!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παπουτσια στο σπιτι-wikipedia view
-
neon imposter
- Phorum.gr user: neon imposter
Re: Παπουτσια στο σπιτι-wikipedia view
έχω γλιτώσει πολλά ουανναητσταντς επειδή φορούσα τρύπιες κάλτσες και όταν μου έγινε η "αθώα" πρόταση για ένα ποτό σπίτι τους, αφού φυσικά βγάλω τα παπούτσια, αρνήθηκα λόγω ακριβώς του γεγονότος ότι δεν ήθελα να δουν τις τρύπιες κάλτσες μου
Υπάρχουν και οι τούρκοι που κατέκτησαν οι πελοποννήσιοι.Κουρκούας έγραψε: 05 Μαρ 2019, 22:02 Γενικά ναι. Δε φοράω παπούτσια σπίτι και ζητώ από τους καλεσμένους να τα βγάλουν. Δεν είμαστε όλοι πελοποννήσιοι.
-
Πετσωμενος
Κανονικα θα επρεπε να φανε ενα 24ωρο μπαν ολοι αυτοι που μπαινουν σπιτι με τα παπουτσια.
.
Εχω φίλη που βγάζει τα παπούτσα.....καθαρίζει το σπίτι ολη μέρα.....πλένει τα χέρια της 50 φορές.....
φοράει ρούχα μία φορά και μετα πλύσιμο.....γενικά αποστειρωμένη.....και το μισό χρόνο είναι κρυωμένη.....
Πιστεύω όλη αυτή η υποχόνδρια αποστείρωση την έκανε τόσο ευάλωτη και κρυολογεί με το παραμικρό.....
Οπότε και τα παπούτσα μέσα.....
.
Εχω φίλη που βγάζει τα παπούτσα.....καθαρίζει το σπίτι ολη μέρα.....πλένει τα χέρια της 50 φορές.....
φοράει ρούχα μία φορά και μετα πλύσιμο.....γενικά αποστειρωμένη.....και το μισό χρόνο είναι κρυωμένη.....
Πιστεύω όλη αυτή η υποχόνδρια αποστείρωση την έκανε τόσο ευάλωτη και κρυολογεί με το παραμικρό.....
Οπότε και τα παπούτσα μέσα.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
Πετσωμενος
Ε ποσες φορες να φορεσει τα ιδια ρουχα;
100
Ειδικα εσωρουχα καλτσες τι-σερτ κτλ πρεπει να αλλαζουν καθημερινα
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 13 Ιουν 2023, 14:49 .
Οπότε και τα παπούτσα μέσα.....![]()
.
Δεν γίνεται να ζούμε (ούτε καν να επιβιώνουμε) μέσα σε μια γυάλα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Μόνο τα εσώρρουχα. Κάλτσες μπορείς και μέρα παρά μέρα, αν δεν ιδρώνουν τα πόδια σου.Πετσωμενος έγραψε: 13 Ιουν 2023, 14:52
Ε ποσες φορες να φορεσει τα ιδια ρουχα;
100![]()
Ειδικα εσωρουχα καλτσες τι-σερτ κτλ πρεπει να αλλαζουν καθημερινα
Για τα υπόλοιπα ρούχα εξαρτάται επίσης από τη δραστηριότητα, καθώς και από τη διάρκεια της χρήσης ( π.χ. άλλο να φορέσεις κάτι για να πεταχτείς έξω για μια ώρα κι άλλο όλη μέρα στη δουλειά).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- kongrosian
χάθηκε και ο Κουρκούας.Κουρκούας έγραψε: 05 Μαρ 2019, 22:02 Γενικά ναι. Δε φοράω παπούτσια σπίτι και ζητώ από τους καλεσμένους να τα βγάλουν. Δεν είμαστε όλοι πελοποννήσιοι.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
τζαμπα πραμα
ορματε βρωμυλοι
ορματε βρωμυλοι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση