!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εδώ ΕΚΑΒ εκεί ΕΚΑΒ που είναι το ΕΚΑΒ
Εδώ ΕΚΑΒ εκεί ΕΚΑΒ που είναι το ΕΚΑΒ
https://m.902.gr/eidisi/ergazomenoi-sym ... rimenontas
Τρίτο περιστατικό θανατου σε λίγες μέρες λόγω έλλειψεων στο ΕΚΑΒ.
Τρίτο περιστατικό θανατου σε λίγες μέρες λόγω έλλειψεων στο ΕΚΑΒ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Re: Εδώ ΕΚΑΒ εκεί ΕΚΑΒ που είναι το ΕΚΑΒ
Τα παράπονα σας στον Αντρέα τον Παπαντρέου και τον σρζ παρακαλώ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Είπαμε για όλα φταίνε οι Νεάντερταλ που εξελίχθηκαν σε Homo Sapien
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Otto Weininger
Τα μποτ εδώ και στο τουίτερ, καθώς και δήθεν χιουμοριστικες σελίδες όπως το "Μετανοείτε", έχουν πάρει την ίδια γραμμή: παίζουμε ασθενοφόρα που δεν έφτασαν κάθε μέρα.
Στον επόμενο τόνο: τα τροχαία.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Η Νεα Κανονικοτητα της Νουδουλας: 4 νεκροι σε 3 μερες απο ελλειψη ασθενοφορου.
.
.
τα μποτ εδω και στο τουιτερ με τη σφουγγαριστρα στο χερι και τη φαπα μονιμα στον σβερκο
Otto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:14 Τα μποτ εδώ και στο τουίτερ, καθώς και δήθεν χιουμοριστικες σελίδες όπως το "Μετανοείτε", έχουν πάρει την ίδια γραμμή: παίζουμε ασθενοφόρα που δεν έφτασαν κάθε μέρα.
Εσυ κατι μου λεγες οτι εχουμε ασφαλεια στους δρομους και στις γειτονιες, πες αλευρι ο Κορυδαλλος σε γυρευει.
.
ε ναι, πως?Αρίστος έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:16Otto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:14 Τα μποτ εδώ και στο τουίτερ, καθώς και δήθεν χιουμοριστικες σελίδες όπως το "Μετανοείτε", έχουν πάρει την ίδια γραμμή: παίζουμε ασθενοφόρα που δεν έφτασαν κάθε μέρα.
Εσυ κατι μου λεγες οτι εχουμε ασφαλεια στους δρομους και στις γειτονιες, πες αλευρι ο Κορυδαλλος σε γυρευει.
.

- Otto Weininger
Μετά από 17 χρόνια στο φόρουμ, προσωπικές συναντήσεις/εξόδους/φιλίες με ένα σωρό άτομα εδώ, με συμμετοχή σε όλα τα θέματα κλπ δεν έχω λόγο να αποδείξω σε κάτι πεταμενους αν είμαι μποτ ανάλογο των συριζομποτ εδώ.
- Otto Weininger
Αρρωστακι, βγες κάθε μέρα να μετράς και τα κωλοβακτηριδια στις θάλασσες.Αρίστος έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:16Otto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:14 Τα μποτ εδώ και στο τουίτερ, καθώς και δήθεν χιουμοριστικες σελίδες όπως το "Μετανοείτε", έχουν πάρει την ίδια γραμμή: παίζουμε ασθενοφόρα που δεν έφτασαν κάθε μέρα.
.
Δεξιοπουλα γίνατε αρνητές της πραγματικότητας.
Ένα έχω να πω ιδού το επιτελικό σας κρατος.
Ένα έχω να πω ιδού το επιτελικό σας κρατος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
απο δευτερα θα το αποδειξειςOtto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:17Μετά από 17 χρόνια στο φόρουμ, προσωπικές συναντήσεις/εξόδους/φιλίες με ένα σωρό άτομα εδώ, με συμμετοχή σε όλα τα θέματα κλπ δεν έχω λόγο να αποδείξω σε κάτι πεταμενους αν είμαι μποτ ανάλογο των συριζομποτ εδώ.
Otto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:18Αρρωστακι, βγες κάθε μέρα να μετράς και τα κωλοβακτηριδια στις θάλασσες.Αρίστος έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:16Otto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2023, 16:14 Τα μποτ εδώ και στο τουίτερ, καθώς και δήθεν χιουμοριστικες σελίδες όπως το "Μετανοείτε", έχουν πάρει την ίδια γραμμή: παίζουμε ασθενοφόρα που δεν έφτασαν κάθε μέρα.
.
Αυτο πεστο και στον εισαγγελεα που επενεβηκε για το θανατικο της 19χρονης εγγυου.
Συριζαιος θα ητο που αμφισβητησε την αυτοκρατορια σας.
Πεστο και στην ΠΟΕΔΗΝ και στον προεδρο των εργαζομενων του ΕΚΑΒ που κατηγγειλαν τραγικες ελλειψεις.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 08 Ιουν 2023, 16:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.