Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ναύτης έγραψε: 13 Ιουν 2023, 10:52
Ή λεσβίες. Από το AthensPride είναι η φωτό.
Όταν κάποια υποστηρίζει πως ειναι λεσβία δεν πτοούμαστε, δεν παίρνουμε σοβαρά τα φληναφήματα της (δηλαδή τι είναι, βρίσκει μια ακόμα χαζή και απλά σαν βλαμμένα χαιδευονται χωρίς να κανουν τιποτα),συνεχίζουμε ανεπηρεαστοι στον στόχο μας και αποκαθιστουμε την φυσικη ταξη
Αποκαθιστουμε την φυσικη ταξη πολυ σωστα, δηλαδη αντικαταστουμε τον πλαστικο τους πουτσο με ενα πραγματικο !
Βεβαια θα σου πει η αλλη, ναι αλλα ο πλαστικοςειναι παντα ντουρος, δεν ξεκαβλωνει.
Πρώτα απ όλα δεν ομιλούμε έτσι, η επανάσταση ξεκινάει πρώτα από εμάς, αποκατάσταση της φυσικής τάξης δεν σημαίνει μια στείρα επιστροφή στο παρελθόν, σημαίνει στέκομαστε όρθιοι στο χάος, δεν θα νεκρανάστησουμε τον Οντιν αλλά θα σκοτώσουμε τον Φένριρ
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ερμής έγραψε: 13 Ιουν 2023, 11:52
Εμένα κάτι με χαλάει σε αυτή την εθνοτέτοια απο την καρδίτσα, όχι πως δεν έμπ1, αλλά κάτι με χαλάει, ίσως επειδή όλο το ίνστα ειναι κάπως έτσι.
Αντιθέτως η αυτοαποκαλούμενη τσουλα αν βγάλει τους χαλκάδες και κρατήσει το έντονο μακιγιάζ είναι παρσαμπλ.
Οι χαλκάδες δεν με χαλάνε αλλά Συμφωνώ
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Αυτή η φωτογραφία έχει πιο πολλα φίλτρα και από κλιματιστικό.
Δώσε καμια άλλη αν υπάρχει, να σχολιάσουμε
Είναι δυνατό τεμάχιο. Η αλήθεια να λέγεται.
Δυνατό πλαστικό !
Το τσουλάκι καλύτεραααα
Προς χάριν της συζήτησης, καθότι πρόκειται περί ευσεβών πόθων, εγώ θα διάλεγα τη καλλίπυγο Σπυριδούλα.
Το μικρό δεν με ιντριγκάρει καθόλου, άσε που παραφαίνεται άγριο για μένα.
southern έγραψε: 13 Ιουν 2023, 11:43
Η πρώτη δεν μου αρέσει στο σώματυπο.
Δεν είναι υπερβολικά μεγάλοι οι γλουτοί της;
Έτσι είναι ο σωματότυπος του μίκιμαου που κάνει cosplay. Το έχει πετύχει 100%.
Δεν ξέρω κατά πόσο έχει παίξει φωτοσοπ. Αν είναι πραγματικοί οι μεγάλοι γλουτοί
σε αυτό το σώμα η κοπέλα είναι συλλεκτική
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
southern έγραψε: 13 Ιουν 2023, 12:05
Εμένα μου αρέσουν αυτου του τύπου οι γυναίκες
Είμαι κι εγώ ανοιχτός στα χρώματα
Δείτε τη τραμπικια Lauren southern
Η καλύτερη alt-right είναι η υπερνταρντάνα του Σπένσερ και αντί να κάνει τον σταυρό
του που έχει τέτοια γυναίκα ο ψυχάκιας την έδερνε κιόλας
Η καλύτερη alt-right είναι η υπερνταρντάνα του Σπένσερ και αντί να κάνει τον σταυρό
Ο Σπένσερ είναι λίγο ακραίος και για μένα.. δείξε όμως καμία φωτογραφία της έτσι από περιέργεια
southern έγραψε: 12 Ιουν 2023, 21:55https://twitter.com/EvgeniosTzav/status ... 94688?s=20
Δηλώνει όσο τσούλα θέλει. Εννοείται ότι καταδικάζω τα σχόλια του ακροδεξιοτατου τρολαρχου που επανήλθε δριμύτερος στα ΜΚΔ. Είμαι βέβαιος πως ψηφίζει Σύριζα ΠΣ ή μέρα 25. Το περιλαίμιο είναι όλα τα λεφτά!
southern έγραψε: 12 Ιουν 2023, 21:55https://twitter.com/EvgeniosTzav/status ... 94688?s=20
Δηλώνει όσο τσούλα θέλει. Εννοείται ότι καταδικάζω τα σχόλια του ακροδεξιοτατου τρολαρχου που επανήλθε δριμύτερος στα ΜΚΔ. Είμαι βέβαιος πως ψηφίζει Σύριζα ΠΣ ή μέρα 25. Το περιλαίμιο είναι όλα τα λεφτά!
Ο Σπένσερ είναι λίγο ακραίος και για μένα.. δείξε όμως καμία φωτογραφία της έτσι από περιέργεια