Αφού σου είπα πως δεν είμαι φαν του Κουλοπαιδου που γαμιεται.Saliveros έγραψε: 11 Ιουν 2023, 17:04Μα πώς να απαντήσω, αν δεν ξέρω με ποιόν (ή ποιάν) έχω την τιμή να συζητάω;taxalata xalasa έγραψε: 11 Ιουν 2023, 13:41Δεν είμαι Saliveros, ούτε Κουλόπαιδο για να γαμιέμαι. Αυτά είναι δικά σας χούγια.Saliveros έγραψε: 11 Ιουν 2023, 13:32
Πες μου λοιπόν από ποιούς γαμιέσαι, μη το γυροφέρνεις.
Μόνο από κωλομπαράδες;
Νομίζεις πως όλοι έχουν τις δικές σας πισωγλεντικές ανησυχίες;
Απάντησε στο ανθρωπολογικό ερώτημα που σου καμα. Γεννήθηκες ηλίθιος ή έγινες αργότερα. Κι αν έγινες αργότερα, πόσων ετών ήσουνα ; Χρειάζομαι την πληροφορία για την διατριβή στην Μαλακία ενός Νεό Δουλου που ετοιμάζω. Σε έχω βάλει σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Αν θες και χαρτζιλίκι για να πάρεις πάνες, να σου δώκω. Δεν θέλω τζάμπα, ούτε δανεικά και αγύριστα όπως κάνει το βοθροκόμμα πούστηρίζεις...
Όλα αυτά που με ρωτάς είναι προσωπικής φύσεως. Θα πρέπει λοιπόν κι εσύ να "εκτεθείς" λίγο για να σ' εμπιστευτώ.
Δείξε λίγο βυζάκι, λίγο κιλοτάκι, λίγο eye liner. Μην ανησυχείς, αυστηρώς μεταξύ μας θα μείνει.
Κι αν η τιμή είναι λογική, το προχωράμε.
Αν όχι, περνάς στον επόμενο πελάτη. Δεν χάθηκε ο κόσμος.
Γιατί επιμένεις; Γιατι δεν πας να γαμησεις το Ζαβο της κουραδομηχανης που γαμιεται σαν τον αδερφοθειό του; Αυτουνου του αρεσει και θα σε πληρωσει κιόλας. Τωρα αμα σου ριξει κι ενανε, ε! δεν πειραζει. Μεταξυ σας θα μεινει.
Οποτε ας περασουμε πάλι στο θεμα μας και μην επιμενεις πάλι με τις ανηθικες προτασεις σου.
Γεννήθηκες ηλίθιος ή έγινες αργότερα. Κι αν έγινες αργότερα, πόσων ετών ήσουνα ;