!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Κασιδιάρης θα στηρίξει τους Σπαρτιάτες
Re: O Κασιδιάρης θα στηρίξει τους Σπαρτιάτες
Δε νομίζω οτι ακόμα και ελεύθερος θα του επιτρέπουν να συμμετέχει σ' εκλογές. Έχουμε πάρα πολύ δΕΙμοκρατία γι' αυτό.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μα δεν εξέφρασα καμία απορία.
Συμφωνώ αναφανδόν με τις εσωτερικές σου πληροφορίες
Πάνος Σκουρλέτης
Μακεδόνας μήπως;
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Πάνος Σκουρλέτης
Δεν εννοώ τους ομοφυλόφιλους, αλλά τους πούστηδες ψυχή τε και σώματι της Βουλής. Τί; Δεν έγινε σαφές;.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αχαιός μινάρας.
Τον ήπιαμε, η αλήθεια να λέγεται όσο σκληρή κι αν είναι.Saliveros έγραψε: 09 Ιουν 2023, 13:28Τέτοια να λέτε, κι αν δείτε έστω κι ένα τρις από τον Σώρρα, γράφτε μου
![]()
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Όσο πιο χαμηλά το όριο αυτοδυναμίας, τόσο περισσότερους βουλευτές θα έχει η ΝΔ. Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό που λες, ότι αν μη τι άλλο η μονοκρατορία της ΝΔ είναι κίνητρο να ψηφιστούν μικρά κόμματα αδιαφορώντας για το 3%, αλλά στην τωρινή συγκυρία δεν είναι απίθανο η ΝΔ να χτυπήσει ακόμα και τους 180 βουλευτές. Σε ένα τέτοιο σενάριο, η ήδη πολύ ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ θα μπορεί να κάνει μόνη της, χωρίς να ρωτήσει κανένα άλλο κόμμα, τουλάχιστον τα εξής:nemo έγραψε: 09 Ιουν 2023, 13:00 δεν θα ανασχεθει η πορεια του κουλι προς την αυτοδυναμια ειτε ψηφισεις σπαρτιατες ειτε οχι
εγω θα το ψηφισω για να δυναμωσω το ρευμα προς τον κας και δεν με ενδιαφερει αν μπει στην βουλη
εξαλλου ο κας θα κριθει στα σοβαρα οταν θα ειναι ελευθερος
- να βγάλει ΠτΔ το 2025,
- να εγκρίνει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος,
- να ορίσει ποια άρθρα του Συντάγματος θα αναθεωρηθούν από την απλή πλειοψηφία της μεθεπόμενης Βουλή,
- να αναγνωρίσει αρμοδιότητα σε διεθνείς - υπερεθνικούς θεσμούς για ζητήματα όπως η επίλυση των διαφορών με την Τουρκία
Για να αποφευχθεί αυτό, πρέπει να μπει τουλάχιστον ένα ακόμα κόμμα στη Βουλή.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- Golden Age
Θα μπουν οι ΣπαρτιάτεςRakomelofronas έγραψε: 09 Ιουν 2023, 14:10Όσο πιο χαμηλά το όριο αυτοδυναμίας, τόσο περισσότερους βουλευτές θα έχει η ΝΔ. Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό που λες, ότι αν μη τι άλλο η μονοκρατορία της ΝΔ είναι κίνητρο να ψηφιστούν μικρά κόμματα αδιαφορώντας για το 3%, αλλά στην τωρινή συγκυρία δεν είναι απίθανο η ΝΔ να χτυπήσει ακόμα και τους 180 βουλευτές. Σε ένα τέτοιο σενάριο, η ήδη πολύ ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ θα μπορεί να κάνει μόνη της, χωρίς να ρωτήσει κανένα άλλο κόμμα, τουλάχιστον τα εξής:nemo έγραψε: 09 Ιουν 2023, 13:00 δεν θα ανασχεθει η πορεια του κουλι προς την αυτοδυναμια ειτε ψηφισεις σπαρτιατες ειτε οχι
εγω θα το ψηφισω για να δυναμωσω το ρευμα προς τον κας και δεν με ενδιαφερει αν μπει στην βουλη
- να βγάλει ΠτΔ το 2025,
- να ορίσει ποια άρθρα του Συντάγματος θα αναθεωρηθούν από την απλή πλειοψηφία της μεθεπόμενης Βουλή,
- να αναγνωρίσει αρμοδιότητα σε διεθνείς - υπερεθνικούς θεσμούς για ζητήματα όπως η επίλυση των διαφορών με την Τουρκία
Και 300 ΘεσπιείςGolden Age έγραψε: 09 Ιουν 2023, 14:13Θα μπουν οι ΣπαρτιάτεςRakomelofronas έγραψε: 09 Ιουν 2023, 14:10Όσο πιο χαμηλά το όριο αυτοδυναμίας, τόσο περισσότερους βουλευτές θα έχει η ΝΔ. Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό που λες, ότι αν μη τι άλλο η μονοκρατορία της ΝΔ είναι κίνητρο να ψηφιστούν μικρά κόμματα αδιαφορώντας για το 3%, αλλά στην τωρινή συγκυρία δεν είναι απίθανο η ΝΔ να χτυπήσει ακόμα και τους 180 βουλευτές. Σε ένα τέτοιο σενάριο, η ήδη πολύ ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ θα μπορεί να κάνει μόνη της, χωρίς να ρωτήσει κανένα άλλο κόμμα, τουλάχιστον τα εξής:nemo έγραψε: 09 Ιουν 2023, 13:00 δεν θα ανασχεθει η πορεια του κουλι προς την αυτοδυναμια ειτε ψηφισεις σπαρτιατες ειτε οχι
- να βγάλει ΠτΔ το 2025,
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όσοι θα ψήφιζαν τους Έλληνες θα το έκαναν για να μπει στη βουλή ο κας. τώρα χεστήκανε για τους σπαρτιάτες. ο κας στις προηγούμενες έλεγε ότι δε δίνει γραμμή στους ψηφοφόρους του τι θα ψηφίσουν γιατί δε τους θεωρεί πρόβατα. τώρα όμως δίνειGolden Age έγραψε: 09 Ιουν 2023, 12:46Θα είναι σαν να ψηφίζεται το κόμμα του. Οι υποψήφιοι των Σπαρτιατών, δικοί του είναι στην ουσία. Έχει ένα ρεύμα, που μπορεί να αξιοποιηθεί υπερ ενός εθνικιστικού κόμματος, που είναι "δικό του".ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Ιουν 2023, 11:04έλα ρε γκόλτεν, κοροϊδευόμαστε τώρα; επειδή είπε ο κας δύο βδομάδες πριν τις εκλογές ότι θα στηρίξει ένα άγνωστο, ανύπαρκτο κόμμα, σημαίνει ότι αυτό το κόμμα θα μπει στη βουλή από το μηδέν μέσα σε δύο βδομάδες; απλά ένα μικρό ρεύμα έχει ο κασιδιάρης, δεν είναι και ο χουντίνιGolden Age έγραψε: 09 Ιουν 2023, 01:06
Ο Κασιδιάρης έχει ρεύμ ακαι το ξέρεις. Αυτό το ρεύμα θα πάει σε ένα εθνικιστικό κόμμα.
αν πιάσει πάνω από 0,5% αυτό το σπαρτιάτες θα γίνω αστροναύτης
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
700 ήταν οι Θεσπιεις ρε συ. Μην τους κόβεις έτσι.Beria έγραψε: 09 Ιουν 2023, 14:17Και 300 ΘεσπιείςGolden Age έγραψε: 09 Ιουν 2023, 14:13Θα μπουν οι ΣπαρτιάτεςRakomelofronas έγραψε: 09 Ιουν 2023, 14:10
Όσο πιο χαμηλά το όριο αυτοδυναμίας, τόσο περισσότερους βουλευτές θα έχει η ΝΔ. Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό που λες, ότι αν μη τι άλλο η μονοκρατορία της ΝΔ είναι κίνητρο να ψηφιστούν μικρά κόμματα αδιαφορώντας για το 3%, αλλά στην τωρινή συγκυρία δεν είναι απίθανο η ΝΔ να χτυπήσει ακόμα και τους 180 βουλευτές. Σε ένα τέτοιο σενάριο, η ήδη πολύ ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ θα μπορεί να κάνει μόνη της, χωρίς να ρωτήσει κανένα άλλο κόμμα, τουλάχιστον τα εξής:
- να βγάλει ΠτΔ το 2025,
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εγώ αυτό που δεν ξέρω είναι τούτο: σε περίπτωση που καταδικαστεί και στο εφετείο ο κασιδιάρης, χάνει τα πολιτικά του δικαιώματα; και αν ναι για πόσο καιρό; μέχρι να λήξει η ποινή; και αν αποφυλακιστεί έχοντας εκτίσει ένα ποσοστό της ποινής του χρονικά, τα πολιτικά δικαιώματα επανέρχονται ή τα χάνει μέχρι να περάσουν τα χρόνια που προβλέπει η ποινή του, και ας είναι ελεύθερος;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- taxalata xalasa
Καταλανός μινάρας. Ξεμεινε απο παλιά.
Sorra.
1. απο το λατινικο saburra (Saurra) = άμμος
2. απο το αραβικό سُرَّة (κοιλιά [τόνου])
Μην του πειτε ομως και πεσει σε καταθλιψη ο Σοιναιλυνας!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Golden Age
Θα τους ψήφιζαν και για να μπει το κόμμα του. Το ίδιο ισχύει και τώρα. Το κόμμα του στην ουσία θα μπει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Ιουν 2023, 14:23όσοι θα ψήφιζαν τους Έλληνες θα το έκαναν για να μπει στη βουλή ο κας. τώρα χεστήκανε για τους σπαρτιάτες. ο κας στις προηγούμενες έλεγε ότι δε δίνει γραμμή στους ψηφοφόρους του τι θα ψηφίσουν γιατί δε τους θεωρεί πρόβατα. τώρα όμως δίνειGolden Age έγραψε: 09 Ιουν 2023, 12:46Θα είναι σαν να ψηφίζεται το κόμμα του. Οι υποψήφιοι των Σπαρτιατών, δικοί του είναι στην ουσία. Έχει ένα ρεύμα, που μπορεί να αξιοποιηθεί υπερ ενός εθνικιστικού κόμματος, που είναι "δικό του".ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Ιουν 2023, 11:04
έλα ρε γκόλτεν, κοροϊδευόμαστε τώρα; επειδή είπε ο κας δύο βδομάδες πριν τις εκλογές ότι θα στηρίξει ένα άγνωστο, ανύπαρκτο κόμμα, σημαίνει ότι αυτό το κόμμα θα μπει στη βουλή από το μηδέν μέσα σε δύο βδομάδες; απλά ένα μικρό ρεύμα έχει ο κασιδιάρης, δεν είναι και ο χουντίνι
αν πιάσει πάνω από 0,5% αυτό το σπαρτιάτες θα γίνω αστροναύτης
Δεν έλεγε κάτι τέτοιο στις προηγούμενες. Αντιθέτως είχε δώσει γραμμή να ψηφίσουν με γνώμονα να πέσει ο Μητσοτάκης.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 78 Απαντήσεις
- 2183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
-
- 9 Απαντήσεις