Γιούπιιιι.Saliveros έγραψε: 09 Ιουν 2023, 19:41Τι, και μετά θα χάσετε το λεπτό σας χιούμορ;
Ε τότε δεν θα πάω στις Σέρρες για να τον ψηφίσω όπως σχεδίαζα.
Θα ψηφίσω τον κ. Αντώναρο.
Happy now?![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Bye bye Documento
Re: Bye bye Documento
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Άσε τι λέω εγώ. Εσύ λες πως είμαι τόσο χθεσινός να φάω τον παπά σου και να ξεκινήσω τα καντήλια για να μπανιαριστω ζαιε;sys3x έγραψε: 09 Ιουν 2023, 19:35Έχω πλαντάξει.
![]()
Αυτό πάει ανάλογα με το ποσό μαλάκας είσαι βέβαια, εάν έχεις έστω και την μικρότερη δυνατή επαφή με την πραγματικότητα, εάν πραγματικά το πιστεύεις δηλαδή αυτό που λες ή όχι.
Εγώ λέω ότι το πιστεύεις πάντως για να το λες.
Εσύ τι λες;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Otto Weininger
Μόνο εγώ την είχα πατήσειΕρμής έγραψε: 09 Ιουν 2023, 19:50Άσε τι λέω εγώ. Εσύ λες πως είμαι τόσο χθεσινός να φάω τον παπά σου και να ξεκινήσω τα καντήλια για να μπανιαριστω ζαιε;sys3x έγραψε: 09 Ιουν 2023, 19:35Έχω πλαντάξει.
![]()
Αυτό πάει ανάλογα με το ποσό μαλάκας είσαι βέβαια, εάν έχεις έστω και την μικρότερη δυνατή επαφή με την πραγματικότητα, εάν πραγματικά το πιστεύεις δηλαδή αυτό που λες ή όχι.
Εσύ τι λες;![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
αλλά αυτό το "πες τα από κοντά" ήταν σαν κόκκινο πανί σε ταύρο
Εντάξει φαίνεται ότι χωράει και άλλο πέρα από τους είκοσι πόντουςOtto Weininger έγραψε: 09 Ιουν 2023, 19:53 αλλά αυτό το "πες τα από κοντά" ήταν σαν κόκκινο πανί σε ταύρο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Γιατί ρε παιδιά, πέφτουν ακόμα bans; Αυτό το διάστημα γίνεται της πόπης (μέχρι κι εγώ έχω ξεφύγει κάποιες φορές, το παραδέχομαι) και δεν βλέπω να κουνιέται φύλλο.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Δεν ξέρω τι αγωγή παίρνεις μαν.Ερμής έγραψε: 09 Ιουν 2023, 19:50Άσε τι λέω εγώ. Εσύ λες πως είμαι τόσο χθεσινός να φάω τον παπά σου και να ξεκινήσω τα καντήλια για να μπανιαριστω ζαιε;sys3x έγραψε: 09 Ιουν 2023, 19:35Έχω πλαντάξει.
![]()
Εσύ τι λες;![]()
Ανάλογα.
Ζαίοι παντού και βάλε σε κόβω.
.
.
- Otto Weininger
Εγώ καλώς το είχα φάει γιατί ξέφυγα πέραν του επιτρεπτού.Isildur έγραψε: 09 Ιουν 2023, 19:55 Γιατί ρε παιδιά, πέφτουν ακόμα bans; Αυτό το διάστημα γίνεται της πόπης (μέχρι κι εγώ έχω ξεφύγει κάποιες φορές, το παραδέχομαι) και δεν βλέπω να κουνιέται φύλλο.
Ανεξάρτητα του γιατί και πως.
Για τώρα μιλάω όμως, που γίνεται της Τσαπανίδου σε πολλά νήματα και δεν ανοίγει ρουθούνι.Otto Weininger έγραψε: 09 Ιουν 2023, 19:58Εγώ καλώς το είχα φάει γιατί ξέφυγα πέραν του επιτρεπτού.Isildur έγραψε: 09 Ιουν 2023, 19:55 Γιατί ρε παιδιά, πέφτουν ακόμα bans; Αυτό το διάστημα γίνεται της πόπης (μέχρι κι εγώ έχω ξεφύγει κάποιες φορές, το παραδέχομαι) και δεν βλέπω να κουνιέται φύλλο.
Σχετικό/άσχετο: έχω κάνει και καταγγελία σε ένα νήμα πριν 2 βδομάδες (μπορεί και παραπάνω) και ακόμα εκεί είναι και το νήμα και η καταγγελία. Ούτε καν την έκλεισε κάποιος, θεωρώντας έστω ότι ήταν άστοχη.
Το αυτό ισχύει και για εμένα.Otto Weininger έγραψε: 09 Ιουν 2023, 19:58Εγώ καλώς το είχα φάει γιατί ξέφυγα πέραν του επιτρεπτού.Isildur έγραψε: 09 Ιουν 2023, 19:55 Γιατί ρε παιδιά, πέφτουν ακόμα bans; Αυτό το διάστημα γίνεται της πόπης (μέχρι κι εγώ έχω ξεφύγει κάποιες φορές, το παραδέχομαι) και δεν βλέπω να κουνιέται φύλλο.
.
.
- Otto Weininger
Πάει πέρασαν αυτά τώρα. Σίγουρα θα βρούμε αλλα, μπορεί και από απόψε αλλά όχι σε τέτοιο level. Δεν έχει νόημα.sys3x έγραψε: 09 Ιουν 2023, 20:03Το αυτό ισχύει και για εμένα.Otto Weininger έγραψε: 09 Ιουν 2023, 19:58Εγώ καλώς το είχα φάει γιατί ξέφυγα πέραν του επιτρεπτού.Isildur έγραψε: 09 Ιουν 2023, 19:55 Γιατί ρε παιδιά, πέφτουν ακόμα bans; Αυτό το διάστημα γίνεται της πόπης (μέχρι κι εγώ έχω ξεφύγει κάποιες φορές, το παραδέχομαι) και δεν βλέπω να κουνιέται φύλλο.
ΕΣΥ ΞΕΦΥΓΕΣ;;;;;sys3x έγραψε: 09 Ιουν 2023, 20:03Το αυτό ισχύει και για εμένα.Otto Weininger έγραψε: 09 Ιουν 2023, 19:58 Εγώ καλώς το είχα φάει γιατί ξέφυγα πέραν του επιτρεπτού.
Πάνος Σκουρλέτης
Αγάπη μόνο παιδιά. Δεν έχει νόημα όντως και όσο μεγαλώνουμε δεν έχει και νόσημα πλέον. Πήζει λίγο το μυαλό. Έχω φάει κοντά δέκα μπανζ και στα δυο και τ'αξιζα ΟΛΑ. Και το ήξερα τις περισσότερες φορές όταν το έκανα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Τα 5 σου τα 'ριξα εγώ, φυσικά. Έτσι, επειδή μου την δίνεις και σε σιχαίνομαι, για κανέναν άλλο λόγο.Yochanan έγραψε: 09 Ιουν 2023, 20:11 Αγάπη μόνο παιδιά. Δεν έχει νόημα όντως και όσο μεγαλώνουμε δεν έχει και νόσημα πλέον. Πήζει λίγο το μυαλό. Έχω φάει κοντά δέκα μπανζ και στα δυο και τ'αξιζα ΟΛΑ. Και το ήξερα τις περισσότερες φορές όταν το έκανα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 378 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
-