Εγώ αγοράκι μικρό και άπειρο, που θαυμάζεις το @ τον Τραμπ, δεν έχω πρόβλημα να τα χώσω στα αληταριά που συχνάζουν εδώ μέσα, αν μου τα πρήξουν, και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιδότηση θέσεων εργασίας (μεταξύ άλλων) για τους τρανσέξουαλ από το Κυριάκο.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Επιδότηση θέσεων εργασίας (μεταξύ άλλων) για τους τρανσέξουαλ από το Κυριάκο.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Re: Επιδότηση θέσεων εργασίας (μεταξύ άλλων) για τους τρανσέξουαλ από το Κυριάκο.
Έτσι γίνονται πλέον οι πολιτικές απάτες. Μπορείς να κατηγορήσεις τον Μητσοτάκη ότι λέει ψέματα στα Λοατκι. Όχι φυσικά.pikey25 έγραψε: 11 Ιουν 2023, 21:25Ουτε τρανς βασικα αλλα ατομα που κανουν μια εξτρα υπευθυνη δηλωσηzteo έγραψε: 11 Ιουν 2023, 21:02 https://www.reporter.gr/Oles-oi-eidhsei ... ata-OAED?m
Μιλάμε για πρόγραμμα που αφορά μόνο 2000 άτομα από ευάλωτες ομάδες όχι μόνο τρανς.![]()
Συγκεκριμένα για τα διεμφυλικάτρανς πρόσωπα που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, προβλέπεται ότι:
«ια) Τα διεμφυλικά πρόσωπα να προσκομίσουν:
αα) Σε περίπτωση που έχουν ήδη μεταβάλει τα στοιχεία τους μέσω της διαδικασίας του ν.4491/2017 (Α’ 152): Νέα ληξιαρχική πράξη και μεταβολή καταχώρησης στη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.).
ββ) Σε περίπτωση που δεν έχουν μεταβάλει τα στοιχεία τους μέσω της διαδικασίας του ν.4491/2017 (Α’ 152): Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία θα δηλώνεται ότι: είναι διεμφυλικό πρόσωπο και ότι ο ατομικός και εσωτερικός τρόπος αυτοπροσδιορισμού του φύλου του που αποτελεί θεμελιώδες χαρακτηριστικό της υπόστασής του ως πρόσωπο σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.4491/2017 (Α’ 152) δεν ανήκει στο καταχωρισμένο φύλο κατά τη γέννηση».
Πηγή: Reporter.gr
Επιδομα να φερει η Κουλα και θα γινουμε ολοι διεμφυλικοι![]()
Ειναι πονηρο το πουτινακι
Απλά είναι μια επιδότηση στα χαρτιά που δεν εφαρμόζεται πουθενά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Otto Weininger
Τι άρα; Το bold δεν το πρόσεξες;Kauldron έγραψε: 11 Ιουν 2023, 20:44Άρα?Otto Weininger έγραψε: 11 Ιουν 2023, 16:39Ναι.Green Dragon έγραψε: 11 Ιουν 2023, 16:35 Και γιατί να τους επιδοτήσει; ΑΜΕΑ είναι;
Απ' όσο ξέρω είναι αρτιμελείς.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ναι, θέσεις εργασίας.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Οκ παππού. Από ότι φαίνεται γουστάρεις το μπαν. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Συμπεριφερσου όπως νομίζειςNandros έγραψε: 11 Ιουν 2023, 21:38Εγώ αγοράκι μικρό και άπειρο, που θαυμάζεις το @ τον Τραμπ, δεν έχω πρόβλημα να τα χώσω στα αληταριά που συχνάζουν εδώ μέσα, αν μου τα πρήξουν, και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Το bold, ειδικά στο dark mode, μετά βίας φαίνεται.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
zteo έγραψε: 11 Ιουν 2023, 21:39
Έτσι γίνονται πλέον οι πολιτικές απάτες. Μπορείς να κατηγορήσεις τον Μητσοτάκη ότι λέει ψέματα στα Λοατκι. Όχι φυσικά.
Απλά είναι μια επιδότηση στα χαρτιά που δεν εφαρμόζεται πουθενά.
Για κανα ρουσφετι απο το σωματειο θα το βαλαν.
Απο εκει και περα προφανως και τους κοροιδευει, δε θυμασαι τον εξωγηινο στον υμηττο ?
Ακομα και οι δηλωσεις του ψεμματα ειναι δεν εκανε καμια απαγορευση θεραπειων μεταστροφης, ενω σιγουρα τα λοατκι την βρισκουν ομοφοβικη, τρανςφοβικη λεσβιοφοβικη κτλπ
Με το εκτρωμα του Τσιπρα οτι δηλωσεις εισαιnyxtovios έγραψε: 11 Ιουν 2023, 21:28 Πως θα πιστοποιείται ότι κάποιος είναι LGBT;
Αρκεί ο αριθμός στο μητρώο της ΟΝΝΕΔ;
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Εντάξει, είναι γεγονός πως ένα άτομο με έντονο αυτό το χαρακτηριστικό πρέπει να είναι τρομερό κεφάλι για να βρει δουλειά. Σε πολύ απλές θέσεις εργασίας δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες. Ένας πωλητής, π.χ., έχει να αντιμετωπίσει προκατάληψη αφεντικού, συναδέλφων, και Κοινού.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Οι ΑΜΕΑ δεν επιλέγουν να είναι έτσι. Οι τρανσέξουαλ επιλέγουν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Δημοκράτης
Άμεα είναιGreen Dragon έγραψε: 11 Ιουν 2023, 16:35 Και γιατί να τους επιδοτήσει; ΑΜΕΑ είναι;
Πολύ λίγοι επιλέγουν. Οι περισσότεροι ακολουθούν αυτό που είναι.Kauldron έγραψε: 11 Ιουν 2023, 22:37Οι ΑΜΕΑ δεν επιλέγουν να είναι έτσι. Οι τρανσέξουαλ επιλέγουν.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δημοκράτης έγραψε: 11 Ιουν 2023, 22:38Άμεα είναιGreen Dragon έγραψε: 11 Ιουν 2023, 16:35 Και γιατί να τους επιδοτήσει; ΑΜΕΑ είναι;
Δημοκράτης έγραψε: 22 Μάιος 2023, 13:24είμαι φιλόπουστας αλλά δεν το λέω για να μη χάνει ψήφους ο σύριζαdna replication έγραψε: 22 Μάιος 2023, 13:14δε λέω να μιλάνε εναντίον,Δημοκράτης έγραψε: 22 Μάιος 2023, 12:27
![]()
![]()
![]()
![]()
να δω ζαίους να μιλάνε κατά των πούστηδων και των γύφτων και τι στον κόσμο
να μη μιλάνε υπέρ λέω γιατί είναι αντιδημοτικό![]()
![]()
![]()
ρε σεις αφού ειστε 100% απατεώνες, τι το συζητάτε; Είστε ένα μάτσο εξουσιομανείς χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό προκειμένου να δείτε καρέκλα. Όταν ο συριζα είχε δώσει θέση στο εθνικό θέατρο στον τύπο με τις πούτσες όλοι οι ΕΛ ηθοποιοί που κατά τα άλλα είναι υπέρ των ξένων, των ανοιχτών απόψεων. κτλ ξαφνικά προβληματίστηκαν που την θέση την πήρε ένας ξένος. Πάντα η λογική έιναι πως θα πάρετε την καρέκλα. Η αριστερά υιοθέτησε το θέμα πούστηδες, γύφτοι κτλ όχι για κάποιο γενικό καλό, αλλά γιατί πιστεύει ότι είναι το σωστό εργαλείο ώστε να συγκινήσει και να πάρει ψήγους. Δεν θα έχει θέμα να τους ξεχάσει όταν δει πως χάνει όπως κάνεις εσύ. Εσύ ο ίδιος μας λές για τους πούστηδες στην Ουκρανία και τους άντρακλες Ρώσους γιατί στην σάπια ιδεολογία σου ο Ρώσος δικτάτορας σ' αρέσει και θα ήθελες να γίνεις σαν αυτόν\
Αυτοί είστε και δεν γίνεστε άνθρωποι με τίποτα
Ποιός είπαμε οτι υιοθέτησε το θέμα "πούστηδες" κλπ? ΠΟΙΟΣ?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-