Ξέρεις πόσες δεύτερες σας μπήκαν υποθετο; Όλες αυτές που αλλάζετε αφήγημα γιατί βγαίναν στην φορά τα δικά σας.πήζον bot έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:19απο δευτερα θα το αποδειξειςOtto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:17Μετά από 17 χρόνια στο φόρουμ, προσωπικές συναντήσεις/εξόδους/φιλίες με ένα σωρό άτομα εδώ, με συμμετοχή σε όλα τα θέματα κλπ δεν έχω λόγο να αποδείξω σε κάτι πεταμενους αν είμαι μποτ ανάλογο των συριζομποτ εδώ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εδώ ΕΚΑΒ εκεί ΕΚΑΒ που είναι το ΕΚΑΒ
- Otto Weininger
Re: Εδώ ΕΚΑΒ εκεί ΕΚΑΒ που είναι το ΕΚΑΒ
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν χρειάζεται να αποδείξεις τπτ παραπάνω γαβ γαβ μου, αυτό λαίμαι.Otto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:17Μετά από 17 χρόνια στο φόρουμ, προσωπικές συναντήσεις/εξόδους/φιλίες με ένα σωρό άτομα εδώ, με συμμετοχή σε όλα τα θέματα κλπ δεν έχω λόγο να αποδείξω σε κάτι πεταμενους αν είμαι μποτ ανάλογο των συριζομποτ εδώ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Otto Weininger
Δεν έχω να πω κάτι σε αυτούς. Σε σένα λέω που είσαι κοράκι.Αρίστος έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:19Otto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:18Αρρωστακι, βγες κάθε μέρα να μετράς και τα κωλοβακτηριδια στις θάλασσες.Αρίστος έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:16
Εσυ κατι μου λεγες οτι εχουμε ασφαλεια στους δρομους και στις γειτονιες, πες αλευρι ο Κορυδαλλος σε γυρευει.
.
Αυτο πεστο και στον εισαγγελεα που επενεβηκε για το θανατικο της 19χρονης εγγυου.
Συριζαιος θα ητο που αμφισβητησε την αυτοκρατορια σας.
Πεστο και στην ΠΟΕΔΗΝ και στον προεδρο των εργαζομενων του ΕΚΑΒ που κατηγγειλαν τραγικες ελλειψεις.
.
ουτε μια.Otto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:20Ξέρεις πόσες δεύτερες σας μπήκαν υποθετο; Όλες αυτές που αλλάζετε αφήγημα γιατί βγαίναν στην φορά τα δικά σας.πήζον bot έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:19απο δευτερα θα το αποδειξειςOtto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:17
Μετά από 17 χρόνια στο φόρουμ, προσωπικές συναντήσεις/εξόδους/φιλίες με ένα σωρό άτομα εδώ, με συμμετοχή σε όλα τα θέματα κλπ δεν έχω λόγο να αποδείξω σε κάτι πεταμενους αν είμαι μποτ ανάλογο των συριζομποτ εδώ.
ο περιγελος του φορουμ εισαι
- Otto Weininger
Μα είπα δεν έχω λόγο να αποδείξω τίποτα. Και ειδικά σε πεταμενουςsys3x έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:21Δεν χρειάζεται να αποδείξεις τπτ παραπάνω γαβ γαβ μου, αυτό λαίμαι.Otto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:17Μετά από 17 χρόνια στο φόρουμ, προσωπικές συναντήσεις/εξόδους/φιλίες με ένα σωρό άτομα εδώ, με συμμετοχή σε όλα τα θέματα κλπ δεν έχω λόγο να αποδείξω σε κάτι πεταμενους αν είμαι μποτ ανάλογο των συριζομποτ εδώ.
- Otto Weininger
Ο ωραίος του φόρουμ ειμαι.πήζον bot έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:21ουτε μια.Otto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:20Ξέρεις πόσες δεύτερες σας μπήκαν υποθετο; Όλες αυτές που αλλάζετε αφήγημα γιατί βγαίναν στην φορά τα δικά σας.
εισαι ο αποδευτέρας.Otto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:23Ο ωραίος του φόρουμ ειμαι.πήζον bot έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:21ουτε μια.Otto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:20
Ξέρεις πόσες δεύτερες σας μπήκαν υποθετο; Όλες αυτές που αλλάζετε αφήγημα γιατί βγαίναν στην φορά τα δικά σας.
κωμικο στοιχειο
Otto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:21Δεν έχω να πω κάτι σε αυτούς. Σε σένα λέω που είσαι κοράκι.Αρίστος έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:19Otto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:18
Αρρωστακι, βγες κάθε μέρα να μετράς και τα κωλοβακτηριδια στις θάλασσες.
Αυτο πεστο και στον εισαγγελεα που επενεβηκε για το θανατικο της 19χρονης εγγυου.
Πεστο και στην ΠΟΕΔΗΝ και στον προεδρο των εργαζομενων του ΕΚΑΒ που κατηγγειλαν τραγικες ελλειψεις.
.
Λεω το 1/100 απο οσα θα λεγατε εσεις αν τα Τεμπη και οι συνεχεις θανατοι απο ελλειψη ασθενοφορων γινοντουσαν στη βαρδια του ΣΥΡΙΖΑ.
.
- Otto Weininger
Μα γινόντουσαν τα ίδια με τα ασθενοφόρα. Δεν λέγαμε.Αρίστος έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:24Otto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:21Δεν έχω να πω κάτι σε αυτούς. Σε σένα λέω που είσαι κοράκι.Αρίστος έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:19
.
Λεω το 1/100 απο οσα θα λεγατε εσεις αν τα Τεμπη και οι συνεχεις θανατοι απο ελλειψη ασθενοφορων γινοντουσαν στη βαρδια του ΣΥΡΙΖΑ.
.
Εσείς λέγατε πάντα. Όπως και με τα μαγκαλια που μετά κανατε τουμπεκί. Όπως σε όλα.
Γιατί; Γιατί είσαι κοράκι.
- Otto Weininger
Τουλάχιστον δεν είμαι κωλομπαζοπήζον bot έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:23εισαι ο αποδευτέρας.
κωμικο στοιχειο
εισαι.Otto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:27Τουλάχιστον δεν είμαι κωλομπαζο
μονο ψεμματα λες.
αρα εισαι. το παραδεχτηκες μολις
- Otto Weininger
Θα μου λείψετε τώρα που τελείωσαν τα 0,60ρια
Otto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:26Μα γινόντουσαν τα ίδια με τα ασθενοφόρα. Δεν λέγαμε.Αρίστος έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:24Otto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:21
Δεν έχω να πω κάτι σε αυτούς. Σε σένα λέω που είσαι κοράκι.
.
Εσείς λέγατε πάντα. Όπως και με τα μαγκαλια που μετά κανατε τουμπεκί. Όπως σε όλα.
Σε καμια κυβερνηση δεν ειχαμε τρεις θανατους σε τρεις μερες λογω ελλειψης ασθενοφορων ρε τρομπα.
Τραβα βγαλε το σκασμο.
.
Σωστά δεν τα λέγατε μιας που δεν είχατε σκοπό να τα διορθώσετε αλλά να τα χειροτερεύει.Otto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:26Μα γινόντουσαν τα ίδια με τα ασθενοφόρα. Δεν λέγαμε.Αρίστος έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:24Otto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:21
Δεν έχω να πω κάτι σε αυτούς. Σε σένα λέω που είσαι κοράκι.
.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
θα λυσσαξεις στη φαπα φιλε.
καθε μερα ρομπα.
λυπαμαι