Μπράβο του, όχι μπράβο του. Πάντα πίστευα πως θα πάει πολύ ψηλά αυτό το παιδί. Είχε τις καλλίτερες συναναστροφές. Ξανά μανά μπράβο. Α στο καλό..Συγκινήθηκα.Kauldron έγραψε: 08 Ιουν 2023, 23:17 Μετά τη καινούργια πόρτα που έφαγε από τον Άρειο Πάτο:
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... %99%ce%91/
Η δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη έχει ως εξής: Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα ψηφίσω και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, που θα εισέλθει δυναμικά στη βουλή και θα αποτελέσει την πιο ισχυρή εθνική αντιπολίτευση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Κασιδιάρης θα στηρίξει τους Σπαρτιάτες
Re: O Κασιδιάρης θα στηρίξει τους Σπαρτιάτες
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Το ένα καλλίτερο απ'το άλλο. Σεισμός θα γίνει..Kauldron έγραψε: 09 Ιουν 2023, 01:08Ενδιαφέρον έχει οτι τώρα πλέον παρουσιάζονται 3 κόμματα δεξιά της ΝΔ, Σπαρτιάτες, Νίκη, Κηραλοιφής.Golden Age έγραψε: 09 Ιουν 2023, 01:06Ο Κασιδιάρης έχει ρεύμ ακαι το ξέρεις. Αυτό το ρεύμα θα πάει σε ένα εθνικιστικό κόμμα.
H Βουλή θα γίνει μπάχαλο.Πασιφάη έγραψε: 09 Ιουν 2023, 12:21Το ένα καλλίτερο απ'το άλλο. Σεισμός θα γίνει..Kauldron έγραψε: 09 Ιουν 2023, 01:08Ενδιαφέρον έχει οτι τώρα πλέον παρουσιάζονται 3 κόμματα δεξιά της ΝΔ, Σπαρτιάτες, Νίκη, Κηραλοιφής.Golden Age έγραψε: 09 Ιουν 2023, 01:06
Ο Κασιδιάρης έχει ρεύμ ακαι το ξέρεις. Αυτό το ρεύμα θα πάει σε ένα εθνικιστικό κόμμα.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ενώ ήταν υπόδειγμα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Προλαβαίνουμε λες να αλλάξουμε κουρτίνες;
- Golden Age
Θα είναι σαν να ψηφίζεται το κόμμα του. Οι υποψήφιοι των Σπαρτιατών, δικοί του είναι στην ουσία. Έχει ένα ρεύμα, που μπορεί να αξιοποιηθεί υπερ ενός εθνικιστικού κόμματος, που είναι "δικό του".ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Ιουν 2023, 11:04έλα ρε γκόλτεν, κοροϊδευόμαστε τώρα; επειδή είπε ο κας δύο βδομάδες πριν τις εκλογές ότι θα στηρίξει ένα άγνωστο, ανύπαρκτο κόμμα, σημαίνει ότι αυτό το κόμμα θα μπει στη βουλή από το μηδέν μέσα σε δύο βδομάδες; απλά ένα μικρό ρεύμα έχει ο κασιδιάρης, δεν είναι και ο χουντίνιGolden Age έγραψε: 09 Ιουν 2023, 01:06Ο Κασιδιάρης έχει ρεύμ ακαι το ξέρεις. Αυτό το ρεύμα θα πάει σε ένα εθνικιστικό κόμμα.
αν πιάσει πάνω από 0,5% αυτό το σπαρτιάτες θα γίνω αστροναύτης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 09 Ιουν 2023, 12:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εν τω μεταξύ τον "Σπαρτιάτη" τώρα τον άκουσα πρώτη φορά.Πασιφάη έγραψε: 09 Ιουν 2023, 12:20Μπράβο του, όχι μπράβο του. Πάντα πίστευα πως θα πάει πολύ ψηλά αυτό το παιδί. Είχε τις καλλίτερες συναναστροφές. Ξανά μανά μπράβο. Α στο καλό..Συγκινήθηκα.Kauldron έγραψε: 08 Ιουν 2023, 23:17 Μετά τη καινούργια πόρτα που έφαγε από τον Άρειο Πάτο:
Η δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη έχει ως εξής: Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα ψηφίσω και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, που θα εισέλθει δυναμικά στη βουλή και θα αποτελέσει την πιο ισχυρή εθνική αντιπολίτευση.![]()
https://www.olympia.gr/1546514/viral/po ... pike-xana/
Το σήμα τους μου φαίνεται ίδιο με το σήμα του κόμματος Κασιδιάρη.
Από το λίνκ που έβαλα, προκύπτει οτι θα συμμετάσχει και ο εξακόσια δισεκατομύριας (Σώρας).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτίωση...
Εμείς ν' αλλάξουμε κουρτίνες, άλλοι θ' αλλάξουν φώτα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Και εξαιρετική παιδεία είχε. μη το αποσιωπάςΠασιφάη έγραψε: 09 Ιουν 2023, 12:20 Μπράβο του, όχι μπράβο του. Πάντα πίστευα πως θα πάει πολύ ψηλά αυτό το παιδί. Είχε τις καλλίτερες συναναστροφές. Ξανά μανά μπράβο. Α στο καλό..Συγκινήθηκα.![]()
Μακάρι να είχαμε τέτοια παιδιά στις ηγεσίες των αθλητικών μας ομάδων που έχουν εξελιχθεί σε νηπιαγωγεία.
Πάνος Σκουρλέτης
Γιατί δεν κάθεται στο Θεριανό ο Σώρρας να βόσκει κανα πρόβατο; Πόσες απατεωνιές πχια;.Kauldron έγραψε: 09 Ιουν 2023, 12:46Εν τω μεταξύ τον "Σπαρτιάτη" τώρα τον άκουσα πρώτη φορά.Πασιφάη έγραψε: 09 Ιουν 2023, 12:20Μπράβο του, όχι μπράβο του. Πάντα πίστευα πως θα πάει πολύ ψηλά αυτό το παιδί. Είχε τις καλλίτερες συναναστροφές. Ξανά μανά μπράβο. Α στο καλό..Συγκινήθηκα.Kauldron έγραψε: 08 Ιουν 2023, 23:17 Μετά τη καινούργια πόρτα που έφαγε από τον Άρειο Πάτο:
![]()
Από το λίνκ που έβαλα, προκύπτει οτι θα συμμετάσχει και ο εξακόσια δισεκατομύριας (Σώρας).Δηλαδή καταδικασμένος, που έχει κάτσει και φυλακή συμμετέχει. Οπότε μάλλον το θέμα τους δεν είναι το ποινικό μητρώο.
Απλώς θέλει να ψιλοδιαλύσει τους υπόλοιπους για να παίξει ως αρχηγός στις επόμενες. Και δεν εννοώ τις επαναληπτικές.Golden Age έγραψε: 09 Ιουν 2023, 12:46Θα είναι σαν να ψηφίζεται το κόμμα του. Οι υποψήφιοι των Σπαρτιατών, δικοί του είναι στην ουσία. Έχει ένα ρεύμα, που μπορεί να αξιοποιηθεί υπερ ενός εθνικιστικού κόμματος, που είναι "δικό του".ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Ιουν 2023, 11:04έλα ρε γκόλτεν, κοροϊδευόμαστε τώρα; επειδή είπε ο κας δύο βδομάδες πριν τις εκλογές ότι θα στηρίξει ένα άγνωστο, ανύπαρκτο κόμμα, σημαίνει ότι αυτό το κόμμα θα μπει στη βουλή από το μηδέν μέσα σε δύο βδομάδες; απλά ένα μικρό ρεύμα έχει ο κασιδιάρης, δεν είναι και ο χουντίνιGolden Age έγραψε: 09 Ιουν 2023, 01:06
Ο Κασιδιάρης έχει ρεύμ ακαι το ξέρεις. Αυτό το ρεύμα θα πάει σε ένα εθνικιστικό κόμμα.
αν πιάσει πάνω από 0,5% αυτό το σπαρτιάτες θα γίνω αστροναύτης
Αυτός δεν έχει πια να χάσει κάτι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τί είν' αΦτά που λές? Να βόσκει πρόγατα με 600 δις? Δεν έχει ανάγκη, τα ταΐζει πενηντάευρα.Πασιφάη έγραψε: 09 Ιουν 2023, 12:50Γιατί δεν κάθεται στο Θεριανό ο Σώρρας να βόσκει κανα πρόβατο; Πόσες απατεωνιές πχια;.Kauldron έγραψε: 09 Ιουν 2023, 12:46Εν τω μεταξύ τον "Σπαρτιάτη" τώρα τον άκουσα πρώτη φορά.Πασιφάη έγραψε: 09 Ιουν 2023, 12:20
Μπράβο του, όχι μπράβο του. Πάντα πίστευα πως θα πάει πολύ ψηλά αυτό το παιδί. Είχε τις καλλίτερες συναναστροφές. Ξανά μανά μπράβο. Α στο καλό..Συγκινήθηκα.![]()
Από το λίνκ που έβαλα, προκύπτει οτι θα συμμετάσχει και ο εξακόσια δισεκατομύριας (Σώρας).Δηλαδή καταδικασμένος, που έχει κάτσει και φυλακή συμμετέχει. Οπότε μάλλον το θέμα τους δεν είναι το ποινικό μητρώο.
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σωστά. Γι'αυτό με βλέπεις τόσο συγκινημένη.Saliveros έγραψε: 09 Ιουν 2023, 12:49Και εξαιρετική παιδεία είχε. μη το αποσιωπάςΠασιφάη έγραψε: 09 Ιουν 2023, 12:20 Μπράβο του, όχι μπράβο του. Πάντα πίστευα πως θα πάει πολύ ψηλά αυτό το παιδί. Είχε τις καλλίτερες συναναστροφές. Ξανά μανά μπράβο. Α στο καλό..Συγκινήθηκα.![]()
![]()
Μακάρι να είχαμε τέτοια παιδιά στις ηγεσίες των αθλητικών μας ομάδων που έχουν εξελιχθεί σε νηπιαγωγεία.
Ζήτημα να'χει κανα δίευρο για καφέ. Άλλοι τον ζουν.Kauldron έγραψε: 09 Ιουν 2023, 12:52Τί είν' αΦτά που λές? Να βόσκει πρόγατα με 600 δις? Δεν έχει ανάγκη, τα ταΐζει πενηντάευρα.Πασιφάη έγραψε: 09 Ιουν 2023, 12:50Γιατί δεν κάθεται στο Θεριανό ο Σώρρας να βόσκει κανα πρόβατο; Πόσες απατεωνιές πχια;.Kauldron έγραψε: 09 Ιουν 2023, 12:46
Εν τω μεταξύ τον "Σπαρτιάτη" τώρα τον άκουσα πρώτη φορά.
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 78 Απαντήσεις
- 2183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy