Ε, τι;Αγις έγραψε: 07 Ιουν 2023, 10:11beriaIsildur έγραψε: 06 Ιουν 2023, 19:04Μάλλον άτοπη, ανυπόστατη... κάτι τέτοιο τέλος πάντων θα έλεγα. Δυσυπόστατη είπαμε ρε θείο, όχι δύσοσμη.Saliveros έγραψε: 06 Ιουν 2023, 18:57
"Δυσυπόστατη" σημαίνει ότι ο μαρξισμός-λενινισμός μυρίζει άσκημα;
Ο πατέρας μου, πάντως, που ήταν κουμμούνι, έκανε μπάνιο καθημερινά.
Ήταν και χειμερινός κολυμβητής.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κομμουνιστική ερώτηση (επείγουσα)
Re: Κομμουνιστική ερώτηση (επείγουσα)
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Έλα, ρε, εγώ νόμιζα τα είχαμε πει.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Τι ετι ε τιτι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αν εννοείς ότι έχει δύο υποστασεις το έχεις γράψει λάθος.
Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι και και πάλι λάθος
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
neon imposter
- Phorum.gr user: neon imposter
πόσο χρονών είναι η εγγονή;Saliveros έγραψε: 06 Ιουν 2023, 11:18Εγώ δεν είμαι πολύ κομμουνιστής, η εγγονή μου όμως θέλει να γίνει κομμουνίστρια, αλλά όχι με το ΚΚΕ (δεν καταλαβαίνω γιατί όχι, αλλά δε θέλω να της πάω κόντρα).
Της πρότεινα λοιπόν 2 εναλλακτικές: το Μ-Λ ΚΚΕ και το ΚΚΕ (μ-λ)
Πάντα νόμιζα ότι το πατρικό κόμμα ήταν το Μ-Λ ΚΚΕ και το ΚΚΕ (μ-λ) το θυγατρικό, αλλά μελετώντας εμβριθώς τα αποτελέσματα των τελευταίων στημένων "εκλογών" διεπίστωσα έκπληκτος ότι το ΚΚΕ (μ-λ) (0,22%) προηγείται με πάρα πολλές χιλιάδες ψήφων του Μ-Λ ΚΚΕ (0,07%).
- Τι να υποθέσω; ότι το ΚΚΕ (μ-λ) είναι το "καθαρό" μαρξιστικολενινισταλινικό κόμμα και το Μ-Λ ΚΚΕ το σχισματικό;
- Επίσης, ποιό από τα δύο εκφράζει τις καθαρές μαρξιστικολεννιισταλινικές θέσεις;
- Γιατί το ΚΚΕ (μ-λ) έχει το μου και το λου με πεζά και όχι με κεφαλαία, σε αντίθεση με το Μ-Λ ΚΚΕ; Είναι λιγότερο μου και λου από το άλλο;
- Και γιατί δεν υπάρχει Μ-Λ-Μ ΚΚΕ (Μαρξιστικό-Λενινιστικό-Μαοϊκό) ΚΚΕ, ούτε Μ-Λ-Σ-Φ-Μ ΚΚΕ ή ΚΚΕ (μ-λ-σ-φ-μ);
- Έχουν αγαστές σχέσεις μεταξύ τους τα 2 αυτά κόμματα; Αγαπιούνται;
- Αν κάποιο από τα δύο (ή και τα δύο) γίνει κυβέρνηση, θα καλέσουν το ΚΚΕ, την Πλύση Ελευθερίας και την Μμέρα 25 να συγκυβερνήσουν;
Μόνο σοβαρές απαντήσεις θα γίνουν δεκτές, και μέχρι το αργότερο της 24ης Γιούνη.
είναι πάνω από 18;
έχει περιουσία;
αν όχι, πού προσανατολίζεται επαγγελματικά;
- 13neon imposter έγραψε: 07 Ιουν 2023, 19:15 πόσο χρονών είναι η εγγονή;
είναι πάνω από 18;
έχει περιουσία;
αν όχι, πού προσανατολίζεται επαγγελματικά;
= Όχι
- Βεβαίως
- Αστυνομία (Τμήμα Παιδεραστών)
Πάνος Σκουρλέτης
- Eθνικοκοινωνιστης
που κατανταει ο ανθρωπος στα γεραματα για μια συνταξουλα να αναπαραγει τα επιχειρηματα της υπογας 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ποιός ήρθε;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Ιουν 2023, 22:19 που κατανταει ο ανθρωπος στα γεραματα για μια συνταξουλα να αναπαραγει τα επιχειρηματα της υπογας
Πάνος Σκουρλέτης
Όχι ρε συ, δεν το 'γραψα εγώ αρχικά. viewtopic.php?p=3059863#p3059863
Απλά το σκέφτηκα σαν ευκαιρία για λογοπαίγνιο με το "δυσ" και το "υπόσταση" έτσι όπως το είδα γραμμένο.
Για το exodus λέω. Πολύ καινούριο δεν είναι αυτό; Λάθος θυμάμαι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 101 Απαντήσεις
- 2240 Προβολές