!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κωνσταντοπούλου - πλεύση ελευθερίας
- Frappezitis
Re: Κωνσταντοπούλου - πλεύση ελευθερίας
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Πάνος Σκουρλέτης
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Από πότε στηρίζει αναρχομπάχαλους το ΚΚΕ; Μια ζωή τους βρίζει απ' όσο θυμάμαι.
- Frappezitis
Ενας ενας αποπλέουν απο την Πλευση Ελευθερίας
Και πέμπτη αποχώρηση από το κόμμα της Ζ. Κωνσταντοπούλου
Αποχώρησε και η πρώτη σε ψήφους στην Β' Θεσσαλονίκης
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Σπάνια αλλάζει ο άνθρωπος, όσα χρόνια να περάσουν.Metanastria έγραψε: 11 Ιουν 2023, 00:55 Την Κωνσταντοπούλου την γνώριζα προσωπικά στα φοιτητικά μου χρόνια και, ναι, τραμπούκα και ημίτρελη καραψωνάρα είναι όροι που θα χρησιμοποιούσα για να την περιγράψω. Βέβαια πέρασαν πολλά χρόνια...
Ποιες ήταν τότε οι πολιτικές της θέσεις; (αν γνωρίζεις)
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Τιποτα πρωην μπηκαν στην λιστα?

Εχω δει (προσφατα) τη συμπεριφορα της σε δικαστικες αιθουσες.Αυτες ακριβως τις λεξεις θα χρησιμοποιουσα για να την περιγραψω.Metanastria έγραψε: 11 Ιουν 2023, 00:55Την Κωνσταντοπούλου την γνώριζα προσωπικά στα φοιτητικά μου χρόνια και, ναι, τραμπούκα και ημίτρελη καραψωνάρα είναι όροι που θα χρησιμοποιούσα για να την περιγράψω. Βέβαια πέρασαν πολλά χρόνια...
Ο Κούγιας δεν έχει πολιτευθεί, ε;Mel έγραψε: 11 Ιουν 2023, 12:18Εχω δει (προσφατα) τη συμπεριφορα της σε δικαστικες αιθουσες.Αυτες ακριβως τις λεξεις θα χρησιμοποιουσα για να την περιγραψω.Metanastria έγραψε: 11 Ιουν 2023, 00:55Την Κωνσταντοπούλου την γνώριζα προσωπικά στα φοιτητικά μου χρόνια και, ναι, τραμπούκα και ημίτρελη καραψωνάρα είναι όροι που θα χρησιμοποιούσα για να την περιγράψω. Βέβαια πέρασαν πολλά χρόνια...
Πάνος Σκουρλέτης
ΟχιSaliveros έγραψε: 11 Ιουν 2023, 12:39Ο Κούγιας δεν έχει πολιτευθεί, ε;Mel έγραψε: 11 Ιουν 2023, 12:18Εχω δει (προσφατα) τη συμπεριφορα της σε δικαστικες αιθουσες.Αυτες ακριβως τις λεξεις θα χρησιμοποιουσα για να την περιγραψω.Metanastria έγραψε: 11 Ιουν 2023, 00:55
Την Κωνσταντοπούλου την γνώριζα προσωπικά στα φοιτητικά μου χρόνια και, ναι, τραμπούκα και ημίτρελη καραψωνάρα είναι όροι που θα χρησιμοποιούσα για να την περιγράψω. Βέβαια πέρασαν πολλά χρόνια...![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
θα βαλει τον γιο του μαρινακη?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Πάνος Σκουρλέτης
Το ΚΚΕ του Φλωράκη καθάριζε τις καταλήψεις από αναρχικούς και τώρα τους κανακευει;Green Dragon έγραψε: 11 Ιουν 2023, 10:17Από πότε στηρίζει αναρχομπάχαλους το ΚΚΕ; Μια ζωή τους βρίζει απ' όσο θυμάμαι.
Ή ο φραπεζιτης είναι εκτός γραμμής;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Από την Βοιωτία έρχεται η νέα αποχώρηση υποψήφιου βουλευτή από το κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωή Κωνσταντοπούλου. Πρόκειται για την Αλεξάνδρα Πολυχρονοπούλου, η οποία είχε αναδειχθεί πρώτη σε σταυρούς στις εκλογές της 21ης Μάη.
Σε ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Α. Πολυχρονοπούλου αναφέρει ότι «Ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση να εξηγήσω τι ακριβώς συνέβη και στη λίστα της 25/6 προπορεύεται ένα άτομο που δεν ήταν στο προηγούμενο ψηφοδέλτιο, ένας νατουραλιζέ Βοιωτός (στις προηγούμενες εκλογές ήταν τελευταίος σε σταυρούς στον νομό Φθιώτιδας και τώρα με εντολή του ιερατείου υποσκέλισε την ετυμηγορία του λαού της Βοιωτίας). Δεν είχα καμία απάντηση, διότι δεν είχα λάβει καμία ενημέρωση.
Είδα να απαξιώνεται η πρόσφατη λαϊκή ετυμηγορία, να πληγώνεται η δημοκρατία που η επικεφαλής διαρκώς ευαγγελίζεται, να απουσιάζει η αξιοκρατία (δεδομένου ότι στη δημοκρατία την έννοια του άξιου εκπροσώπου του λαού την αποφασίζει ο λαός) και να αδικείται το γυναικείο φύλο, το οποίο ήταν άξιο αναφοράς, ορθώς μεν υποκριτικά δε, μόνο όταν έπρεπε να έχει θέση στο debate κομματικών αρχηγών.
Αποχωρώ μη θέλοντας σε καμία περίπτωση, ούτε στο ελάχιστο, να τείνω χείρα βοήθειας σε έναν ακόμα τυχόν λαγό της πολιτικής.
Αποχωρώ όμως πάνω από όλα ευχαριστώντας μέσα από την καρδιά μου όλους όσους με στήριξαν με οποιονδήποτε τρόπο».

Σε ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Α. Πολυχρονοπούλου αναφέρει ότι «Ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση να εξηγήσω τι ακριβώς συνέβη και στη λίστα της 25/6 προπορεύεται ένα άτομο που δεν ήταν στο προηγούμενο ψηφοδέλτιο, ένας νατουραλιζέ Βοιωτός (στις προηγούμενες εκλογές ήταν τελευταίος σε σταυρούς στον νομό Φθιώτιδας και τώρα με εντολή του ιερατείου υποσκέλισε την ετυμηγορία του λαού της Βοιωτίας). Δεν είχα καμία απάντηση, διότι δεν είχα λάβει καμία ενημέρωση.
Είδα να απαξιώνεται η πρόσφατη λαϊκή ετυμηγορία, να πληγώνεται η δημοκρατία που η επικεφαλής διαρκώς ευαγγελίζεται, να απουσιάζει η αξιοκρατία (δεδομένου ότι στη δημοκρατία την έννοια του άξιου εκπροσώπου του λαού την αποφασίζει ο λαός) και να αδικείται το γυναικείο φύλο, το οποίο ήταν άξιο αναφοράς, ορθώς μεν υποκριτικά δε, μόνο όταν έπρεπε να έχει θέση στο debate κομματικών αρχηγών.
Αποχωρώ μη θέλοντας σε καμία περίπτωση, ούτε στο ελάχιστο, να τείνω χείρα βοήθειας σε έναν ακόμα τυχόν λαγό της πολιτικής.
Αποχωρώ όμως πάνω από όλα ευχαριστώντας μέσα από την καρδιά μου όλους όσους με στήριξαν με οποιονδήποτε τρόπο».
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Ρε μάγκες εσείς που αποφασίσατε να ψηφίσετε ή το σκέφτεστε π ς το βλέπετε όλο αυτό;
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Αύριο θα πάω σε ένα σούπερ μάρκετ της γειτονιάς ο ιδιοκτήτης του στήριξε με καμία δεκαριά φίλους του Πλεύση στις 21.Sol έγραψε: 11 Ιουν 2023, 22:41 Ρε μάγκες εσείς που αποφασίσατε να ψηφίσετε ή το σκέφτεστε π ς το βλέπετε όλο αυτό;
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα μου πει ότι τους λάδωσε ο Μητσοτακης αυτούς που φύγανε για την αυτοδυναμία. Αν όντως το πεί σε διευκολύνει στην απόφαση σου;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 844 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
-
- 55 Απαντήσεις