Δηλαδή;zteo έγραψε: 12 Ιουν 2023, 20:11Είναι μεγάλη αυταπάτη να πιστεύεις ότι η ΝΔ θα υποχωρεί απέναντι στο ΝΙΚΗ . Αντιθέτως θα τους χρησιμοποιήσει για να περάσουν αντιδραστικες αλλαγές στο σύνταγμα.Κόκκορας έγραψε: 12 Ιουν 2023, 20:05 ειναι προτιμοτερο για την πατριδα μια ΝΔ φιλελεδων να υποχωρει απεναντι σε ενα χριστιανοδημοκρατικο κομμα,παρα απεναντι σε νεοκομμουνιστικα ή οτι,που αλλωστε δεν προτασσουν καν πια αλλο τον οικονομικο ριζοσπαστισμο,αλλα κατι επικινδυνα(οπως διαπιστωσαμε) μπαλωματα παντα εντος καπιταλισμου και φυσικα πρωτα πρωτα τον δικαιωματισμο
σιγουρα θα προτιμουσαν να ειχαν καμμενο ή βελοπουλο,αλλα καποια στιγμη θα ρχοταν και αυτο...
περαστικα
δινουν αγωνα τωρα να το σταματησουν εν τη γενεσει του,να μην μπει καν στη βουληκαλη αποτυχια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
Re: Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
ηδη το εκανε,υπουργειο οικογενειαςzteo έγραψε: 12 Ιουν 2023, 20:11Είναι μεγάλη αυταπάτη να πιστεύεις ότι η ΝΔ θα υποχωρεί απέναντι στο ΝΙΚΗ . Αντιθέτως θα τους χρησιμοποιήσει για να περάσουν αντιδραστικες αλλαγές στο σύνταγμα.Κόκκορας έγραψε: 12 Ιουν 2023, 20:05 ειναι προτιμοτερο για την πατριδα μια ΝΔ φιλελεδων να υποχωρει απεναντι σε ενα χριστιανοδημοκρατικο κομμα,παρα απεναντι σε νεοκομμουνιστικα ή οτι,που αλλωστε δεν προτασσουν καν πια αλλο τον οικονομικο ριζοσπαστισμο,αλλα κατι επικινδυνα(οπως διαπιστωσαμε) μπαλωματα παντα εντος καπιταλισμου και φυσικα πρωτα πρωτα τον δικαιωματισμο
σιγουρα θα προτιμουσαν να ειχαν καμμενο ή βελοπουλο,αλλα καποια στιγμη θα ρχοταν και αυτο...
περαστικα
δινουν αγωνα τωρα να το σταματησουν εν τη γενεσει του,να μην μπει καν στη βουληκαλη αποτυχια
σκεψου να μπουν
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Αυτό είναι το thread όπου οι γιατροί παρακολουθούν την εξέλιξη του 1ου κρούσματος NDS (Natsios Derangement Syndrome) στην Ελλάδα?
Αν κρίνω απ' την σφοδρότητα, φαίνεται για πολύ πιο virulent strain απ'το γνωστό TDS... φοβάμαι ότι αν ξεφύγει απ'το φλώρουμ, η Ελλάδα όπως την ξέρουμε έχει τελειώσει
Αν κρίνω απ' την σφοδρότητα, φαίνεται για πολύ πιο virulent strain απ'το γνωστό TDS... φοβάμαι ότι αν ξεφύγει απ'το φλώρουμ, η Ελλάδα όπως την ξέρουμε έχει τελειώσει
Η γνωστή συνταγή σας ώστε η άρνηση και αντίδραση της ΝΙΚΗΣ στις συνταγματικες αλλαγές που προωθεί η ΝΔ να δώσει στην ΝΔ επικοινωνιακο πλεονέκτημα να παρουσιάζεται ως (( προδευτικοι ))ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιουν 2023, 20:32Δηλαδή;zteo έγραψε: 12 Ιουν 2023, 20:11Είναι μεγάλη αυταπάτη να πιστεύεις ότι η ΝΔ θα υποχωρεί απέναντι στο ΝΙΚΗ . Αντιθέτως θα τους χρησιμοποιήσει για να περάσουν αντιδραστικες αλλαγές στο σύνταγμα.Κόκκορας έγραψε: 12 Ιουν 2023, 20:05 ειναι προτιμοτερο για την πατριδα μια ΝΔ φιλελεδων να υποχωρει απεναντι σε ενα χριστιανοδημοκρατικο κομμα,παρα απεναντι σε νεοκομμουνιστικα ή οτι,που αλλωστε δεν προτασσουν καν πια αλλο τον οικονομικο ριζοσπαστισμο,αλλα κατι επικινδυνα(οπως διαπιστωσαμε) μπαλωματα παντα εντος καπιταλισμου και φυσικα πρωτα πρωτα τον δικαιωματισμο
περαστικα
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Προσωπικώς πάντως δεν πιστεύω ότι ο "συστημικός" λόγος που αναφέρεις έχει και μεγάλη διαφορά. Επανάληψη τσιτάτων είναι, που ενίοτε έχουν τον ίδιο μελοδραματισμό. Απλώς τα έχουμε συνηθίσει.student έγραψε: 12 Ιουν 2023, 20:30Ορθόν.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιουν 2023, 19:49Κι εγώ αυτό πιστεύω. Το θέμα είναι να αναδεικνύονται με μια στοιχειώδη σοβαρότητα και χωρίς μελοδραματισμό.student έγραψε: 12 Ιουν 2023, 18:44
Καλά, αν σου είναι εμφανής διαφορά παιδείας με τον πρωθυπουργό μητσοτάκη, τί γράφει το κοντέρ σου όταν τον βάλεις δίπλα στον πρώην και επίδοξο νέο πρωθυπουργό αλέξις? Μην πάμε δε σε κανάν γιωργάκη...![]()
Νομίζω ότι κάποια τέτοια θέματα τους τρομάζουν περισσότερο απ όλα με τον νατσιό. Παιδεία, φιλοπατρία, πίστη, οικογένεια, κάθε φορά που θα μιλάνε πριν ή μετά του στη βουλή (αν μπει) κάποιες σημαντικές έννοιες θα αναδεικνύονται με διαφορετικό τρόπο και οι συγκρίσεις θα γίνονται αναπόφευκτες. Εδώ ο άλλος ανακοίνωσε άρον άρον υπουργείο οικογένειας μόλις συνειδητοποίησε την απήχηση αυτών που έλεγε ο νατσιός για πρώτη προτεραιότητα στο δημογραφικό. Κάτι είναι κι αυτό
Αν και το δεύτερο το βρίσκω λίγο δύσκολο να αποφευχθεί. Με απλή ανθρώπινη ψυχολογία αν το δεις, ένας άσημος πολίτης που τρώει ξαφνικά όλο αυτό το συστημικό πέσιμο, δύσκολο να μην βγάλει κάπου τον καημό και το παράπονο του καταφρονεμένου.
Εδώ αυτό το σύμπλεγμα το κουβαλάει η μισή ελλάδα απέναντι στην παμφάγα αθήνα.![]()
Οτιδήποτε αντίθετο από αυτά τα τσιτάτα είναι ακροδεξιά, σκοταδισμός, καταπίεση, αναχρονισμός νιανιανια νιανιανια νιανιανια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μιλάμε για ένα επικοινωνιακο έκτρωμα που το ποιο πιθανό να το είχε προαποφασισμενο.Κόκκορας έγραψε: 12 Ιουν 2023, 20:36ηδη το εκανε,υπουργειο οικογενειαςzteo έγραψε: 12 Ιουν 2023, 20:11Είναι μεγάλη αυταπάτη να πιστεύεις ότι η ΝΔ θα υποχωρεί απέναντι στο ΝΙΚΗ . Αντιθέτως θα τους χρησιμοποιήσει για να περάσουν αντιδραστικες αλλαγές στο σύνταγμα.Κόκκορας έγραψε: 12 Ιουν 2023, 20:05 ειναι προτιμοτερο για την πατριδα μια ΝΔ φιλελεδων να υποχωρει απεναντι σε ενα χριστιανοδημοκρατικο κομμα,παρα απεναντι σε νεοκομμουνιστικα ή οτι,που αλλωστε δεν προτασσουν καν πια αλλο τον οικονομικο ριζοσπαστισμο,αλλα κατι επικινδυνα(οπως διαπιστωσαμε) μπαλωματα παντα εντος καπιταλισμου και φυσικα πρωτα πρωτα τον δικαιωματισμο
περαστικα
σκεψου να μπουν
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εξαρτάται από τους τομείς, που θα υπάρξουν αυτές οι αλλαγές. Μπορείς να αναφέρεις κάποια παραδείγματα;zteo έγραψε: 12 Ιουν 2023, 20:37Η γνωστή συνταγή σας ώστε η άρνηση και αντίδραση της ΝΙΚΗΣ στις συνταγματικες αλλαγές που προωθεί η ΝΔ να δώσει στην ΝΔ επικοινωνιακο πλεονέκτημα να παρουσιάζεται ως (( προδευτικοι ))
Και στην τελική, από πού προκύπτει ότι όλοι έχουν καημό να παρουσιάζονται ως "προοδευτικοί"; Για να μην κατηγορηθούν από ποιους;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
παραλιγο να μας καταστρεψουν ολοκληρωτικα οι προοδευτικοι
ο κοσμος δεν αγοραζει αλλο με αυτα
εχουν πια αρνητικη χροια τετοιες λεξεις στην πολιτικη
- metaxoskolikas
η κοινωνία έχει διαβρωθεί. 80% ψηφίζουν ακραιοπροοδευτικά κόμματα με θέσεις που πριν 2-3 δεκαετίες δε συναντώνταν ούτε στις πιο ακροφιλελευθερες και πιο ακροαριστερες γκρουπες και 7% κομμουνιστές.Κόκκορας έγραψε: 12 Ιουν 2023, 20:52 παραλιγο να μας καταστρεψουν ολοκληρωτικα οι προοδευτικοι
ο νατσιος εάν μπει στη Βουλή θα έχει τουλάχιστον ένα βήμα για να περνάει πρωτοβουλίες για συμμάζεμα της νεολαίας που βρίσκεται σε άλλο σύμπαν πια.
Αντί για απελασεις κάνει λόγο για μετοικουςmetaxoskolikas έγραψε: 12 Ιουν 2023, 20:55η κοινωνία έχει διαβρωθεί. 80% ψηφίζουν ακραιοπροοδευτικά κόμματα με θέσεις που πριν 2-3 δεκαετίες δε συναντώνταν ούτε στις πιο ακροφιλελευθερες και πιο ακροαριστερες γκρουπες και 7% κομμουνιστές.Κόκκορας έγραψε: 12 Ιουν 2023, 20:52 παραλιγο να μας καταστρεψουν ολοκληρωτικα οι προοδευτικοι
ο νατσιος εάν μπει στη Βουλή θα έχει τουλάχιστον ένα βήμα για να περνάει πρωτοβουλίες για συμμάζεμα της νεολαίας που βρίσκεται σε άλλο σύμπαν πια.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Το πήρατε απόφαση ότι θα ξεπεράσει τους 180 βουλευτές;zteo έγραψε: 12 Ιουν 2023, 20:11 Είναι μεγάλη αυταπάτη να πιστεύεις ότι η ΝΔ θα υποχωρεί απέναντι στο ΝΙΚΗ . Αντιθέτως θα τους χρησιμοποιήσει για να περάσουν αντιδραστικες αλλαγές στο σύνταγμα.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η πανδημια όπου η κυβέρνηση επέβαλε τα λοκνταουν παρουσιάζοντας ως αντίπαλο της επικοινωνιακα τους αντιεμβολιαστες ώστε να παρουσιάζει εαυτόν ως (( προδευτικο ))ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιουν 2023, 20:45Εξαρτάται από τους τομείς, που θα υπάρξουν αυτές οι αλλαγές. Μπορείς να αναφέρεις κάποια παραδείγματα;
Και στην τελική, από πού προκύπτει ότι όλοι έχουν καημό να παρουσιάζονται ως "προοδευτικοί"; Για να μην κατηγορηθούν από ποιους;![]()
Την ίδια ώρα δεχόταν εντονότατη κριτική για την διάλυση του συστήματος υγείας την οποία αποφευγε να την απαντήσει .
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ε και άμα δεν πάρει 180 βουλευτές υπάρχουν και οι χρυσοί χορηγοί να βοηθήσουν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Σε ρώτησα για τις συνταγματικές αλλαγές που ανέφερες και ανατρέχεις στο λοκντάουν και τους αντιεμβολιαστές για να καταλήξεις στην υγεία;zteo έγραψε: 12 Ιουν 2023, 21:07Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η πανδημια όπου η κυβέρνηση επέβαλε τα λοκνταουν παρουσιάζοντας ως αντίπαλο της επικοινωνιακα τους αντιεμβολιαστες ώστε να παρουσιάζει εαυτόν ως (( προδευτικο ))ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιουν 2023, 20:45Εξαρτάται από τους τομείς, που θα υπάρξουν αυτές οι αλλαγές. Μπορείς να αναφέρεις κάποια παραδείγματα;zteo έγραψε: 12 Ιουν 2023, 20:37
Η γνωστή συνταγή σας ώστε η άρνηση και αντίδραση της ΝΙΚΗΣ στις συνταγματικες αλλαγές που προωθεί η ΝΔ να δώσει στην ΝΔ επικοινωνιακο πλεονέκτημα να παρουσιάζεται ως (( προδευτικοι ))
Και στην τελική, από πού προκύπτει ότι όλοι έχουν καημό να παρουσιάζονται ως "προοδευτικοί"; Για να μην κατηγορηθούν από ποιους;![]()
Την ίδια ώρα δεχόταν εντονότατη κριτική για την διάλυση του συστήματος υγείας την οποία αποφευγε να την απαντήσει .
Μία και μόνον ματιά στο πχόρουμ αρκεί για να διαπιστώσεις ότι δεν εμβολιάστηκαν μόνον οι νδκράτες.
Οπότε να θεωρήσω ότι σ' αυτό το θέμα, συμφωνείς με τη ΝΙΚΗ;
Ή κάτι άλλο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το ζήτημα είναι τα εμβολια η ότι δεν έχουμε τις ΜΕΘ που θα έπρεπε.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιουν 2023, 21:30Σε ρώτησα για τις συνταγματικές αλλαγές που ανέφερες και ανατρέχεις στο λοκντάουν και τους αντιεμβολιαστές για να καταλήξεις στην υγεία;zteo έγραψε: 12 Ιουν 2023, 21:07Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η πανδημια όπου η κυβέρνηση επέβαλε τα λοκνταουν παρουσιάζοντας ως αντίπαλο της επικοινωνιακα τους αντιεμβολιαστες ώστε να παρουσιάζει εαυτόν ως (( προδευτικο ))ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Ιουν 2023, 20:45
Εξαρτάται από τους τομείς, που θα υπάρξουν αυτές οι αλλαγές. Μπορείς να αναφέρεις κάποια παραδείγματα;
Μία και μόνον ματιά στο πχόρουμ αρκεί για να διαπιστώσεις ότι δεν εμβολιάστηκαν μόνον οι νδκράτες.
Οπότε να θεωρήσω ότι σ' αυτό το θέμα, συμφωνείς με τη ΝΙΚΗ;
Ή κάτι άλλο;![]()
Από εκεί και πέρα περίμενε και θα δεις πως θα δικαιωθω εάν μπουν στην βουλή.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 263 Προβολές
-