Ούτε μισό σκίτσο για την κυβέρνηση. Αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση.
Είναι στρατευμένος. Όλα του τα σκίτσα που αφορούν εσωτερικά θέματα είναι Νουδούστροφα. Ενίοτε θα κάνει και κάποια που αφορούν διεθνείς ειδήσεις ή και κάποια "αφιερώματα" (σε εορτές, επετείους, θανάτους επωνύμων κλπ).
Αλλά έχει φοβερή λεπτομέρεια, ποιοτικό σχέδιο και είναι πιασάρικα αυτά που ζωγραφίζει.
Βαγγελη ηρέμησε. Μια χαρά άνθρωποι είναι και ο Σαλ και ο Ισίλντουρ. Κάμουνε κει χάμω μια πλακίτσα μεταξύ τους. Γιατί να επέμβει ο συντονισμός;
Γνωριζονται μια ζωή τα λυκόπουλα. 150 συναπτά έτη.
Λατρείες.
Έτσι, πες τα ρε φιλενάδα. Να μαθαίνει κι ο κόσμος πόσο μεγάλη την έχουμε. Τη λατρεία, έτσι; Μην παρεξηγηθούμε πάλι κι έχουμε μια απ' τα ίδια.
Γω θέλω εμοτικόνι. Για πάρτη μου. Ξανθιά τύπισσα πάνω σε ένα κλασσικό μοτόρι. Μπορείς. Φτιάχτο ρε μάνα μου.
Isildur έγραψε: 10 Ιουν 2023, 12:53
Έτσι, πες τα ρε φιλενάδα. Να μαθαίνει κι ο κόσμος πόσο μεγάλη την έχουμε. Τη λατρεία, έτσι; Μην παρεξηγηθούμε πάλι κι έχουμε μια απ' τα ίδια.
Γω θέλω εμοτικόνι. Για πάρτη μου. Ξανθιά τύπισσα πάνω σε ένα κλασσικό μοτόρι. Μπορείς. Φτιάχτο ρε μάνα μου.
Κάτι τέτοιο, κάνει;
Τέλειο ρεεεεε! Σ'ευχαριστώωω! Αυτό πώς μπαίνει στα υπόλοιπα εικονίδια όπως των υπολοίπων; Με όνομα;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κάτι τέτοιο, κάνει;
Τέλειο ρεεεεε! Σ'ευχαριστώωω! Αυτό πώς μπαίνει στα υπόλοιπα εικονίδια όπως των υπολοίπων; Με όνομα;
Λογικά, πάς εδώ και το ποστάρεις. Σε κάποια στιγμή που θα μπει ο Σπύρος, θα το αναλάβει αυτός, αν το εγκρίνει. Κάπως έτσι φαντάζομαι δηλαδή ότι θα γίνει.
Isildur έγραψε: 12 Ιουν 2023, 14:18
Κάτι τέτοιο, κάνει;
Λογικά, πάς εδώ και το ποστάρεις. Σε κάποια στιγμή που θα μπει ο Σπύρος, θα το αναλάβει αυτός, αν το εγκρίνει. Κάπως έτσι φαντάζομαι δηλαδή ότι θα γίνει.
Μαζί με μια συνημμένη φωτό με μπούτι, βύζο, ότι υπάρχει εύκαιρο γενικά.
Isildur έγραψε: 12 Ιουν 2023, 14:18
Κάτι τέτοιο, κάνει;
Α, οκ! Μισό.
Spiros252 , μπορεί να μου εγκρίνεις το εικονίδιο που μου έφτιαξε ο Ισίλντουρ με το όνομά μου; Πες ναι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Saliveros έγραψε: 12 Ιουν 2023, 12:57
Τι;;;
Λες να είναι η KGB???
Λέω πως είναι το αυξημένο ΦΠΑ που πλήρωσες στα μακαρόνια.
Μήπως εννοείς στο αυγοτάραχο; Άστα, έχει ακριβήνει πολύ τελευταίως.
Μακαρόνια σπανίως τρώω. Από τα περσινά έχω ακόμα.
Και το χαβιάρι και η σαμπάνια ακρίβυνε.
Αλλά δόξα τω Κούλη λεφτά έχουμε.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!