Τον Πορτοσάλτε δεν τον νικάει κανένας.Ερμής έγραψε: 14 Ιουν 2023, 19:57Ποσιμπλ αλλά δε μπορώ να πω τον παραμικρό καλό λόγο για τη συγκεκριμένη οτιδήποτε και αν πει. Μαζί με τον Λαζόπουλο είναι τα πλέον εμετικά πρόσωπα της τηλεόρασηςOtto Weininger έγραψε: 14 Ιουν 2023, 19:44Fair enough.Ερμής έγραψε: 14 Ιουν 2023, 19:00 Ακόμη και να λέει το ότι ο ήλιος είναι φωτεινός, πρώτα λες σκατιανα γαμιεσαι και μετά ψάχνεις να δεις μήπως δεν ισχύει.
Σκατιανα γαμιεσαι λοιπόν. Αλλά δεν λέει κατι παράλογο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τατιάνα "Ήρθαν οι ξένοι να μας πάρουν τα ασθενοφόρα".
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Τατιάνα "Ήρθαν οι ξένοι να μας πάρουν τα ασθενοφόρα".
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιουν 2023, 20:19Ε ναι, είναι ήδη σαφές το σταφ των γυναικών που έχεις γνωρίσει.Αρίστος έγραψε: 14 Ιουν 2023, 20:12Αντικειμενικα μιλω και χωρις ιχνος εμπαθειας, καμια γυναικα δεν εχω συναντησει που να πεταει τη μπαλα στην εξεδρα τοσο ξεδιαντροπα οσο εσυ, απο τη μια προσβαλεις τον αλλο να σου φερει στοιχεια οτι δηθεν δεν εχει και σου λεει πιπες και οταν στα φερνει και στα κοτσαρει στη μουρη κανεις οτι δεν τα ειδες.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιουν 2023, 20:05
Πήρα και iso aπό τον έγκυρο πιστοποιητή φτήνειας στο πχόρουμ.
Πραγματικά ευχαριστώ για την πιστοποίηση, δεν κάνω πλάκα.
![]()
.
Εγω φαινεται γνωρισα καλες γυναικες γιατι δεν εχω μαθει να πεταω τη μπαλα στην εξεδρα, παντα απανταω χωρις φοβο και παθος και υστεριες.
.
Αυτό.stella έγραψε: 14 Ιουν 2023, 18:50Σε ΚΑΘΕ τραγωδία υπάρχει αυτή η επιβάρυνση. Σε σεισμούς, σε ναυάγια, σε πλημμύρες, στα Τέμπη. Είναι αηδία να επισημαίνεις την έλλειψη ασθενοφόρων ενώ παίζουν τόσα θύματα. Αυτός ο ειρμός σκέψης είναι αηδιαστικός.Νετο Γκουερινο έγραψε: 14 Ιουν 2023, 18:47 Τι το κακό είπε η κατά τα άλλα αντιπαθεστατη δημοσιογράφος;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δεν έχεις παίξει ποτέ σε γήπεδο για να πετάς την μπάλα στην εξέδρα, καλό μου.Αρίστος έγραψε: 14 Ιουν 2023, 20:22Εγω φαινεται γνωρισα καλες γυναικες γιατι δεν εχω μαθει να πεταω τη μπαλα στην εξεδρα, παντα απανταω χωρις φοβο και παθος και υστεριες.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιουν 2023, 20:19Ε ναι, είναι ήδη σαφές το σταφ των γυναικών που έχεις γνωρίσει.Αρίστος έγραψε: 14 Ιουν 2023, 20:12
Αντικειμενικα μιλω και χωρις ιχνος εμπαθειας, καμια γυναικα δεν εχω συναντησει που να πεταει τη μπαλα στην εξεδρα τοσο ξεδιαντροπα οσο εσυ, απο τη μια προσβαλεις τον αλλο να σου φερει στοιχεια οτι δηθεν δεν εχει και σου λεει πιπες και οταν στα φερνει και στα κοτσαρει στη μουρη κανεις οτι δεν τα ειδες.
.
.
Πάντα εξέδρα έπαιζες. Οπότε, παίξε μπάλα στην κερκίδα σου και άσε τις εκτιμήσεις για άλλους.
Όταν λέω ράγκμπυ μάνατζερ για εθνοζαίους, κάτι ξέρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιουν 2023, 20:26Δεν έχεις παίξει ποτέ σε γήπεδο για να πετάς την μπάλα στην εξέδρα, καλό μου.
Πάντα εξέδρα έπαιζες. Οπότε, παίξε μπάλα στην κερκίδα σου και άσε τις εκτιμήσεις για άλλους.
Όταν λέω ράγκμπυ μάνατζερ για εθνοζαίους, κάτι ξέρω.![]()
Κι
Μπα εσυ δεν εχεις παιξει ποτε σε γηπεδο και φαινεται αυτο απο χιλιομετρα, οι υστεριες που βγαζεις σε καθε συζητηση δειχνουν οτι εχεις τεραστια απωθημενα απο τη ζωη. Εγω χαλαρος ειμαι, ετοιμολογος και παντοτε στη διαθεση σου οταν μαθεις να συζητας.
.
...Αρίστος έγραψε: 14 Ιουν 2023, 20:28ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιουν 2023, 20:26Δεν έχεις παίξει ποτέ σε γήπεδο για να πετάς την μπάλα στην εξέδρα, καλό μου.Αρίστος έγραψε: 14 Ιουν 2023, 20:22
Εγω φαινεται γνωρισα καλες γυναικες γιατι δεν εχω μαθει να πεταω τη μπαλα στην εξεδρα, παντα απανταω χωρις φοβο και παθος και υστεριες.
.
Όταν λέω ράγκμπυ μάνατζερ για εθνοζαίους, κάτι ξέρω.![]()
Μπα εσυ δεν εχεις παιξει ποτε σε γηπεδο και φαινεται αυτο απο χιλιομετρα, οι υστεριες που βγαζεις σε καθε συζητηση δειχνουν οτι εχεις τεραστια απωθημενα απο τη ζωη. Εγω χαλαρος ειμαι, ετοιμολογος και παντοτε στη διαθεση σου οταν μαθεις να συζητας.
.
Αρκετά ασχολήθηκα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Όχι δεν μετράει το ότι δεν έχουν βάλει ευρώ ούτε η κουλτούρα που θέλουν να διατηρήσουν. Το ηθικό-ανθρωπιστικό στοιχείο πρέπει να υπερισχύει αν θες να λέγεσαι άνθρωπος. Αλλά αφού το πας με βάση τα "νομικά" να θυμίσω ότι η Ελλάδα υποχρεούται να παράσχει βοήθεια (και ιατρική) χωρίς διακρίσεις σε ανθρώπους που κινδυνεύουν στη θάλασσα από τη "Σύμβαση για την θαλάσσια έρευνα και διάσωση" που έχει υπογράψει και επικυρώσει.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιουν 2023, 19:34Το ότι δεν έχουν πληρώσει ούτε ευρώ από την τσέπη τους για τα ασθενοφόρα, μετράει;Jimmy81 έγραψε: 14 Ιουν 2023, 19:18 Εχει δίκιο η Τατιάνα. Η ζωή του Έλληνα αξίζει περισσότερο από του μετανάστη. Εμείς δώσαμε στον κόσμο Παρθενώνες, Αλφάβητο, Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Πιτσίνιαγκα. Τι έχουν δώσει οι σκούροι Αφρικανοί για να τους αξίζουν ασθενοφόρα;
Γιατί σε κάθε περίπτωση, τα ασθενοφόρα και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία, προκύπτει από αντίστοιχες υποχρεώσεις και δικαιώματα στην κάθε χώρα.
Παίζει σαφώς και το ανθρωπιστικό στοιχείο αλληλεγγύης αλλά ειλικρινά αν κάθε αφρικανός ή πακιστανός που φεύγει από τη χώρα του επειδή κινδυνεύει η ζωή και υπόσταση του και θέλει συγχρόνως να διατηρήσει την κουλτούρα της ίδιας χώρας σε όποια άλλη χώρα απαιτεί ανθρωπιστικό άσυλο, σόρυ αλλά προσωπικώς τον θεωρώ την απόλυτη φύρα.
Θέλει να ενσωματωθεί με τους όρους και τα ήθη της χώρας που ζητάει άσυλο; Έχει καλώς.
Δεν θέλει; Δική του η επιλογή, δικό του και το πρόβλημα.
1979 INTERNATIONAL CONVENTION ON
MARITIME SEARCH AND RESCUE (SAR CONVENTION) - (Κυρώθηκε από την Ελλάδα το 1989).
(Chapter 2.1.10) Parties shall ensure that assistance be provided to any person in distress at sea. They shall do so regardless of the nationality or status of such a person or the circumstances in which that person is found.
(Chapter 3.1.2) "Rescue". An operation to retrieve persons in distress, provide for their initial medical or
other needs, and deliver them to a place of safety;
Σύνταγμα της Ελλάδας
2. Όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων. Εξαιρέσεις επιτρέπονται στις περιπτώσεις που προβλέπει το διεθνές δίκαιο. Aπαγορεύεται η έκδοση αλλοδαπού που διώκεται για τη δράση του υπέρ της ελευθερίας.
Πάλι καλά που δεν ρώτησαν τη ΓΑΛΗ οι συντάκτες των παραπάνω κειμένων για να κάνουν διακρίσεις στη διάσωση και την ιατρική φροντίδα.
Άσ' το χαρά μου. Εσύ ήδη έχεις δηλώσει ποια είναι τα κύρια σημεία της... πολιτικής ταυτότητας σου.Jimmy81 έγραψε: 14 Ιουν 2023, 20:58Όχι δεν μετράει το ότι δεν έχουν βάλει ευρώ ούτε η κουλτούρα που θέλουν να διατηρήσουν. Το ηθικό-ανθρωπιστικό στοιχείο πρέπει να υπερισχύει αν θες να λέγεσαι άνθρωπος. Αλλά αφού το πας με βάση τα "νομικά" να θυμίσω ότι η Ελλάδα υποχρεούται να παράσχει βοήθεια (και ιατρική) χωρίς διακρίσεις σε ανθρώπους που κινδυνεύουν στη θάλασσα από τη "Σύμβαση για την θαλάσσια έρευνα και διάσωση" που έχει υπογράψει και επικυρώσει.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιουν 2023, 19:34Το ότι δεν έχουν πληρώσει ούτε ευρώ από την τσέπη τους για τα ασθενοφόρα, μετράει;Jimmy81 έγραψε: 14 Ιουν 2023, 19:18 Εχει δίκιο η Τατιάνα. Η ζωή του Έλληνα αξίζει περισσότερο από του μετανάστη. Εμείς δώσαμε στον κόσμο Παρθενώνες, Αλφάβητο, Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Πιτσίνιαγκα. Τι έχουν δώσει οι σκούροι Αφρικανοί για να τους αξίζουν ασθενοφόρα;
Γιατί σε κάθε περίπτωση, τα ασθενοφόρα και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία, προκύπτει από αντίστοιχες υποχρεώσεις και δικαιώματα στην κάθε χώρα.
Παίζει σαφώς και το ανθρωπιστικό στοιχείο αλληλεγγύης αλλά ειλικρινά αν κάθε αφρικανός ή πακιστανός που φεύγει από τη χώρα του επειδή κινδυνεύει η ζωή και υπόσταση του και θέλει συγχρόνως να διατηρήσει την κουλτούρα της ίδιας χώρας σε όποια άλλη χώρα απαιτεί ανθρωπιστικό άσυλο, σόρυ αλλά προσωπικώς τον θεωρώ την απόλυτη φύρα.
Θέλει να ενσωματωθεί με τους όρους και τα ήθη της χώρας που ζητάει άσυλο; Έχει καλώς.
Δεν θέλει; Δική του η επιλογή, δικό του και το πρόβλημα.
1979 INTERNATIONAL CONVENTION ON
MARITIME SEARCH AND RESCUE (SAR CONVENTION) - (Κυρώθηκε από την Ελλάδα το 1989).
(Chapter 2.1.10) Parties shall ensure that assistance be provided to any person in distress at sea. They shall do so regardless of the nationality or status of such a person or the circumstances in which that person is found.
(Chapter 3.1.2) "Rescue". An operation to retrieve persons in distress, provide for their initial medical or
other needs, and deliver them to a place of safety;
Σύνταγμα της Ελλάδας
2. Όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων. Εξαιρέσεις επιτρέπονται στις περιπτώσεις που προβλέπει το διεθνές δίκαιο. Aπαγορεύεται η έκδοση αλλοδαπού που διώκεται για τη δράση του υπέρ της ελευθερίας.
Πάλι καλά που δεν ρώτησαν τη ΓΑΛΗ οι συντάκτες των παραπάνω κειμένων για να κάνουν διακρίσεις στη διάσωση και την ιατρική φροντίδα.![]()
Είστε το πιο γελοίο πολιτικό τάργκετ γκρουπ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άρχισαν πάλι τα κοπυπάστε από το κάθε παρλιακό, που αν το ρωτήσει κάποιος ποια είναι τα βασικά στοιχεία της πολιτικής και οικονομικής καθημερινής ειδησεογραφίας, θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα δίωρο για να πάρει απάντηση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Μαδουραίος
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιουν 2023, 21:04Άσ' το χαρά μου. Εσύ ήδη έχεις δηλώσει ποια είναι τα κύρια σημεία της... πολιτικής ταυτότητας σου.
Είστε το πιο γελοίο πολιτικό τάργκετ γκρουπ.

-
katinasalamaki
H πολιτική των επιδομάτων χρεώνεται και άλλα θύματα. Να δούμε πότε θα το καταλάβουν τα ξεφτέρια οι πολιτικοί.
Αν η γραμμή ήταν πως θα πάρεις επίδομα αν επιστρέψεις στη χώρα σου για να ξοδέψεις εκεί τα λεφτά και να αρχίσει να κινείται η αγορά της χώρας σου, τότε δε θα έμενε κάνεις να ζει το μύθο του στις απανθρωπες συνθήκες του κέντρου της Αθήνας.
Αν η γραμμή ήταν πως θα πάρεις επίδομα αν επιστρέψεις στη χώρα σου για να ξοδέψεις εκεί τα λεφτά και να αρχίσει να κινείται η αγορά της χώρας σου, τότε δε θα έμενε κάνεις να ζει το μύθο του στις απανθρωπες συνθήκες του κέντρου της Αθήνας.
Και το πιο χαζό, αν κρίνω από τις μηχανιστικές αντιδράσεις.
Αλλά από προχωκάγκουρες, θα ήταν αφελές να περιμένω κάτι παραπάνω.
Μηδενική πρωτοτυπία στις επιθέσεις. Ακόμη και τα κουνούπια έχουν περισσότερο ενδιαφέρον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 15 Ιουν 2023, 00:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ξεχνάει βέβαια η Τατιάνα πόσα δις ευρώ έχει τσεπώσει η Ελλάδα από την ΕΕ για το θέμα των προσφύγων και των αιτούντων ασύλου τα τελευταία 7-8 χρόνια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 94 Απαντήσεις
- 2731 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
-
- 68 Απαντήσεις