Λουκας έγραψε: 07 Ιουν 2023, 13:56
H εκταση στην οποια βρισκεται τωρα το γηπεδο ειχε παραχωρηθει την δεκαετια του 50 και η παραχωρηση ισχυει για οσο υπαρχει το συγκεκριμενο γηπεδο
Εαν γκρεμιστει για να γινει νεο θα πρεπει να γινει νεα παραχωρηση οπως εγινε και με την ΑΕΚ
Άρα δεν έχει ιδιόκτητο γήπεδο
Όπως δεν έχει καμία ΠΑΕ
(ψέμματα· εκτός από την Ξάνθη)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Η εκταση του γηπεδου ειναι ιδιοκτητη(ΑΡΗΣ) και δημοσια(ΠΑΟΚ)
Αυτην συζητουσε να ανταλλαξει με εκταση στο ΙΚΕΑ ακριβως επειδη ειναι ιδιοκτητη και επειδη δεν ειναι ΠΑΟ που ανταλλαξε εκταση που δεν ειναι δικη του
Λουκας έγραψε: 07 Ιουν 2023, 13:56
ΕΙνια ξεκαθαρο πως ο Σαββιδης δεν μπορει να χρηματοδοτησει το νεο γηπεδο και ο Ορφανος του δινει διεξοδο καλοντας τον αν περιμενει κρατικα κονδυλια για το μουντιαλ
mao mao έγραψε: 08 Αύγ 2022, 01:33
Με το καλό να ξεκουμπιστειτε από τη Χαριλάου πάντως, να αναβαθμιστεί η γειτονιά. Πιστεύω να γίνει ωραίος χώρος πρασίνου.
Ναι, συμφωνώ κι εγώ (κι ας είμαι σκουληκαντέρα), να φύγει. Όποτε παίζει εντός, τα παρκαρισμένα φτάνουν μέχρι Αλλατίνη, Αναξιμάνδρου, Υψηλάντου κλπ. Όλα καβαλημένα σε πεζοδρόμια. Κι άμα έχει κανένα ντέρμπι... γάμησέ τα. Μέχρι Παπαδάκη φτάνουν στην Βούλγαρη και μέχρι τη γέφυρα στην Μουδανίων κάτω από Υψηλάντου. Χαμός σε όλη την περιοχή...
Πάτε και μου ανεβάζετε νήμα για γήπεδα στην πόλη φελλοί, ε φελλοί
Η Θεσσαλονίκη μπορεί να έχει 3 γήπεδα της προκοπής αλλά δεν τα αξίζει, όχι επειδή οι ομάδες δεν παίρνουν πολλούς τίτλους αλλά επειδή η μιζέρια και το κόμπλεξ είναι τα βασικότερα κίνητρα όσων ασχολούνται με την πόλη, Θεσσαλονικέων ή μη.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
mao mao έγραψε: 08 Αύγ 2022, 01:33
Με το καλό να ξεκουμπιστειτε από τη Χαριλάου πάντως, να αναβαθμιστεί η γειτονιά. Πιστεύω να γίνει ωραίος χώρος πρασίνου.
Ναι, συμφωνώ κι εγώ (κι ας είμαι σκουληκαντέρα), να φύγει. Όποτε παίζει εντός, τα παρκαρισμένα φτάνουν μέχρι Αλλατίνη, Αναξιμάνδρου, Υψηλάντου κλπ. Όλα καβαλημένα σε πεζοδρόμια. Κι άμα έχει κανένα ντέρμπι... γάμησέ τα. Μέχρι Παπαδάκη φτάνουν στην Βούλγαρη και μέχρι τη γέφυρα στην Μουδανίων κάτω από Υψηλάντου. Χαμός σε όλη την περιοχή...
το λιγότερο είναι αυτό, δεν μπορείς να φανταστείς καφρίλα.
το λιγότερο είναι αυτό, δεν μπορείς να φανταστείς καφρίλα.
Αγκαλίτσα (η νέα αγάπη του), Κορυφή και λοιπά μαγαζιά στη σειρά και πλάκωμα στις ρετσίνες πριν μπουν στο Μήλο;