Otto Weininger έγραψε: 14 Ιουν 2023, 16:18 Πήγε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Το γιατί δεν το καταλαβαίνω. Εν τω μεταξύ, ρωτάει: γυναίκες; παιδιά; Όχι, μόνο άντρες της απαντάνε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Πύλου. Φόβοι για εκατοντάδες θύματα. Πληροφορίες για 500 επιβάτες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Πύλου. Φόβοι για εκατοντάδες θύματα. Πληροφορίες για 500 επιβάτες
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Re: Τραγωδία με μετανάστες ανοιχτά της Πύλου. Φόβοι για εκατοντάδες θύματα. Πληροφορίες για 500 επιβάτες
ιδεα για σεναριο βλοκμπαστερ που λεγαμε στο αλλο νημα, οι θεοί μας να προστατεύουν την χώρα, κρυφα απο την φροντεξ και τις μκο κλπ.
-
Δημοκράτης
Συνέχιζε να με διασκεδάζεις κομπλεξικε πανιβλακαKauldron έγραψε: 14 Ιουν 2023, 16:18Δημοκράτης έγραψε: 14 Ιουν 2023, 16:16Ψευτοζαιε κάνε πρώτα ένα ταξίδι στο Δελχί, την μομπαη και την μπακαλιάρου και μετά μας λες ποιος ζει στην μικρόκοσμος του και ποιος λέει απλώς μπούρδες που βγάζει από το κεφάλι του
Στην τελική οκ ζαιε , οι ινδοπακιστανοι κάνουν ζωηρά στην χώρα τους αλλά επιτέλους πρέπει να αρχίσουν οι μαζικές απέλασεις ώστε να φύγουν από την ασχήμια της Αθήνας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι λεει; κάνε μας μια ανάλυση για το πως το κρατος τους επέτρεψε να φτάσουν τόσο μέσα στις θάλασσες μας
- Τοξοβόλος_UK
Στα αρχίδια τους μωρέ οι Πακιστανοί. Μένουν 10 χρόνια βαριά βαριά στην Ευρώπη οι περισσότεροι και όταν επιστρέφουν Πακιστάν έχουν χτίσει πολυκατοικίες στη Λαχόρη, Καράτσι, Ισλαμαμπάντ. Εξαίρεση είναι λίγοι οι οποίοι κυρίως για προσωπικούς λόγους παραμένουν ή αναγκάζονται να παραμείνουν στην Ευρώπη παραπάνω χρόνια. Διάττοντες αστέρες είναι οι Πακιστανοί που φτάνουν Ευρώπη. Με εξαίρεση του ΠακιστανοΙνδούς της Βρετανίας που έχουν άλλους ιστορικούς δεσμούς με το Ηνωμένο Βασίλειο.nemo έγραψε: 14 Ιουν 2023, 16:16μλκς νομιζεις και ινδοι και πακιστανοι οταν θα μπει ο γιος στην εφηβεια τον περιμενουν στην ελλαδαΤοξοβόλος_UK έγραψε: 14 Ιουν 2023, 16:06Το Πακιστάν δεν είναι το ίδιο με Αφγανιστάν και Αφρική. Μιλάμε για μια ισχυρή χώρα στη περιοχή με κανόνες, σύστημα, υποδομές. Δε παίζουν αυτά Πακιστάν ούτε είναι χθεσινοί οι Πακιστανοί. Οικονομική μετανάστευση αυστηρά είναι ο κύριος λόγος που έχουμε Πακιστανούς στην Ευρώπη οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία συνεισφέρουν τρομερά στην Πακιστανική οικονομία επιστρέφοντας ποσά μεγαθήρια από συναλλάγματα.
Μη μπερδεύουμε τις καταστάσεις.
και απο δω αν μπορουν να φυγουν για γερμανια γιατι η ελλαδα δεν εχει το χρημα που ειχε καποτε
και αυτα που σου λεω ειναι κουβεντες που μου εχουν πει γιατι συνεργαζομαι μερικες φορες
αναγκαστικα μαζι τους ...ο νοβιτ ενας ινδος εχει ονειρο να στειλει τον γιο του στην αμερικη
αφου θα τον φερει πρωτα στην ελλαδα και ο ιδιος θα γυρισει στην πατριδα του και θα ζει
απο τα λεφτα που θα τον στελνει ο γιος του ..ειναι μπιζνα σου λεω εις βαρος των ευρωπαιων
-
Δημοκράτης
Σιγά που θα είχε γυναίκες παιδιά. Κλασικά άντρες κάτω των 30 θα είναιOtto Weininger έγραψε: 14 Ιουν 2023, 16:18 Πήγε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Το γιατί δεν το καταλαβαίνω. Εν τω μεταξύ, ρωτάει: γυναίκες; παιδιά; Όχι, μόνο άντρες της απαντάνε.
Otto Weininger έγραψε: 14 Ιουν 2023, 16:18 Πήγε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Το γιατί δεν το καταλαβαίνω.
Άμα θες να εκχωρίσεις το SAR αυτών των διεθνών υδάτων σε κάποια άλλη χώρα, σε διαβεβαιώ υπάρχει προσφορά.
Κατά τα άλλα σαν κυριαρχικό δικαίωμα σημαίνει βασικά ότι όντως γίνονται δικό σου θέμα όλα τα ναυάγια που συμβαίνουν εκεί. Δεν ξέρω τι φαντάζεσαι ότι σημαίνει, όπως ο άλλος φανταζόταν ότι πρέπει η Ελλάδα να πάει να κάνει ντου σε κάθε πλοίο που περνάει από τη Μεσόγειο.
Εγω εχω σχεδιο καλο (και πραγματικο) για την λυση του λαθρομεταναστευτικου και τος απελασεις.
Ειτε χαρτια ειτε οχι.
Ειτε χαρτια ειτε οχι.
Και γιατί στην Ιταλία;foscilis έγραψε: 14 Ιουν 2023, 16:17Προς την Ιταλία. Πού θες να πήγαιναν 100 χιλιόμετρα έξω από την Πύλο; Στη Ζάκυνθο για μπάνια;ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Ιουν 2023, 16:06Προς τα πού πήγαιναν βρε φόσι;foscilis έγραψε: 14 Ιουν 2023, 16:03
Ξεκολλάτε, είναι κάτι που έγινε σε διεθνή θάλασσα εντός του ελληνικού SAR zone. Ό,ΤΙ πλοίο και να ήταν, είτε γιωτ είτε αλιευτικό είτε τάνκερ η Ελλάδα έχει ένα μόνο κυριαρχικό δικαίωμα (και υποχρεώση), να αναζητήσει και να μαζέψει τους ναυαγούς. Ούτε προς εδώ ερχόντουσαν ούτε πέρασαν ούτε έχουν σχέση τα κλειστά σύνορα ούτε τα ανοιχτά ούτε τίποτα.
Εκεί έχει αναλάβει η Μελόνι βρε φόσι.
Ούτε κουνούπι λάθρο δεν θα' πρεπε να περνάει. Εκτός αν μέχρι σήμερα, η ένδοξη συμμαχία με των Μελόνι-Γκρίλο-Ρέντσι, κατάφερε τελικώς να κόψει την πρόσβαση στα μεσογειακά κουνούπια και το παλεύει ακόμη με τους λάθρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 14 Ιουν 2023, 16:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Για την Πρόεδρο ρώτησα γιατί να πάει. Όχι γιατί τους σώζουμε.foscilis έγραψε: 14 Ιουν 2023, 16:22Otto Weininger έγραψε: 14 Ιουν 2023, 16:18 Πήγε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Το γιατί δεν το καταλαβαίνω.
Άμα θες να εκχωρίσεις το SAR αυτών των διεθνών υδάτων σε κάποια άλλη χώρα, σε διαβεβαιώ υπάρχει προσφορά.
Κατά τα άλλα σαν κυριαρχικό δικαίωμα σημαίνει βασικά ότι όντως γίνονται δικό σου θέμα όλα τα ναυάγια που συμβαίνουν εκεί. Δεν ξέρω τι φαντάζεσαι ότι σημαίνει, όπως ο άλλος φανταζόταν ότι πρέπει η Ελλάδα να πάει να κάνει ντου σε κάθε πλοίο που περνάει από τη Μεσόγειο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Να σου πω...Δημοκράτης έγραψε: 14 Ιουν 2023, 16:19Ε ναι ρε , δεν γίνεται να απαντώ σε τόσο σοβαρές τοποθετήσεις και να κάνω τυπογραφικάexiledd έγραψε: 14 Ιουν 2023, 16:17Καλά κάνε μια γαμημένη προεπισκόπηση πριν πατήσεις Υποβολή εσύ και ο προγλωσσικός ο Λόρδος,και με κάνεις quote μετάΔημοκράτης έγραψε: 14 Ιουν 2023, 16:14
Ναι , ήταν να τους φέρουμε Ελλάδα αλλά είπαν "όχι φιλοθεάμον, εμείς μόνο Ρώμη πάμε, δεν αντέχουμε την χουντα κουλη"
Που μου θες και να μου τη βγείς κιόλας,τεμπέλαρε...
Γράφω από κινητό και @@διές...
Είμαι απαράδεκτος![]()
Άραξε λίγο με το υφάκι,μην αρχίσω τα καργιολίκια.
Χωρίς να σου απευθύνω καν το λόγο πηγές να μου την πεις έτσι,χωρίς να σε ενοχλήσω στο παραμικρό,απαντώντας στη Γαλή,πετιέσαι εσύ σα π@#τ$@ σε μοναστήρι καλογραίων και quotάρεις με υφάκι...
Και καλά αυτό το λάθος autocorrect "Φιλοθέαμον",αντί για "φίλε",δεν το είδες;
Το είδες απλά βαρέθηκες,και it speaks volumes για το τι χαρακτήρας είσαι..
Ε, εδώ που τα λέμε η συγκεκριμένη Πρόεδρος, είναι όπου πάει ο άνεμος και το ξέρουμε όλοι.Otto Weininger έγραψε: 14 Ιουν 2023, 16:24Για την Πρόεδρο ρώτησα γιατί να πάει. Όχι γιατί τους σώζουμε.foscilis έγραψε: 14 Ιουν 2023, 16:22Otto Weininger έγραψε: 14 Ιουν 2023, 16:18 Πήγε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Το γιατί δεν το καταλαβαίνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Δημοκράτης
Ναι είμαι γνωστό παλιοτομαρο ,ένας αληταρας θα έλεγα που τολμώ και σχολιάζω τα πανέξυπνα κείμενα σου χωρίς να με απευθύνεις τον λόγοexiledd έγραψε: 14 Ιουν 2023, 16:24Να σου πω...Δημοκράτης έγραψε: 14 Ιουν 2023, 16:19Ε ναι ρε , δεν γίνεται να απαντώ σε τόσο σοβαρές τοποθετήσεις και να κάνω τυπογραφικάexiledd έγραψε: 14 Ιουν 2023, 16:17
Καλά κάνε μια γαμημένη προεπισκόπηση πριν πατήσεις Υποβολή εσύ και ο προγλωσσικός ο Λόρδος,και με κάνεις quote μετά
Που μου θες και να μου τη βγείς κιόλας,τεμπέλαρε...
Γράφω από κινητό και @@διές...
Είμαι απαράδεκτος![]()
Άραξε λίγο με το υφάκι,μην αρχίσω τα καργιολίκια.
Χωρίς να σου απευθύνω καν το λόγο πηγές να μου την πεις έτσι,χωρίς να σε ενοχλήσω στο παραμικρό,απαντώντας στη Γαλή,πετιέσαι εσύ σα π@#τ$@ σε μοναστήρι καλογραίων και quotάρεις με υφάκι...
Και καλά αυτό το λάθος autocorrect "Φιλοθέαμον",αντί για "φίλε",δεν το είδες;
Το είδες απλά βαρέθηκες,και it speaks volumes για το τι χαρακτήρας είσαι..
Αυτός είμαι
ασε, το χω:
491 πΧ χερσόνησος του Αθω: ο στόλος του Μαρδόνιου βυθίζεται από την οργή του Ποσειδώνα
626 μΧ Κωνσταντινούπολη: Πατριάρχης Σέργιος κασταρει το Τη Υπερμάχω και αραβοπέρσικός στόλος πινεται απ τον βόσπορο
εχει δε και ψωμί για διεθνή συμπαραγωγή
1280κάτι Κυούσου Ιαπωνία: Οι στόλοι του κουμπλάϊ χαν βυθίζονται από τον ΚamiKaze (θεικό άνεμο)
3χιλιετής συνεχής προστασία Ιωνων και άπω-Ιώνων
ΜΕΓΑΤΟΤΗΣΘΑΛΑΣΣΗΣΚΡΑΤΟΣ.png
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Απο που και ως που οι μεταναστες εχουν αποψη σε αυτες τις περιπτωσεις? Ο καπετανιος ειναι αυτος που αποφασιζειΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 14 Ιουν 2023, 13:17ακριβώς στην επόμενη παράγραφο γράφειNandros έγραψε: 14 Ιουν 2023, 13:13Το αλιευτικό είχε ξεκινήσει από το Τομπρούκ της Λιβύης με προορισμό την Ιταλία και για πρώτη φορά εντοπίστηκε περίπου στις 8 το απόγευμα της Τρίτης. Τότε ήταν που προσεγγίστηκε από σκάφος της Frontex αλλά και του Λιμενικού και προσφέρθηκε βοήθεια στους μετανάστες καθώς το σκάφος ήταν γεμάτο όπως διαπιστώθηκε και από drone της Frontex που πέταξε στο σημείο.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 14 Ιουν 2023, 13:06 41 νεκροί...
https://www.newspepper.gr/tragodia-anoi ... nekroi-me/
Τί σκατά έκανε η Frontex; Τί εντολές έχουν;
Δεν θα έπρεπε να τους ρυμουλκήσουν πίσω από κει που ξεκίνησαν;
μη ξεχνάμε ότι βρίσκονταν σε διεθνή ύδαταΚατά πληροφορίες οι μετανάστες που επέβαιναν στο σκάφος αρνήθηκαν τη βοήθεια που τους προσφέρθηκε και δήλωσαν ότι θέλουν να συνεχίσουν το ταξίδι προς Ιταλία.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
Δημοκράτης
Έχεις σχέδιο που λύνει ένα από τα πιο περίπλοκα κοινωνικα προβλήματά ; σοβαρά τώρα το πιστευεις αυτο ;Passager έγραψε: 14 Ιουν 2023, 16:22 Εγω εχω σχεδιο καλο (και πραγματικο) για την λυση του λαθρομεταναστευτικου και τος απελασεις.
Ειτε χαρτια ειτε οχι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 1349 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-