πατησιωτης έγραψε: 08 Ιουν 2023, 08:53Green Dragon έγραψε: 07 Ιουν 2023, 20:49 Μέγα σφάλμα, δεν έχουν νόημα γέφυρες με τις αριστερά με κανένα τρόπο. Είναι άλλος κόσμος.![]()
Σας ενώνει ο Βλαδίμηρος.
Mιλατε κι εσεις που συγκυβερνησατε με το Φλωρακη.
.
πατησιωτης έγραψε: 08 Ιουν 2023, 08:53Green Dragon έγραψε: 07 Ιουν 2023, 20:49 Μέγα σφάλμα, δεν έχουν νόημα γέφυρες με τις αριστερά με κανένα τρόπο. Είναι άλλος κόσμος.![]()
Σας ενώνει ο Βλαδίμηρος.
Το θέμα σε κάθε συγκυβέρνηση είναι πάντα ποιός είναι η κυβέρνηση και ποιός ο μπούλης.Αρίστος έγραψε: 08 Ιουν 2023, 08:56πατησιωτης έγραψε: 08 Ιουν 2023, 08:53Green Dragon έγραψε: 07 Ιουν 2023, 20:49 Μέγα σφάλμα, δεν έχουν νόημα γέφυρες με τις αριστερά με κανένα τρόπο. Είναι άλλος κόσμος.![]()
Σας ενώνει ο Βλαδίμηρος.
Mιλατε κι εσεις που συγκυβερνησατε με το Φλωρακη.
.
Στον χαρίζω.πατησιωτης έγραψε: 08 Ιουν 2023, 08:53Green Dragon έγραψε: 07 Ιουν 2023, 20:49 Μέγα σφάλμα, δεν έχουν νόημα γέφυρες με τις αριστερά με κανένα τρόπο. Είναι άλλος κόσμος.![]()
Σας ενώνει ο Βλαδίμηρος.
O πατησιώτης νομίζει ότι η ΝΔ θα συνεχίσει να ενσωματώνει κεντροαριστερούς εις το διηνεκές χωρίς να χάνει από την άλλη μεριά. Θα βρεθεί προ εκπλήξεως.Αρίστος έγραψε: 08 Ιουν 2023, 09:08 ΔΕν πειραζει φιλτατε πατησιωτη, αφου δεν σας αρεσαν οι ΑΝΕΛ θα δειτε κομματα τυπου AfD να κυριαρχουν σε λιγο καιρο σε Γερμανια και Ευρωπη. Και τοτε δεν θα μιλησουμε για λαικη δεξια αλλα για κατι 100 φορες σκληροτερο.
ΓΙ' αυτο κι εγω κανω στροφη στον εθνικισμο, η Λαικη Δεξια παραηταν σοφτ και δεν σας αντιμετωπισε οπως επρεπε.
.
Έγραψα σε σχετικό νήμα και για το AFD και για σας.Αρίστος έγραψε: 08 Ιουν 2023, 09:08 ΔΕν πειραζει φιλτατε πατησιωτη, αφου δεν σας αρεσαν οι ΑΝΕΛ θα δειτε κομματα τυπου AfD να κυριαρχουν σε λιγο καιρο σε Γερμανια και Ευρωπη. Και τοτε δεν θα μιλησουμε για λαικη δεξια αλλα για κατι 100 φορες σκληροτερο.
ΓΙ' αυτο κι εγω κανω στροφη στον εθνικισμο, η Λαικη Δεξια παραηταν σοφτ και δεν σας αντιμετωπισε οπως επρεπε.
.
Green Dragon έγραψε: 08 Ιουν 2023, 09:12O πατησιώτης νομίζει ότι η ΝΔ θα συνεχίσει να ενσωματώνει κεντροαριστερούς εις το διηνεκές χωρίς να χάνει από την άλλη μεριά. Θα βρεθεί προ εκπλήξεως.Αρίστος έγραψε: 08 Ιουν 2023, 09:08 ΔΕν πειραζει φιλτατε πατησιωτη, αφου δεν σας αρεσαν οι ΑΝΕΛ θα δειτε κομματα τυπου AfD να κυριαρχουν σε λιγο καιρο σε Γερμανια και Ευρωπη. Και τοτε δεν θα μιλησουμε για λαικη δεξια αλλα για κατι 100 φορες σκληροτερο.
.
πατησιωτης έγραψε: 08 Ιουν 2023, 09:13Έγραψα σε σχετικό νήμα και για το AFD και για σας.Αρίστος έγραψε: 08 Ιουν 2023, 09:08 ΔΕν πειραζει φιλτατε πατησιωτη, αφου δεν σας αρεσαν οι ΑΝΕΛ θα δειτε κομματα τυπου AfD να κυριαρχουν σε λιγο καιρο σε Γερμανια και Ευρωπη. Και τοτε δεν θα μιλησουμε για λαικη δεξια αλλα για κατι 100 φορες σκληροτερο.
.
viewtopic.php?f=30&t=48309#p3062396
To πρόβλημα με τους ΑΝΕΛ δεν ήταν ότι ήταν σοφτ λαική δεξιά αλλά ότι ήσαν νούμερα.
Εγώ τον γερμανικό εθνικισμό δεν τον βλέπω με καθόλου καλό μάτι. Μην με ρωτήσεις γιατίΑρίστος έγραψε: 08 Ιουν 2023, 09:22 Το ευχαριστο ειναι οτι υπαρχει στροφη στον εθνικισμο σε ολη την Ευρωπη και ηδη σαρωνει τα παντα.
Στην Ιταλια βγηκε ηδη η Μελονι και στην Ουγγαρια βασιλευει ο Ορμπαν, στη Γερμανια δευτερο κομμα το AfD (πρωτο στην Ανατολικη Γερμανια) και στη Γαλλια η Λεπεν ανεβηκε πολυ στη φαση των διαδηλωσεων για το συνταξιοδοτικο, στις επομενες εκλογες ο γαλλικος λαος δεν θα εχει το διλημμα Μακρον η Λεπεν αλλα Λεπεν η Μελανσον και τοτε το αστικο συστημα θα υποχρεωθει να ξεβρακωθει στη Λεπεν που μια ζωη την εβριζε.
.
πατησιωτης έγραψε: 08 Ιουν 2023, 09:23 Τα παράπονα στην Τουλουπάκη και την εφημερίδα "Δημοκρατία" του Κοττάκη που τα έκαναν θάλασσα.
Κατανοώ την αντιπάθειά σου για τη Γερμανία για όσα έκανε, αλλά ο γερμανικός εθνικισμός δεν έχει κάποια διεκδίκηση σε βάρος της Ελλάδος.Green Dragon έγραψε: 08 Ιουν 2023, 09:24Εγώ τον γερμανικό εθνικισμό δεν τον βλέπω με καθόλου καλό μάτι. Μην με ρωτήσεις γιατίΑρίστος έγραψε: 08 Ιουν 2023, 09:22 Το ευχαριστο ειναι οτι υπαρχει στροφη στον εθνικισμο σε ολη την Ευρωπη και ηδη σαρωνει τα παντα.
Στην Ιταλια βγηκε ηδη η Μελονι και στην Ουγγαρια βασιλευει ο Ορμπαν, στη Γερμανια δευτερο κομμα το AfD (πρωτο στην Ανατολικη Γερμανια) και στη Γαλλια η Λεπεν ανεβηκε πολυ στη φαση των διαδηλωσεων για το συνταξιοδοτικο, στις επομενες εκλογες ο γαλλικος λαος δεν θα εχει το διλημμα Μακρον η Λεπεν αλλα Λεπεν η Μελανσον και τοτε το αστικο συστημα θα υποχρεωθει να ξεβρακωθει στη Λεπεν που μια ζωη την εβριζε.
.
Μην σου πω ότι όσον αφορά το εσωτερικό της Γερμανίας θα έπρεπε να είμαστε με τον Σόρος![]()