!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Είμαι θετικός
Καλή ανάρρωση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ωωωπ. Περαστικά σου Ίακχε.Ίακχος έγραψε: 28 Απρ 2023, 07:44 Θετικός και εγώ πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια. Με κόλλησε η μητέρα μου δεν μπορούσα να το αποφύγω. Την πρώτη μέρα ήμουν χαλιά, 39 πυρετό, πολλή κούραση και πονοκέφαλο. Σήμερα κάπως καλύτερα με 38 πυρετό, δεν κοιμήθηκα καλά και δυσκοιλιότητα. Ιδωμεν.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ευχαριστώ πολύ Πασιφάη!Πασιφάη έγραψε: 30 Απρ 2023, 14:13Ωωωπ. Περαστικά σου Ίακχε.Ίακχος έγραψε: 28 Απρ 2023, 07:44 Θετικός και εγώ πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια. Με κόλλησε η μητέρα μου δεν μπορούσα να το αποφύγω. Την πρώτη μέρα ήμουν χαλιά, 39 πυρετό, πολλή κούραση και πονοκέφαλο. Σήμερα κάπως καλύτερα με 38 πυρετό, δεν κοιμήθηκα καλά και δυσκοιλιότητα. Ιδωμεν.![]()
Έχω long covid συμπτώματα. Κόλλησα εδώ και ενάμιση μήνα ο πυρετός έπεσε και στα τεστ με δείχνει αρνητικό. Είναι όμως βουλομενη η μύτη και κοιμάμαι με αποσυμφορητικα και πάλι όχι καλά. Επίσης έχω φλεματα. Ελπίζω να τελειώσει το βασανιστήριο.
- hellegennes
Έχεις πάει σε γιατρό να δεις μήπως έχεις δευτερογενή λοίμωξη; Μπορεί να χρειαζόσουν αντιβίωση.Ίακχος έγραψε: 11 Ιουν 2023, 16:42 Έχω long covid συμπτώματα. Κόλλησα εδώ και ενάμιση μήνα ο πυρετός έπεσε και στα τεστ με δείχνει αρνητικό. Είναι όμως βουλομενη η μύτη και κοιμάμαι με αποσυμφορητικα και πάλι όχι καλά. Επίσης έχω φλεματα. Ελπίζω να τελειώσει το βασανιστήριο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
περαστικα
Εγώ 6 μήνες παιδεύτηκα. Κάνε ακτίνα θώρακα να τη δει γιατρός μήπως χρειάζεσαι εισπνεόμενα κτλ.Ίακχος έγραψε: 11 Ιουν 2023, 16:42 Έχω long covid συμπτώματα. Κόλλησα εδώ και ενάμιση μήνα ο πυρετός έπεσε και στα τεστ με δείχνει αρνητικό. Είναι όμως βουλομενη η μύτη και κοιμάμαι με αποσυμφορητικα και πάλι όχι καλά. Επίσης έχω φλεματα. Ελπίζω να τελειώσει το βασανιστήριο.
Ωωωχ. Υπομονή Ίακχε και να συμβουλευτείς τάχιστα γιατρό.Ίακχος έγραψε: 11 Ιουν 2023, 16:42 Έχω long covid συμπτώματα. Κόλλησα εδώ και ενάμιση μήνα ο πυρετός έπεσε και στα τεστ με δείχνει αρνητικό. Είναι όμως βουλομενη η μύτη και κοιμάμαι με αποσυμφορητικα και πάλι όχι καλά. Επίσης έχω φλεματα. Ελπίζω να τελειώσει το βασανιστήριο.
6 μήνες ε? Πω ταλαιπωρία. Εχω κάνει αξονική θώρακος καλή ήταν αλλά τα φλέματα συνεχίζουν. Ιδωμεν.stella έγραψε: 11 Ιουν 2023, 22:59Εγώ 6 μήνες παιδεύτηκα. Κάνε ακτίνα θώρακα να τη δει γιατρός μήπως χρειάζεσαι εισπνεόμενα κτλ.Ίακχος έγραψε: 11 Ιουν 2023, 16:42 Έχω long covid συμπτώματα. Κόλλησα εδώ και ενάμιση μήνα ο πυρετός έπεσε και στα τεστ με δείχνει αρνητικό. Είναι όμως βουλομενη η μύτη και κοιμάμαι με αποσυμφορητικα και πάλι όχι καλά. Επίσης έχω φλεματα. Ελπίζω να τελειώσει το βασανιστήριο.
Αλλά τόσον καιρό φοβάμαι γενικά για την υγεία μου.
Ευχαριστώ, έχω πάει σε γιατρούς. Οι ΩΡΛδες μου είπαν ότι θα περάσει αλλά δεν περνάει.Πασιφάη έγραψε: 12 Ιουν 2023, 09:59Ωωωχ. Υπομονή Ίακχε και να συμβουλευτείς τάχιστα γιατρό.Ίακχος έγραψε: 11 Ιουν 2023, 16:42 Έχω long covid συμπτώματα. Κόλλησα εδώ και ενάμιση μήνα ο πυρετός έπεσε και στα τεστ με δείχνει αρνητικό. Είναι όμως βουλομενη η μύτη και κοιμάμαι με αποσυμφορητικα και πάλι όχι καλά. Επίσης έχω φλεματα. Ελπίζω να τελειώσει το βασανιστήριο.
Δεν έχω άλλα λεφτά για γιατρούς τώρα στο Δημόσιο με ότι αυτό συνεπάγεται για τους χρόνους.
Τι να σου πω..Έχεις τα δίκια σου. Ωστόσο εύχομαι ό,τι καλλίτερο.Ίακχος έγραψε: 12 Ιουν 2023, 10:05Ευχαριστώ, έχω πάει σε γιατρούς. Οι ΩΡΛδες μου είπαν ότι θα περάσει αλλά δεν περνάει.Πασιφάη έγραψε: 12 Ιουν 2023, 09:59Ωωωχ. Υπομονή Ίακχε και να συμβουλευτείς τάχιστα γιατρό.Ίακχος έγραψε: 11 Ιουν 2023, 16:42 Έχω long covid συμπτώματα. Κόλλησα εδώ και ενάμιση μήνα ο πυρετός έπεσε και στα τεστ με δείχνει αρνητικό. Είναι όμως βουλομενη η μύτη και κοιμάμαι με αποσυμφορητικα και πάλι όχι καλά. Επίσης έχω φλεματα. Ελπίζω να τελειώσει το βασανιστήριο.
Δεν έχω άλλα λεφτά για γιατρούς τώρα στο Δημόσιο με ότι αυτό συνεπάγεται για τους χρόνους.
Καπνίζεις; Αν ναι, ξέρεις τι να κάνεις.Ίακχος έγραψε: 12 Ιουν 2023, 10:036 μήνες ε? Πω ταλαιπωρία. Εχω κάνει αξονική θώρακος καλή ήταν αλλά τα φλέματα συνεχίζουν. Ιδωμεν.stella έγραψε: 11 Ιουν 2023, 22:59Εγώ 6 μήνες παιδεύτηκα. Κάνε ακτίνα θώρακα να τη δει γιατρός μήπως χρειάζεσαι εισπνεόμενα κτλ.Ίακχος έγραψε: 11 Ιουν 2023, 16:42 Έχω long covid συμπτώματα. Κόλλησα εδώ και ενάμιση μήνα ο πυρετός έπεσε και στα τεστ με δείχνει αρνητικό. Είναι όμως βουλομενη η μύτη και κοιμάμαι με αποσυμφορητικα και πάλι όχι καλά. Επίσης έχω φλεματα. Ελπίζω να τελειώσει το βασανιστήριο.
Αλλά τόσον καιρό φοβάμαι γενικά για την υγεία μου.
Ξεκίνα να περπατάς, βοηθάει να ανοίξουν οι πνεύμονες και να δυναμώσεις γενικότερα, ανεβάζει και τη διάθεση.
Πίνε ροφήματα για να "μαλακώνουν τα μέσα σου", χαχα έτσι μου το είχε πει γιατρός.
Βάλε ευκάλυπτο και κάνε εισπνοές.
Όλα αυτά δεν αντικαθιστούν την επίσκεψη σε γιατρό, αλλά σίγουρα θα βοηθήσουν.
Περαστικούλια!!!
Μία γριπούλα είναι
Περαστικά.
Περαστικά.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- hellegennes
Η "γριπούλα" οδηγεί πολύ συχνότερα σε δευτερογενείς λοιμώξεις, χρόνιες παθήσεις και προβλήματα στο αναπνευστικό, είναι εγγενώς πιο θανατηφόρα και είναι θανατηφόρα σε μεγαλύτερο ηλικιακό εύρος. Οπότε σκάσε επιτέλους, έχεις καταντήσει αηδία. Αυτό δεν είναι το νήμα για να βγάλεις την χολή σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ουρλιάζαν για χρόνια τα σκατομουνόπανα ότι δεν δουλεύουν οι μάσκες, δεν δουλεύουν τα λοκντάουν, δεν δουλεύουν τα εμβόλια, δεν δουλεύει τίποτα διότι μία γριπούλα είναι, τίποτα σοβαρό, και τώρα ενοχλούνται που τρίβεις τα σκατά στην μούρη τους.
Άντε μου και στο διάολο, opinionated κοπρίτη. Πρώτη και τελευταία φορά που παραβαίνω τον κανόνα μου και σου απευθύνομαι, και σου απαντώ και με το υφάκι σου για να γουστάρεις. Έχεις τελειώσει για εμένα, μην το συνεχίζεις.
Άντε μου και στο διάολο, opinionated κοπρίτη. Πρώτη και τελευταία φορά που παραβαίνω τον κανόνα μου και σου απευθύνομαι, και σου απαντώ και με το υφάκι σου για να γουστάρεις. Έχεις τελειώσει για εμένα, μην το συνεχίζεις.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-