!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσο Έλληνες είμαστε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Πόσο Έλληνες είμαστε
Στο μαγαζί πουλάω σημαιάκια, απ' αυτά που ανεμίζουν τα παιδιά και οι μεγάλοι στις εθνικές παρελάσεις. Φέτος πούλησα 2 μόνο. Μία σε έναν Τούρκο και μία σε μια Ρομά. Σε Τούρκο και σε Ρομά. Μόνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Re: Πόσο Έλληνες είμαστε
τις αγορασαν για να τις καψουνhellegennes έγραψε: 26 Οκτ 2018, 21:15 Στο μαγαζί πουλάω σημαιάκια, απ' αυτά που ανεμίζουν τα παιδιά και οι μεγάλοι στις εθνικές παρελάσεις. Φέτος πούλησα 2 μόνο. Μία σε έναν Τούρκο και μία σε μια Ρομά. Σε Τούρκο και σε Ρομά. Μόνο.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μήπως αγοράζουν μόνο μεγάλες φέτος;
Υ.Γ. Πολύχρονος ρε συ!
Υ.Γ. Πολύχρονος ρε συ!
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Λυπάμαι, αλλά δεν συμμερίζομαι την αισιοδοξία σου για τον ελληνικό κοινωνικό σχηματισμόhellegennes έγραψε: 26 Οκτ 2018, 21:15 Στο μαγαζί πουλάω σημαιάκια, απ' αυτά που ανεμίζουν τα παιδιά και οι μεγάλοι στις εθνικές παρελάσεις. Φέτος πούλησα 2 μόνο.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- hellegennes
Ευχαριστώ.
Η αλήθεια είναι ότι ένας μού ζήτησε μεγάλη για το μπαλκόνι του. Ρουμάνος.
Η αλήθεια είναι ότι ένας μού ζήτησε μεγάλη για το μπαλκόνι του. Ρουμάνος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τα σημαιάκια, τα αγοράζουν από πλανόδιους επί τόπου.hellegennes έγραψε: 26 Οκτ 2018, 21:15 Στο μαγαζί πουλάω σημαιάκια, απ' αυτά που ανεμίζουν τα παιδιά και οι μεγάλοι στις εθνικές παρελάσεις. Φέτος πούλησα 2 μόνο. Μία σε έναν Τούρκο και μία σε μια Ρομά. Σε Τούρκο και σε Ρομά. Μόνο.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Υδράργυρος
ΚΑDYRΟV έγραψε: 26 Οκτ 2018, 21:17τις αγορασαν για να τις καψουνhellegennes έγραψε: 26 Οκτ 2018, 21:15 Στο μαγαζί πουλάω σημαιάκια, απ' αυτά που ανεμίζουν τα παιδιά και οι μεγάλοι στις εθνικές παρελάσεις. Φέτος πούλησα 2 μόνο. Μία σε έναν Τούρκο και μία σε μια Ρομά. Σε Τούρκο και σε Ρομά. Μόνο.
- hellegennes
Α, οι Έλληνες τα αγοράζουν από πλανόδιους και οι ξένοι από μαγαζιά. It makes sense.vagabondo έγραψε: 26 Οκτ 2018, 21:31Τα σημαιάκια, τα αγοράζουν από πλανόδιους επί τόπου.hellegennes έγραψε: 26 Οκτ 2018, 21:15 Στο μαγαζί πουλάω σημαιάκια, απ' αυτά που ανεμίζουν τα παιδιά και οι μεγάλοι στις εθνικές παρελάσεις. Φέτος πούλησα 2 μόνο. Μία σε έναν Τούρκο και μία σε μια Ρομά. Σε Τούρκο και σε Ρομά. Μόνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
οι ρομα ελληνες ειναι.
την ρωτησες εαν ειναι ρομα ελληνιδα;
την ρωτησες εαν ειναι ρομα ελληνιδα;
- hellegennes
Οι Ρομά είναι πολιτογραφημένοι Έλληνες. Η καταγωγή τους είναι ινδική.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και γιατί χαιρόμαστε για αυτό; Δείχνουν την αγάπη τους προς την Ελλάδα;Υδράργυρος έγραψε: 26 Οκτ 2018, 21:48ΚΑDYRΟV έγραψε: 26 Οκτ 2018, 21:17τις αγορασαν για να τις καψουνhellegennes έγραψε: 26 Οκτ 2018, 21:15 Στο μαγαζί πουλάω σημαιάκια, απ' αυτά που ανεμίζουν τα παιδιά και οι μεγάλοι στις εθνικές παρελάσεις. Φέτος πούλησα 2 μόνο. Μία σε έναν Τούρκο και μία σε μια Ρομά. Σε Τούρκο και σε Ρομά. Μόνο.![]()
- hellegennes
Τενκ γιου!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Χρόνια Πολλά. Δεν θυμάμαι να έχω αγοράσει ποτέ σημαιάκι από τότε που ενηλικιώθηκα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει σημαία στο σπίτι. Αλλά σημαία δεν αγοράζεις κάθε τόσο. Την έχεις για χρόνια. Επίσης ξέρω αρκετούς που δεν βάζουν σημαία αλλά αγαπάνε την πατρίδα και θα πήγαιναν να πολεμήσουν αν χρειαζόταν. Δεν πιστεύω ότι το να αγοράσει κάποιος σημαιάκι είναι κριτήριο αλλά μπορεί στους μεγάλους αριθμούς να δείχνει κάτι.hellegennes έγραψε: 26 Οκτ 2018, 21:15 Στο μαγαζί πουλάω σημαιάκια, απ' αυτά που ανεμίζουν τα παιδιά και οι μεγάλοι στις εθνικές παρελάσεις. Φέτος πούλησα 2 μόνο. Μία σε έναν Τούρκο και μία σε μια Ρομά. Σε Τούρκο και σε Ρομά. Μόνο.
Τέλος μου φαίνεται ότι η χρήση της σημαίας σε πολιτικές και αθλητικές συγκεντρώσεις δημιούργησε μια κακή εικόνα.
- hellegennes
Εγώ περισσότερο σημειώνω το γεγονός ότι αγόρασαν ελληνική σημαία για να πανηγυρίσουν ένας Τούρκος και μια τσιγγάνα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 379 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 1 Απαντήσεις