!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σκίσ' τους Μπακογιάνναρε !!!!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Σκίσ' τους Μπακογιάνναρε !!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

άντε γαμήσου ηλίθιε
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

Υδράργυρος έγραψε: 10 Ιουν 2023, 12:59 Η ΝΔ πληρωνει διαφημισεις με χρηματα των φορολογουμενων
Γιατί με χρήματα φορολογουμένων;
Δεν έχει δικά του χρήματα ο Κυριάκος;
βαζουν προστιμα σε αυτους που δεν εχουν χρηματοδοτησεις.
καλά, το ότι ο Γιάνης δεν έχει χρήματα, είναι γνωστό. Κάνει νούμερα σε καμπαρέ για να κολλάει αφίσες.
    Σας κάναμε ανθρώπους.
    Πάνος Σκουρλέτης
    Άβαταρ μέλους
    Isildur
    Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Nandros έγραψε: 10 Ιουν 2023, 14:38
    Isildur έγραψε: 10 Ιουν 2023, 14:06
    vantono έγραψε: 10 Ιουν 2023, 14:04 Ωραιος! Στηρίζω σκίσιμο!
    Πραγματι, κάποιοι δεν λενε να καλως έρθουν στον 21ο αιωνα.
    Ιδια αποψη δεν εχω μονο για τα πολιτικά φυλλάδια (κάθε κόμματος), αλλά για οποιαδήποτε.
    Κι εγώ συμφώνησα με την κίνηση του Μπακογιάννη μόλις είδα την είδηση, αλλά αν ισχύουν αυτά που γράφτηκαν εδώ (δεν ζω Αθήνα, δεν ξέρω) ότι τα ίδια κάνει και το ΚΚΕ και κάποιοι μεμονωμένοι και δεν τους κυνηγάνε, τότε είναι μαλακία και στοχευμένο αυτό που έγινε και κακώς έγινε. Κακώς δηλαδή, που δεν έγινε για όλους, όχι που έγινε για το ΜέΡΑ25.
    Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Ιουν 2023, 12:46 . . . νεοδημοκράτης στο Χαϊδάρι έχει γεμίσει τον κόσμο χαρτιά.
    Ο αναρχοάπλυτος δεν γνωρίζει ότι το Χαϊδάρι είναι άλλος δήμος.
    Ναι, ε; Πάντως και για το ΚΚΕ είδα ότι λένε.
    Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
    Άβαταρ μέλους
    Saliveros
    Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

Μπίστης έγραψε: 11 Ιουν 2023, 10:07 άντε γαμήσου ηλίθιε
    έχεις μεγάλη οικογένεια; :roll:
      Σας κάναμε ανθρώπους.
      Πάνος Σκουρλέτης
      Άβαταρ μέλους
      Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

vantono έγραψε: 10 Ιουν 2023, 16:58
      Τουλάχιστον ειμαι περήφανος που ο Ριζοσπάστης ηταν η πρώτη πολιτικη εφημερίδα στο Ελλαδιστάν που πέρασε στην ψηφιακή έκδοση.
      :fp:
      "I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
      Άβαταρ μέλους
      Isildur
      Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Green Dragon έγραψε: 10 Ιουν 2023, 15:23
      Isildur έγραψε: 10 Ιουν 2023, 12:58 Αν θέλει να τον τρολάρει ο Γιάνης πάντως, να ρωτήσει δημόσια αν μπορεί να πληρώσει σε Δήμητρες.
      Βασικά να του πει να του πάει 3 ζαρτινιέρες, θα είναι και large κατά 1500 ευρώ.
      Κι αυτό καλή τρολιά, σωστό.
      Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
      Άβαταρ μέλους
      Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Green Dragon έγραψε: 11 Ιουν 2023, 09:58
      Ερμής έγραψε: 11 Ιουν 2023, 09:49 Μη λες πράγματα που δεν ειπα
      Αυτο που είπα είναι πως στηρίζω οποιονδήποτε τραμπουκισει αυτό το κωλόπαιδο το μπαρούφα. Δεν είπα πως στηρίζω μπακογιαννη επειδή είναι ο μπακογιαννης
      Μα δεν είπα ότι τον υποστηρίζεις επειδή είναι ο Μπακογιάννης, ότι τον υποστηρίζεις μόνο και μόνο επειδή ξήλωσε τις αφίσσες είπα. Εκτός αν λες ότι υποστηρίζεις μόνο την συγκεκριμένη ενέργεια, εκεί πάω πάσο.
      τον υποστηριζει γιατι στηριζει την κνδ :102:
      "Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
      Άβαταρ μέλους
      Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Saliveros έγραψε: 11 Ιουν 2023, 10:11
      Υδράργυρος έγραψε: 10 Ιουν 2023, 12:59 Η ΝΔ πληρωνει διαφημισεις με χρηματα των φορολογουμενων
      Τοσα χρονια δεν τους εχεις μαθει τους μητσοτακηδες
      Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Saliveros έγραψε: 11 Ιουν 2023, 10:11
      Σε αυτή τη χώρα δύο είχαν δικά τους χρήματα. Ο Κυριάκος και ο τέως βασιλεύς Κωνσταντίνος. Εντελώς συμπτωματικά και οι δύο σιτίζονταν από το κράτος από τη μέρα που γεννήθηκαν.
      Άβαταρ μέλους
      Nandros
      Phorum.gr user: Nandros
      Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Ιουν 2023, 22:20
      Nandros έγραψε: 10 Ιουν 2023, 21:22
      Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Ιουν 2023, 16:18
      εμείς πάμε στο Δίστομο, δεν τιμουμε τους γερμανοτσολιάδες, αλλά την εθνική αντίσταση.
      Εθνική αντίσταση; Αυτήν που κάνατε όταν μαζεύατε, σφάζατε και ρίχνατε στις τρύπες του Φενεού τους "αντιδραστικούς" της Πελοποννήσου;
      .
      φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημενους. :102:
      Nαι. Εκεί στον Γράμο και το Βίτσι έπεσε το τσεκούρι στους εαμοβούλγαρους κομμουνιστοσυμμορίτες.
      ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
      ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
      Άβαταρ μέλους
      vantono
      Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Green Dragon έγραψε: 11 Ιουν 2023, 07:34
      vantono έγραψε: 10 Ιουν 2023, 16:58
      Green Dragon έγραψε: 10 Ιουν 2023, 15:31

Για τα φυλλάδια βγαίνει άδεια από την δήμο και είναι νόμιμα. Ρούφα.

Η αφισσοκόλληση είναι άλλη ιστορία αλλά στ' αρχίδια μας, ο Μαλάκας έχει πάντα άδικο.
      Τότε πρέπει να καλως έρθει και ο εκάστοτε δήμος στον 21ο αιώνα.
      Ελεος δηλαδη γαμώ τον αναχρονισμό μας, κάποιος να τους συστήσει τη διαφημιση μεσω διαδικτύου. Πόσο γιδοελ πια!

Τουλάχιστον ειμαι περήφανος που ο Ριζοσπάστης ηταν η πρώτη πολιτικη εφημερίδα στο Ελλαδιστάν που πέρασε στην ψηφιακή έκδοση.
      Καλή τύχη με τα ad blockers στο διαδίκτυο. Εγώ πλέον δεν βλέπω σχεδόν τίποτα από διαφημίσεις εκεί.

Και επειδή έχω καταλάβει πως λειτουργείς και σκέφτεσαι τραβα σε κανένα virtual reality και άσε μας ήσυχους, εμείς θέλουμε τον πραγματικό κόσμο.
      Ποια αντμπλοκερς και μαλακίες, μέσα από το δικό του σάιτ μπορεί ο καθένας να κάνει τη διαφήμιση του, η μέσω των σοσιαλ μίντια.
      Με τα φυλλάδια τι το τόσο τέλειο γίνεται δηλαδή από άποψη διαφημίσεων? Εσύ έχεις ψηφίσει κόμμα μόνο και μόνο από φυλλάδιο του που διάβασες δηλαδή, και σε έπεισε?
      Αν εγώ έχω ερωτηματικά για τις θέσεις της ΝΔ η του Βαρουφ και θέλω να τις μάθω καλυτερα, θα μπω στο σάιτ τους, σιγά μην τρέχω να ψάχνω φυλλάδια από τα περιπτερακια τους.
      Οι περισσότεροι που έχω δει δεν τα παίρνουν καν όταν τους τα μοιράζουν.
      Εγώ πλέον ούτε του ΚΚΕ δεν παίρνω κάθε φορά που πάνε να μου δώσουν.
      Όλα τα φυλλάδια τα τρώει η άσφαλτος, οι υπονομοι, τα γρασιδια και μολύνεται το περιβάλλον.
      Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 11 Ιουν 2023, 12:11, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
      Άβαταρ μέλους
      Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Εμετικουλης δήμαρχος. Στην ανακοίνωση του για το πρόστιμο στο ΜεΡΑ 25 κάνει λόγο για νεογερους της πολιτικής. Πόσο χυδαίος!

ΥΓ. Κατά μάνα κατά κύρη
      Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
      Άβαταρ μέλους
      Green Dragon
      Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

vantono έγραψε: 11 Ιουν 2023, 12:00 Ποια αντμπλοκερς και μαλακίες, μέσα από το δικό του σάιτ μπορεί ο καθένας να κάνει τη διαφήμιση του, η μέσω των σοσιαλ μίντια.
      Με τα φυλλάδια τι το τόσο τέλειο γίνεται δηλαδή από άποψη διαφημίσεων? Εσύ έχεις ψηφίσει κόμμα μόνο και μόνο από φυλλάδιο του που διάβασες δηλαδή, και σε έπεισε?
      Αν εγώ έχω ερωτηματικά για τις θέσεις της ΝΔ η του Βαρουφ και θέλω να τις μάθω καλυτερα, θα μπω στο σάιτ τους, σιγά μην τρέχω να ψάχνω φυλλάδια από τα περιπτερακια τους.
      Όλα τα φυλλάδια τα τρώει η άσφαλτος, οι υπονομοι, τα γρασιδια και μολύνεται το περιβάλλον.
      Για κόμματα όχι αλλά για άλλα πράγματα ναι, ειδικά delivery.

Τα ad blockers ρε πανάσχετε τα βάζουν πολλοί ακριβώς για να μην τους ζαλίζουν οι διαφημίσεις και τελικά δεν βλέπουν καμία. Ε αυτό κοντεύει να γίνει επιδημία, εγώ δεν έχω φίλο που να μην έχει περασμένα τέτοια κέρατα. Γενικά η υπερδιαφήμιση λειτουργεί αρνητικά, ο άλλος κουράζεται από 100 διαφορετικές διαφημίσεις και τις γειώνει όλες. Αυτό ίσχυε και για τα φυλλάδια προ κρίσης που γινόταν χαμός, πολλοί τσαντιζόντουσαν, τώρα που έχουν λιγοστέψει έχουν και καλύτερη απόδοση.
      Άβαταρ μέλους
      vantono
      Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Green Dragon έγραψε: 11 Ιουν 2023, 12:33
      vantono έγραψε: 11 Ιουν 2023, 12:00 Ποια αντμπλοκερς και μαλακίες, μέσα από το δικό του σάιτ μπορεί ο καθένας να κάνει τη διαφήμιση του, η μέσω των σοσιαλ μίντια.
      Για κόμματα όχι αλλά για άλλα πράγματα ναι, ειδικά delivery.

Τα ad blockers ρε πανάσχετε τα βάζουν πολλοί ακριβώς για να μην τους ζαλίζουν οι διαφημίσεις και τελικά δεν βλέπουν καμία. Ε αυτό κοντεύει να γίνει επιδημία, εγώ δεν έχω φίλο που να μην έχει περασμένα τέτοια κέρατα. Γενικά η υπερδιαφήμιση λειτουργεί αρνητικά, ο άλλος κουράζεται από 100 διαφορετικές διαφημίσεις και τις γειώνει όλες. Αυτό ίσχυε και για τα φυλλάδια προ κρίσης που γινόταν χαμός, πολλοί τσαντιζόντουσαν, τώρα που έχουν λιγοστέψει έχουν και καλύτερη απόδοση.
      Τι ειδικά για ντελιβερι ρε τυπε, πλάκα μου κάνεις? Με τόσα μποξ και εφοοντ κτλ είναι δυνατόν να ασχολείται άνθρωπος με φυλλάδια ακόμα? Που μπαίνεις και βλέπεις της Παναγιας τα μάτια από χιλιάδες καταστήματα?
      Εκεί είναι που έχει εξαφανιστεί εντελώς ο θεσμος των φυλλαδίων, πλέον, παρά στην πολιτική.

Και παπάρια τα έχουν λιγοστέψει, πάλι χαμός γίνεται. Όταν δεν είσαι σε προεκλογική περίοδο να γίνεται χαμός από τα κομματικά, γίνεται από τον Μπάμπη τον σουβλατζη και το 5€ ταϊλανδέζικο μασάζ.

Εγώ δεν έχω αντμπλοκς πάντως, και ξέρω και πολλά άλλα ατομα που δεν έχουν. Και πάντα ήμουν της άποψης πως όποιος ψάχνει κάτι (από μερίδα κεμπάπ μέχρι θέσεις πολιτικού κόμματος), εν έτει 2023 μπορεί ο ίδιος να το αναζητήσει και να το βρει. Δεν χρειάζεται να του το διαφημίζουν μέσα στα μούτρα του.
      Άβαταρ μέλους
      taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Αχαΐρευτος και Ανεπρόκοπος.

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
      Απάντηση
      • Παραπλήσια Θέματα
        Απαντήσεις
        Προβολές
        Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”