Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αυτή η φωτογραφία έχει πιο πολλα φίλτρα και από κλιματιστικό.
Δώσε καμια άλλη αν υπάρχει, να σχολιάσουμε
Είναι δυνατό τεμάχιο. Η αλήθεια να λέγεται.
Αυτην θα την ψηφιζα και εγω, αν και εχει κανει εγχειρηση για να φουσκωσει τα χειλη της και με χαλαει λιγο αλλα... ενταξει.
Μου θυμιζει μια που εβγαλα στην παραλια προπερσι.
Αυτή η φωτογραφία έχει πιο πολλα φίλτρα και από κλιματιστικό.
Δώσε καμια άλλη αν υπάρχει, να σχολιάσουμε
Είναι δυνατό τεμάχιο. Η αλήθεια να λέγεται.
Αυτην θα την ψηφιζα και εγω, αν και εχει κανει εγχειρηση για να φουσκωσει τα χειλη της και με χαλαει λιγο αλλα... ενταξει. Μου θυμιζει μια που εβγαλα στην παραλια προπερσι.
Υπάρχει κάνας γαμίκος που να μην είναι μέλος της σεπτής ταύτης διαδικτυακής κοινότητος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 13 Ιουν 2023, 11:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναύτης έγραψε: 13 Ιουν 2023, 11:25
Μόνο αμοιβάδες και ούγκανα μπορεί να γελούν με τις χυδαιότητες αυτού του χιμπατζή,
Έχει πιο πολλούς θαυμαστες από όσους νομίζεις.
Δηλαδή ο μιθριδατης και ο ζαραλικος είναι καλύτεροι;
Κι ο Τσαρλς Μάνσον είχε πολλούς θαυμαστές.
Αυτό με τους συμψηφισμούς της λιλής, να το κοιτάξετε μερικοί κάποια στιγμή. Δεν μπορεί η απάντησή σας στα πάντα να είναι "ναι, αλλά κι εσείς βασανίζετε τους μαύρους".
Ο τύπος είναι ένα σίχαμα.
Είναι ιδιαίτερα αντιπαθής σε αριστερούς και λοατκι ακτιβιστές. Του είχαν ρίξει το λογαριασμό. Λογικό είναι να μην άρεσει σε προοδευτικους ανθρώπους. Ούτε εγώ γελάω με όλα όσα γράφει. Δεν είναι όμως και ο Έλληνας Τσαρλς Μανσον ή Μαιριλυν Μανσον
Έχω μια ιδέα για το ποιος είναι στη πραγματική ζωή
Κι εγώ μικρός είχα βάψει τα μαλλιά μου, μια κόκκινα, μια μπλε, μετά πολλά από αυτά αγανακτήσαν μαζί μου και με εγκατέλειψαν, προδότριες τρίχες, μόνο οι πιο πιστές τρίχες παρέμειναν στο κεφάλι φρουρά αφοσιωμένη
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
southern έγραψε: 13 Ιουν 2023, 11:26
Έχει πιο πολλούς θαυμαστες από όσους νομίζεις.
Δηλαδή ο μιθριδατης και ο ζαραλικος είναι καλύτεροι;
Αυτό με τους συμψηφισμούς της λιλής, να το κοιτάξετε μερικοί κάποια στιγμή. Δεν μπορεί η απάντησή σας στα πάντα να είναι "ναι, αλλά κι εσείς βασανίζετε τους μαύρους".
Είναι ιδιαίτερα αντιπαθής σε αριστερούς και λοατκι ακτιβιστές. Του είχαν ρίξει το λογαριασμό. Λογικό είναι να μην άρεσει σε προοδευτικους ανθρώπους. Ούτε εγώ γελάω με όλα όσα γράφει. Δεν είναι όμως και ο Έλληνας Τσαρλς Μανσον ή Μαιριλυν Μανσον
Να του στέλνετε καμιά μπανάνα που και που, για να ξεχνάει τα βάσανά του.
Λογικό είναι να μην άρεσει σε προοδευτικους ανθρώπους.
Το λογικό είναι κάθε στοιχειωδώς σοβαρός και αξιοπρεπής άνθρωπος να αποστρέφεται το περίτριμμα αυτό.
Bazoomba έγραψε: 13 Ιουν 2023, 10:49
Μονο 4 ειμαστε οι ντουροι στο νημα;
Ή λεσβίες. Από το AthensPride είναι η φωτό.
Όταν κάποια υποστηρίζει πως ειναι λεσβία δεν πτοούμαστε, δεν παίρνουμε σοβαρά τα φληναφήματα της (δηλαδή τι είναι, βρίσκει μια ακόμα χαζή και απλά σαν βλαμμένα χαιδευονται χωρίς να κανουν τιποτα),συνεχίζουμε ανεπηρεαστοι στον στόχο μας και αποκαθιστουμε την φυσικη ταξη
Αποκαθιστουμε την φυσικη ταξη πολυ σωστα, δηλαδη αντικαταστουμε τον πλαστικο τους πουτσο με ενα πραγματικο !
Βεβαια θα σου πει η αλλη, ναι αλλα ο πλαστικοςειναι παντα ντουρος, δεν ξεκαβλωνει.
Ναύτης έγραψε: 13 Ιουν 2023, 11:36
Να του στέλνετε καμιά μπανάνα που και που, για να ξεχνάει τα βάσανά του.
Λογικό είναι να μην άρεσει σε προοδευτικους ανθρώπους.
Το λογικό είναι κάθε στοιχειωδώς σοβαρός και αξιοπρεπής άνθρωπος να αποστρέφεται το περίτριμμα αυτό.