που θα την καθοδηγήσει επιτέλους; Δλδ, πόσες επιλογές έχει η έρμη. Άντε 2 και με το ζόρι.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσα βρακιά έχετε;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Πόσα βρακιά έχετε;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Δε μπορεί να μη με πιάνεις τι εννοώ. Θα βάλω τζιφακι και θα με μπαναρουν
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Εγώ επί δραχμής είχα τουλάχιστον 15 και ήμουν 20 χρονών. Μάλλον ήσουν καβουροτσέπης;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26 Οκτ 2018, 22:08 Εγινε καταμετρηση
24 αλλα 6-7 τα φοραω σπανια
brb και tyt
Επι δραχμης ειχα 5
Με το ευρω εφυγαν οι αραχνες απο τα @@μας
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Οχι απλα εσυ δεν ησουν στην Ελλαδα ηχουν στην Βρετανια
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- hellegennes
Δεν ήμουν στην Βρετανία το 2002. Δούλευα σαν τεχνικός Η/Υ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ορέστης 35
Ετσι χανεις τη μιση απολαυση του γυμναστηριου.Cecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2018, 21:40 . Επίσης δεν με βολεύει να μπαίνει το στρινγκ μες στον κώλο ενώ γυμνάζομαι. .
Εχω πολλα αλλα τα πιο ανετα ειναι 5.
Το πιο ωραίο στο γυμναστήριο είναι οι σκισμένες φόρμες , η φάση να πηγαίνεις σαν τον επετη της περιοχής , όχι τα βρακιά .
Α , κ τα τι σερτς. Ως εκεί .
Α , κ τα τι σερτς. Ως εκεί .
~~¥~~
5. τουλαχιστον.Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Οκτ 2018, 01:16Που θα την καθοδηγήσει επιτέλους; Δλδ, πόσες επιλογές έχει η έρμη. Άντε 2 και με το ζόρι.Naida έγραψε: 27 Οκτ 2018, 01:07 Καλά αυτό είναι δεδομένο Αυτό που εννοούσα είναι αφήστε τον έλεγχο της καρδερίνας σε κανένα άλλο χέρι να τη καθοδηγήσει όπως πρεπει. Να μη σκίζονται και εσώρουχα κρίμα είναι. Μας πονάνε.![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Naida έγραψε: 27 Οκτ 2018, 01:07Καλά αυτό είναι δεδομένο Αυτό που εννοούσα είναι αφήστε τον έλεγχο της καρδερίνας σε κανένα άλλο χέρι να τη καθοδηγήσει όπως πρεπει. Να μη σκίζονται και εσώρουχα κρίμα είναι. Μας πονάνε.Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Οκτ 2018, 00:44Και ποιός σου είπε πως εμείς καθοδηγούμε αυτήν και όχι αυτή εμάς;
Πλερωνουμε και σκιζουμε
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Oνειρεύονται και φαντασιώνονται πάθος και σχισίματα
Αν δεν φτιάξτε κανα καλό φαγητό - ενα καλό κοκτειλ και να κάνετε τπτ νεα τσαλίμια στο στριπ δεν σας κοβω να βλεπετε χαρά - αντε το πολύ κανα βαριεστημένο πηδουλο.
Αν δεν φτιάξτε κανα καλό φαγητό - ενα καλό κοκτειλ και να κάνετε τπτ νεα τσαλίμια στο στριπ δεν σας κοβω να βλεπετε χαρά - αντε το πολύ κανα βαριεστημένο πηδουλο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Κάπου πήρε το μάτι μου νήμα με άλλα κουνέλια.Αγις έγραψε: 27 Οκτ 2018, 09:15 Oνειρεύονται και φαντασιώνονται πάθος και σχισίματα![]()
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Για τα πέντε αναφέρεσαι μόνο στον κεντρικό κάθετο άξονα ή έχεις υπολογίσει και άκρα;Ασέβαστος έγραψε: 27 Οκτ 2018, 09:075. τουλαχιστον.Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Οκτ 2018, 01:16Που θα την καθοδηγήσει επιτέλους; Δλδ, πόσες επιλογές έχει η έρμη. Άντε 2 και με το ζόρι.Naida έγραψε: 27 Οκτ 2018, 01:07 Καλά αυτό είναι δεδομένο Αυτό που εννοούσα είναι αφήστε τον έλεγχο της καρδερίνας σε κανένα άλλο χέρι να τη καθοδηγήσει όπως πρεπει. Να μη σκίζονται και εσώρουχα κρίμα είναι. Μας πονάνε.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος don't speak την 27 Οκτ 2018, 09:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
don't speak έγραψε: 27 Οκτ 2018, 09:38Για τα πέντε ναφέρεσαι μόνο στον κεντρικό κάθετο άξονα ή έχεις υπολογίσει και άκρα;Ασέβαστος έγραψε: 27 Οκτ 2018, 09:075. τουλαχιστον.Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Οκτ 2018, 01:16
Που θα την καθοδηγήσει επιτέλους; Δλδ, πόσες επιλογές έχει η έρμη. Άντε 2 και με το ζόρι.![]()
Άσχημα γούστα έχει
Πέσιμο ή χεσιμο; 
4 καθετο αξονα, ενα ακρα. τωρα που το σκεφτομαι, 2 ακρα. και κατι εχω ακουστα και για μασχαλες, οποτε φτανουμε στα επτα. ειμαι σιγουρος οτι με λιγη εφευρετικοτητα θα ξεπερασουμε τα 10.don't speak έγραψε: 27 Οκτ 2018, 09:38Για τα πέντε αναφέρεσαι μόνο στον κεντρικό κάθετο άξονα ή έχεις υπολογίσει και άκρα;Ασέβαστος έγραψε: 27 Οκτ 2018, 09:075. τουλαχιστον.Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Οκτ 2018, 01:16
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
Ορέστης 35
12 μετρησα.Ασέβαστος έγραψε: 27 Οκτ 2018, 09:544 καθετο αξονα, ενα ακρα. τωρα που το σκεφτομαι, 2 ακρα. και κατι εχω ακουστα και για μασχαλες, οποτε φτανουμε στα επτα. ειμαι σιγουρος οτι με λιγη εφευρετικοτητα θα ξεπερασουμε τα 10.don't speak έγραψε: 27 Οκτ 2018, 09:38Για τα πέντε αναφέρεσαι μόνο στον κεντρικό κάθετο άξονα ή έχεις υπολογίσει και άκρα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 878 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
-
- 129 Απαντήσεις