Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
λαθρεμπόριο κάνει, φυσικά και κλέβει φόρους, αλλά δεν ξέρω πως είναι της παρούσης. Ο δολοφονημένος ήταν καταδικασμένος για τη δολοφονία Φιλόπουλου, προσελήφθη μετά τη φυλακή από την ομάδα όπως και οι υπόλοιποι κατάδικοι και κυκλοφορούσε στο γήπεδο με πάσο ασφαλείας ως μπράβος του Μαρινάκη. Αυτό είναι είδηση, όχι ότι οδηγούσε εταιρικό αμάξι
Έχω μια εντύπωση ότι ο Ρουμπετης δεν έκανε φυλακή για τον Φιλόπουλο.
Σε 12 χρόνια κάθειρξη είχε καταδικαστεί
Όλοι οι δολοφόνοι μετά την αποφυλάκιση διορίστηκαν στο νέο Καραϊσκάκη
Καταδικάστηκε,αλλά νομίζω δεν έκανε φυλακή.
Φυσικά και διορίστηκαν,ο Κουντούρης έγινε κάτι στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό.
λαθρεμπόριο κάνει, φυσικά και κλέβει φόρους, αλλά δεν ξέρω πως είναι της παρούσης. Ο δολοφονημένος ήταν καταδικασμένος για τη δολοφονία Φιλόπουλου, προσελήφθη μετά τη φυλακή από την ομάδα όπως και οι υπόλοιποι κατάδικοι και κυκλοφορούσε στο γήπεδο με πάσο ασφαλείας ως μπράβος του Μαρινάκη. Αυτό είναι είδηση, όχι ότι οδηγούσε εταιρικό αμάξι
Έχω μια εντύπωση ότι ο Ρουμπετης δεν έκανε φυλακή για τον Φιλόπουλο.
Σε 12 χρόνια κάθειρξη είχε καταδικαστεί
Όλοι οι δολοφόνοι μετά την αποφυλάκιση διορίστηκαν στο νέο Καραϊσκάκη
στη φωτογραφία βλέπουμε έναν άνθρωπο της νύχτα...πίσω του στέκεται ο Ρουμπέτης
Οποιον θέλει διορίζει ο μαρινακης, δεν είναι δημόσιο. Σιγά μην ζητάνε από μπράβους λευκό ποινικό μητρώο. Άλλωστε ο ρουμπετης ήταν από μικρός χωμένος στη θύρα 7. Το θέμα είναι ο Αλαφούζος τι δουλειά είχε...
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.