Αυτός 1 0Kauldron έγραψε: 11 Ιουν 2023, 22:42Δημοκράτης έγραψε: 11 Ιουν 2023, 22:38Άμεα είναιGreen Dragon έγραψε: 11 Ιουν 2023, 16:35 Και γιατί να τους επιδοτήσει; ΑΜΕΑ είναι;
Απ' όσο ξέρω είναι αρτιμελείς.Δημοκράτης έγραψε: 22 Μάιος 2023, 13:24είμαι φιλόπουστας αλλά δεν το λέω για να μη χάνει ψήφους ο σύριζαdna replication έγραψε: 22 Μάιος 2023, 13:14
δε λέω να μιλάνε εναντίον,
να μη μιλάνε υπέρ λέω γιατί είναι αντιδημοτικό![]()
![]()
![]()
ρε σεις αφού ειστε 100% απατεώνες, τι το συζητάτε; Είστε ένα μάτσο εξουσιομανείς χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό προκειμένου να δείτε καρέκλα. Όταν ο συριζα είχε δώσει θέση στο εθνικό θέατρο στον τύπο με τις πούτσες όλοι οι ΕΛ ηθοποιοί που κατά τα άλλα είναι υπέρ των ξένων, των ανοιχτών απόψεων. κτλ ξαφνικά προβληματίστηκαν που την θέση την πήρε ένας ξένος. Πάντα η λογική έιναι πως θα πάρετε την καρέκλα. Η αριστερά υιοθέτησε το θέμα πούστηδες, γύφτοι κτλ όχι για κάποιο γενικό καλό, αλλά γιατί πιστεύει ότι είναι το σωστό εργαλείο ώστε να συγκινήσει και να πάρει ψήγους. Δεν θα έχει θέμα να τους ξεχάσει όταν δει πως χάνει όπως κάνεις εσύ. Εσύ ο ίδιος μας λές για τους πούστηδες στην Ουκρανία και τους άντρακλες Ρώσους γιατί στην σάπια ιδεολογία σου ο Ρώσος δικτάτορας σ' αρέσει και θα ήθελες να γίνεις σαν αυτόν\
Αυτοί είστε και δεν γίνεστε άνθρωποι με τίποτα![]()
![]()
![]()
Ποιός είπαμε οτι υιοθέτησε το θέμα "πούστηδες" κλπ? ΠΟΙΟΣ?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιδότηση θέσεων εργασίας (μεταξύ άλλων) για τους τρανσέξουαλ από το Κυριάκο.
-
Δημοκράτης
Re: Επιδότηση θέσεων εργασίας (μεταξύ άλλων) για τους τρανσέξουαλ από το Κυριάκο.
Re: Επιδότηση θέσεων εργασίας (μεταξύ άλλων) για τους τρανσέξουαλ από το Κυριάκο.
Εχεις δει πολλους κοντους, χοντρους κσι ασχημους να ειναι σεξεργατες επειδη δεν εχουν αλλη επιλογη?GoBack έγραψε: 11 Ιουν 2023, 20:46Σαν τους κοντους τους χοντρους και τους ασχημους δηλαδη;Σενέκας έγραψε: 11 Ιουν 2023, 20:39όχι, είναι άτομα που συχνά πέφτουν θύματα διακρίσεων και υποχρεώνονται σε περιθωριοποίησηGreen Dragon έγραψε: 11 Ιουν 2023, 16:35 Και γιατί να τους επιδοτήσει; ΑΜΕΑ είναι;
Απ' όσο ξέρω είναι αρτιμελείς.
Η αναπηρια τους εγκειται στο οτι πιστευουν πως μπορεις να επιλεξεις φυλο, οτι ειναι θεμα "παρουσιασης". Δεν καταλαβαινουν καθολου πώς δουλευουν ολα αυτα. Συνηθως οι περισσοτεροι εχουν ηπιο αυτισμο.
Ωστοσο αυτος δεν ειναι λογος να μη μπορουν να βρουν δουλεια και να εξαναγκαζονται να γινονται πουτανες ή ακομα χειροτερα creators στο Τικ Τοκ.
Όλοι οι άνεργοι στην Ελλάδα είναι ΛΟΑΤΚΙ.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 11 Ιουν 2023, 22:45Εχεις δει πολλους κοντους, χοντρους κσι ασχημους να ειναι σεξεργατες επειδη δεν εχουν αλλη επιλογη?
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Συμφωνείς με την συγκεκριμένη επιδότηση θέσεων εργασίας;Otto Weininger έγραψε: 11 Ιουν 2023, 16:39Ναι.Green Dragon έγραψε: 11 Ιουν 2023, 16:35 Και γιατί να τους επιδοτήσει; ΑΜΕΑ είναι;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Otto Weininger
Όχι.Juno έγραψε: 11 Ιουν 2023, 22:50Συμφωνείς με την συγκεκριμένη επιδότηση θέσεων εργασίας;Otto Weininger έγραψε: 11 Ιουν 2023, 16:39Ναι.Green Dragon έγραψε: 11 Ιουν 2023, 16:35 Και γιατί να τους επιδοτήσει; ΑΜΕΑ είναι;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Κανονικά ο καλλίτερος πρέπει να προσλαμβανεται. Η σεξουαλικη προτίμηση είναι αδιάφορη
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Εφυγαν οι συριζαιοι και ηρθαν οι γαλαζαιοι.enaon έγραψε: 11 Ιουν 2023, 21:05Otto Weininger έγραψε: 11 Ιουν 2023, 16:39Ναι.Green Dragon έγραψε: 11 Ιουν 2023, 16:35 Και γιατί να τους επιδοτήσει; ΑΜΕΑ είναι;
![]()
το σημαιάκι μην ξεχάσεις.
Απλά πραγματάκια ο Κουλης φτύνει και κοροϊδεύει τα Λοατκι άτομα για ψηφοθηρια ενώ ταυτόχρονα χτίζει το προφίλ του (( κεντρωου μεταρρυθμιστη)) μιας και οι χρήσιμοι ηλιθιοι ακροδεξιοί τσιμπάνε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Στην πατριδα σου την Ουγκαντα η κυβερνηση,το κατεστημενο και η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι καργα ομοφοβικοι.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Επειδή είσαι ομοφοβικός να πας να ζήσεις εκεί πέρα τότε. Παρέα με τους ομοϊδεάτες σου.plouf έγραψε: 11 Ιουν 2023, 23:34Στην πατριδα σου την Ουγκαντα η κυβερνηση,το κατεστημενο και η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι καργα ομοφοβικοι.![]()
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- kongrosian
Libre είσαι γκέι; Εχω αυτη την εντύπωση. Συγνώμη κιολας δλδ.Libre arbitre έγραψε: 11 Ιουν 2023, 23:40Επειδή είσαι ομοφοβικός να πας να ζήσεις εκεί πέρα τότε. Παρέα με τους ομοϊδεάτες σου.plouf έγραψε: 11 Ιουν 2023, 23:34Στην πατριδα σου την Ουγκαντα η κυβερνηση,το κατεστημενο και η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι καργα ομοφοβικοι.![]()
- EKPLIKTIKOS
Γιατί δεν έχουν άλλη επιλογή; Μπορούν να βγάλουν τη φούστα τις πρωινές ώρες κ την ξαναβαζουν το απόγευμαΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 11 Ιουν 2023, 22:45Εχεις δει πολλους κοντους, χοντρους κσι ασχημους να ειναι σεξεργατες επειδη δεν εχουν αλλη επιλογη?
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Όχι. Αλλά τι σημασία έχει; Όλοι έχουμε δικούς μας ανθρώπους και νοιαζόμαστε γι' αυτούς.kongrosian έγραψε: 11 Ιουν 2023, 23:42Libre είσαι γκέι; Εχω αυτη την εντύπωση. Συγνώμη κιολας δλδ.Libre arbitre έγραψε: 11 Ιουν 2023, 23:40Επειδή είσαι ομοφοβικός να πας να ζήσεις εκεί πέρα τότε. Παρέα με τους ομοϊδεάτες σου.plouf έγραψε: 11 Ιουν 2023, 23:34
Στην πατριδα σου την Ουγκαντα η κυβερνηση,το κατεστημενο και η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι καργα ομοφοβικοι.![]()
![]()
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- kongrosian
Απλα ρωταω, αδιάκριτα ισως.Libre arbitre έγραψε: 11 Ιουν 2023, 23:44Όχι. Αλλά τι σημασία έχει;kongrosian έγραψε: 11 Ιουν 2023, 23:42Libre είσαι γκέι; Εχω αυτη την εντύπωση. Συγνώμη κιολας δλδ.Libre arbitre έγραψε: 11 Ιουν 2023, 23:40
Επειδή είσαι ομοφοβικός να πας να ζήσεις εκεί πέρα τότε. Παρέα με τους ομοϊδεάτες σου.![]()
Καμία σημασία δεν εχει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-