Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ερμής έγραψε: 08 Ιουν 2023, 10:09
Η συγκεκριμένη είχε πειστήρια πως το θύμα του ασκούσε απίστευτη ψυχολογική πίεση.
Επίσης ειχε πειστήρια μέσω μηνυμάτων πως το θύμα του επέβαλε να παίρνει ουσίες καθώς και αγωγή για να φτιάξει "ανδρικό" σωμα.
Η συγκεκριμένη είχε πειστήρια πως το θύμα του ασκούσε απίστευτη ψυχολογική πίεση.
Επίσης ειχε πειστήρια μέσω μηνυμάτων πως το θύμα του επέβαλε να παίρνει ουσίες καθώς και αγωγή για να φτιάξει "ανδρικό" σωμα.
Αυτό από που προκύπτει;
Υπάρχει λινκ ή έχεις ακούσει φήμες;
φημες. Και ειναι και στοιχεία της υπεράσπισης.
Ξέρεις η κάθε δίκη έχει και κοινό, δε γίνεται με τους αποκλειστικά ενδιαφερόμενους.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και στην περίπτωση 8ετίας (που είναι η ανώτατη για ανήλικο) στη χειρότερη θα κάνει 4 χρόνια και στην καλύτερη ένα 10μηνο. Μετά μπορεί να μετατραπεί η ποινή σε κοινωφελή εργασία, βραχιολάκια κλπ
Στις ευεργετικές διατάξεις παίζεται πάντα το παιχνίδι, όχι στην αρχική ποινή.
Εγώ να ρωτήσω γιατί κάνουμε τόσο πολύ ντις τον Κούγια; Δεν λέω μπάμιας καραγκιόζης, άμα κερδίζει fair trials όμως, που είναι το πρόβλημα;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιουν 2023, 10:48
Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και στην περίπτωση 8ετίας (που είναι η ανώτατη για ανήλικο) στη χειρότερη θα κάνει 4 χρόνια και στην καλύτερη ένα 10μηνο. Μετά μπορεί να μετατραπεί η ποινή σε κοινωφελή εργασία, βραχιολάκια κλπ
ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιουν 2023, 10:48
Ε, ακριβώς γι' αυτό ευχαρίστησε το δικαστήριο και το επιτελείο του Κούγια. Επειδή ξέρουν ακριβώς το πως θα εξελιχθεί η υπόθεση και όταν βγει το ημιανήλικο, ουδείς θα το μάθει.
Γιατί πάντα έτσι παίζεται το παιχνίδι για την πλειοψηφία. Όλοι ξέρουν πότε καταδικάζεται κάποιος αλλά κανείς δεν μαθαίνει αν τελικώς είναι μέσα ή έξω, ακόμη κι ένα μήνα μετά τον εγκλεισμό.