Γιατί μωρέ μια χαρά φαίνεται κι έτσι! Τα φοράω κι από έξω κι από μέσα
Από μέσα πάντως αναδεικνύει περισσότερο το γυναικείο σώμα.
Πώς φαίνεται μια χαρά κι έτσι αφού έχει κρυφτεί από το παντελόνι;
Σωστό το τελευταίο σχόλιο (και το επικροτούμε) αλλά με μικρότερη στάμπα...
Ο Πίκατσου είναι, δεν χάνεις και κάτι που δεν βλέπεις την στάμπα.
Προσωπικά προτιμώ Πίκατσου από μέσα με ψιλομεσο παντελόνι.
Μόνο ψιλομεσο παντελόνι ναι (στην εφηβεία μου φορούσαμε και χαμηλοκάβαλα diesel-omg πως τα φορούσαμε!?)
Το ζακετάκι είναι βελούδινο στο χρώμα του πάγου.
Περιμένω τώρα να κοροιδέψετε αλλά σας προειδοποίησα..είμαι λέτσος
user έγραψε: 07 Ιουν 2023, 23:37
Μόνο ψιλομεσο παντελόνι ναι (στην εφηβεία μου φορούσαμε και χαμηλοκάβαλα diesel-omg πως τα φορούσαμε!?)
Δεν μου άρεσαν ποτέ τα χαμηλοκάβαλα, είχαν γίνει πολύ σούπα όταν ήμουν έφηβος (εκτός και εάν περνάμε μάτι τα string).
Δεν μου άρεσαν ποτέ τα χαμηλοκάβαλα, είχαν γίνει πολύ σούπα όταν ήμουν έφηβος (εκτός και εάν περνάμε μάτι τα string).
Για casual είσαι κομπλέ, άνετα σε κυκλοφορούσα
Όοου θενκς για τα ωραία σχόλια
Το στρινκ ήταν πράγματι το βρακί του χαμηλοκάβαλου
Airman68 έγραψε: 07 Ιουν 2023, 23:11
Πώς φαίνεται μια χαρά κι έτσι αφού έχει κρυφτεί από το παντελόνι;
Σωστό το τελευταίο σχόλιο (και το επικροτούμε) αλλά με μικρότερη στάμπα...
Όταν φοράς μπλουζάκια με στάμπα, καλό είναι να μην κρύβεται η μισή στάμπα μέσα στο παντελόνι.
Οπότε, θα σου πρότεινα να αλλάξεις το τισερτ με τοπάκι που να τελειώνει λίγο πάνω από τη μέση.
Και στην στάση "πουλάω καρπούζια" και στην στάση "τοκ σόου", γκρι τζην σορτς με ναυτική (ελαφρώς τσαλακωμένη) μπλούζα:
Συγγνώμη για την σφουγγαρίστρα, έκανα δουλειές νωρίτερα και την άφησα εκεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 08 Ιουν 2023, 20:29
Και στην στάση "πουλάω καρπούζια" και στην στάση "τοκ σόου", γκρι τζην σορτς με ναυτική (ελαφρώς τσαλακωμένη) μπλούζα:
Συγγνώμη για την σφουγγαρίστρα, έκανα δουλειές νωρίτερα και την άφησα εκεί.
το μονο ποι λειπει ειναι ενας δισκος να ριχνουν ο τι εχουν ευχαριστηση οι περαστικοι
Αν θες μπορώ να σου δώσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό να δώσεις ό,τι έχεις ευχαρίστηση. Όχι δεν θα πω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Όταν φοράς μπλουζάκια με στάμπα, καλό είναι να μην κρύβεται η μισή στάμπα μέσα στο παντελόνι.
Οπότε, θα σου πρότεινα να αλλάξεις το τισερτ με τοπάκι που να τελειώνει λίγο πάνω από τη μέση.
Φοράω και τέτοια τοπακια κοντά κι είναι πολύ όμορφα με ψηλομεσο παντελόνι έτσι που φαίνεται μόνο μια λεπτή λωρίδα δέρματος κάπου ψηλά στο στομάχι.
Τα τισερτ συνήθως όταν τα φοράω από μέσα τα χαλαρώνω πολύ ώστε τις περισσότερες φορές φαίνεται ολόκληρη η στάμπα ή κρύβεται πλυ μικρό μέρος.
Φοράω και τέτοια τοπακια κοντά κι είναι πολύ όμορφα με ψηλομεσο παντελόνι έτσι που φαίνεται μόνο μια λεπτή λωρίδα δέρματος κάπου ψηλά στο στομάχι.
Τα τισερτ συνήθως όταν τα φοράω από μέσα τα χαλαρώνω πολύ ώστε τις περισσότερες φορές φαίνεται ολόκληρη η στάμπα ή κρύβεται πολύ μικρό μέρος.