!!! DEVELOPMENT MODE !!!

σφαχτηκαν τρεις μεταναστριες στο πυθιο του εβρου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
run
Phorum.gr user: ran

Re: σφαχτηκαν τρεις μεταναστριες στο πυθιο του εβρου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

κι στα τρια θυματα το θανατηφορο πληγμα στο λαιμο είναι πανομοιοτυπο

αυτος που το εκανε δεν είναι η πρωτη του φορα...
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιομνήμων »

Σουβλίτσα έγραψε: 12 Οκτ 2018, 02:02
Παλαιομνήμων έγραψε: 12 Οκτ 2018, 01:57 Το τριπλό έγκλημα στον εύρω «παραπέμπει σε Τζιχαντιστική εκτέλεση», γεγονός που έχει προβληματίζει τις ξένες δυτικές υπηρεσίες (δελτίο ειδήσεων Alfpa, 11/12/2018): https://www.alphatv.gr/news/deltia/arti ... -11102018/
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου πριν ημέρες για δίκτυο τζιχαντιστών που εντοπίστηκε στην Ελλάδα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων? Δεν είμαι σίγουρη.

Μου έρχεται στο μυαλό οτι αναλόγως και με τις γεωπολιτικές κτλ εξελίξεις γενικότερα στην γειτονιά μας και πέριξ τελευταία (σε βορά και ανατολή), παίζει να συνδέονται οι χρονικά συμπίπτουσες αυτές σφαγές των γυναικών με αναφορά σε τζιχάντια? θέλω να πω, μέχρι τώρα δεν είχαμε (ακόμη) κάποιο περιστατικό ενώ σαν πύλη εισόδου λαθρομεταναστών περνάνε από εδώ όλα τα μιλούνια :p2:
Κατά καιρούς έχουν γίνει σοβαρές καταγγελίες ότι στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται Τζιχαντιστές. Έως τώρα απλώς, είχαμε την τύχη ως χώρα να μη μπούμε στο στόχαστρό τους (για πολλούς και διαφόρους λόγους, που θεωρώ ότι είναι εν μέρει σε όλους γνωστοί, αλλά αν δεν είναι μπορούμε να τα συζητήσουμε διεξοδικότερα), ώστε να έχουν πραγματοποιήσει τρομοκρατικές ενέργειες εις βάρος τού ελληνικού λαού, όπως σε άλλες ευρωπαϊκές και εν γένει δυτικές χώρες. Ακόμα δε και αν δεν το ξέραμε, δεν θα ήθελε και μεγάλη σοφία για να το φανταστούμε: Με τόσες χιλιάδες αλλοδαπών που εισέρχονται χωρίς κανέναν έλεγχο στην Ελλάδα, το να εισέλθουν και τζιχαντιστές, είτε για να βρουν απλώς καταφύγιο από περιοχές που ηττηθήκανε, είτε για να περάσουν στην Ευρώπη όπου ήδη δρατηριοποιούνται είτε για οργανώσουν για το μέλλον και κάποια δράση στην χώρα μας, είναι το μόνο εύκολο και είναι φανερό ακόμα και για ένα παιδί ότι υπάρχουν πλέον ήδη και στην Ελλάδα.

Το θέμα είναι πόσοι και τι συνέπειες θα έχει αυτό για εμάς. Διότι σήμερα, ωραία, δεν έχουν άμεσους λόγους να προβούν σε κάποια τρομοκρατική ενέργεια κατά της Ελλάδος. Αύριο, ξέρουμε ποια θα είναι τα δεδομένα; Με ένα -υποτίθεται- σχισμένο κοράνι (που δεν ήταν καν τέτοιο) πριν κάποια χρόνια, και ξεσηκώθηκαν όλοι οι τότε μουσουλμάνοι! Αύριο, θα θέλουν ανεξαρτητοποίηση τής Θράκης ή θα έχουν κάποιο άλλο αίτημα, που επειδή οι Έλληνες δεν θα το υλοποιούν, θα βάλουν και την Ελλάδα στο στόχαστρο. Ο Θεός να φυλάει... Παράλληλα, είναι ήδη γνωστό ότι μεγάλο μέρος τής διακινήσεως των ναρκωτικών και των παρανόμων όπλων στην Ελλάδα, γίνεται από μετανάστες (κατά καιρούς έχουμε βάλει και σχετικά άρθρα). Τα κέρδη είναι πολλά. Οι Τζιχαντιστές σίγουρα επιθυμούν τον έλεγχο. Τα θέματα είναι άπειρα και εμείς απλώς παρακολουθούμε ως θεατές...
Ανησύχησα! Μα κάποιοι έσπευσαν αμέσως να με "καθησυχάσουν"...
----------
9 Αυγ. 2016: https://web.archive.org/web/20160809180 ... d6eccbaaf4
Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων

Βάζω ένα από τα τελευταία άρθρα που έχω παραθέσει, σχετικό με αυτά που έγραψα ανωτέρω. Φυσικά είναι απλώς ένα δείγμα:
Παλαιομνήμων έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:57 «Σαρία στήν Μόρια ἀπό Τζιχαντιστές τοῦ ISIS»

Από την "ΕΣΤΙΑ" τής Τρίτης 2 Οκτωβρίου 2018 (σελ. 04):

«Παρών» είναι το Ισλαμικό Κράτος στον καταυλισμό τής Μόρια, συμφώνως προς ρεπορτάζ δημοσιογράφων τής Deutsche Welle, οι οποίοι με κρυφές κάμερες έδειξαν τι πραγματικά επικρατεί στο «κολαστήριο». Η D W υποστηρίζει ότι μέσα στο hot spot διαμένουν Σύροι που έχουν το τελευταίο διάστημα έλθει από την πόλη Ντέιρ αλ Ζορ, ένα από τα τελευταία προπύργια τού ISIS.

Μεταξύ άλλων έχουν επιβάλει τον δικό τους νόμο μέσα στον καταυλισμό, την Σαρία, απειλούν τους υπολοίπους με λοστούς και μαχαίρια, ελέγχουν την διακίνηση ναρκωτικών και την πορνεία. Κάτω από την μύτη των ελληνικών Αρχών δρα, όπως όλα δείχνουν, μια σπείρα Σύρων προσφύγων, που δεν διστάζει μάλιστα να χρησιμοποιεί απροκάλυπτα βία, επικαλούμενη τον νόμο της Σαρίας. Στις λήψεις με κρυφή κάμερα φαίνονται τα σύμβολα τού ISIS εμφανώς σε πόρτες και τοίχους.
----------
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Δεν διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που λες Παλαιομνήμονα, αντιθέτως, αυτά πιστεύω κι εγώ.
Με το ποστ μου εννοούσα ένα "γιατί τώρα"?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Ο Γιάννης Μπουτάρης φοβάται για την ύπαρξη τζιχαντιστών στην Θεσσαλονίκη
https://iellada.gr/ellada/o-giannis-mpo ... essaloniki

:p2:

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί ή συμβαίνει κάτι άλλο?!
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
run

μπααααααααααααα ο μπαρμπα γιαννης μιλαει για δυσκολα με το μεταναστευτικο???
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων

Σουβλίτσα έγραψε: 18 Οκτ 2018, 00:16

Και εγώ όταν το διάβασα από κάποιον που το ανήρτησε στο facebook, έτριβα τα μάτια μου, να σιγουρευτώ ότι βλέπω καλά! :lol:
Και η αμέσως επόμενη σκέψη μου ήταν «Αν έφτασε να κρούει τον κώδωνα τού κινδύνου ακόμα και ο Μπουτάρης, ε, τα πράγματα έχουν γίνει πάρα πολύ άσχημα με την λαθρομετανάστευση και τους πυρήνες Τζιχαντιστών στην Ελλάδα!»... :ne5:
----------
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 »

Προς φασιστόμουτρα: Σταματήστε να αναπαράγετε ειδήσεις που αφορούν μόνο την εγκληματικότητα λαθρομεταναστών. Δεν χρειάζεται να κοιτάξετε μακριά. Αν θέλετε να κάνετε κάτι χρήσιμο εστιάστε στα ανθρωπόμορφα τέρατα που βρίσκονται αναμεσά μας.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
run

Cloud87 έγραψε: 20 Οκτ 2018, 08:06 Προς φασιστόμουτρα: Σταματήστε να αναπαράγετε ειδήσεις που αφορούν μόνο την εγκληματικότητα λαθρομεταναστών. Δεν χρειάζεται να κοιτάξετε μακριά. Αν θέλετε να κάνετε κάτι χρήσιμο εστιάστε στα ανθρωπόμορφα τέρατα που βρίσκονται αναμεσά μας.

αρχισανε φασιστομουτρο τα οργανα???
Cloud87

run έγραψε: 20 Οκτ 2018, 08:36
Cloud87 έγραψε: 20 Οκτ 2018, 08:06 Προς φασιστόμουτρα: Σταματήστε να αναπαράγετε ειδήσεις που αφορούν μόνο την εγκληματικότητα λαθρομεταναστών. Δεν χρειάζεται να κοιτάξετε μακριά. Αν θέλετε να κάνετε κάτι χρήσιμο εστιάστε στα ανθρωπόμορφα τέρατα που βρίσκονται αναμεσά μας.

Δεν αναπαράγω τέτοια εγώ συνέχεια...
run

Cloud87 έγραψε: 20 Οκτ 2018, 08:41

απλα φασιστομουτρο κνιτς το κατακαθι
Cloud87

run έγραψε: 20 Οκτ 2018, 09:32
Cloud87 έγραψε: 20 Οκτ 2018, 08:41

απλα φασιστομουτρο κνιτς το κατακαθι
Ούτε καν καταλαβαίνω τι λες. Μην χρησιμποποιείς δύσκολες λέξεις.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Σουβλίτσα έγραψε: 18 Οκτ 2018, 00:16

Δεν συμβαίνει κάτι, όλα καλά. Σιγά μην πάρουμε σοβαρά τις μισαλλόδοξες αναπαραγωγές ισλαμοφοβίας από κάτι φασιστόμουτρα σαν τον Μπουτάρη. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων

Μα, δυστυχώς, οι λαθρομετανάστες εγκληματίες ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ αναμεσά μας! Εκεί είναι και το πρόβλημα, ειδάλλως ποίος θα ησχολείτο!

Την δε δράση τους, εκτός από τον ελληνικό λαό, την υφίστανται και οι ίδιοι οι -μη εγκληματίες- μετανάστες και πρόσφυγες. Η περίπτωση με τις τρεις μετανάστριες είναι ενδεικτική ως προς αυτό. Αλλά και μέσα στα διάφορα "hot spot", αν διαβάζει κανείς σχετική ειδησεογραφία, ουκ ολίγα τραβάνε οι καημένοι οι πρόσφυγες από τα αλλοδαπά εγκληματικά στοιχεία (πολλά εκ των οποίων σχετίζονται και με τον ISIS) που έχουν παρεισφρήσει σε αυτά!

Στο νήμα Οι αγαπημένοι μας μετανάστες έχουν καταγραφεί πολλές τέτοιες ειδήσεις, σαν και αυτήν που παρέθεσα και στο παρόν λίγο παραπάνω, με τίτλο «Σαρία στήν Μόρια ἀπό Τζιχαντιστές τοῦ ISIS», όπου θα διαβάσεις ότι… «απειλούν τους υπολοίπους με λοστούς και μαχαίρια, ελέγχουν την διακίνηση ναρκωτικών και την πορνεία».
Και αυτά «συμφώνως προς ρεπορτάζ δημοσιογράφων τής Deutsche Welle, οι οποίοι με κρυφές κάμερες έδειξαν τι πραγματικά επικρατεί...», όχι από κανένα ελληνικό εθνικιστικό μπλογκ ή έντυπο.
----------
run

http://www.kathimerini.gr/991957/articl ... -ston-evro

Επιβεβαιώθηκαν από τα ευρήματα της εξέτασης DNA οι αρχικές πληροφορίες ότι οι γυναίκες που είχαν βρεθεί άγρια δολοφονημένες στον Εβρο ήταν συγγενικά πρόσωπα.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας οι τρεις γυναίκες ήταν μητέρα και κόρες, ενώ μόνο ένα εκ των θυμάτων έφερε αμυντικά τραύματα και θεωρείται πως προσπάθησε να φέρει αντίσταση στο δολοφόνο.

Οπως είχε δείξει από τις πρώτες μέρες η ιατροδικαστική εξέταση τα τρία θύματα ήταν ασιατικής καταγωγής και στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν δύο μαχαίρια.

Οι τρεις γυναίκες έφεραν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι και δύο από τις τρεις γυναίκες βρέθηκαν δεμένες στα χέρια και στα πόδια, ενώ η τρίτη γυναίκα είχε βρεθεί σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από τις άλλες δύο και ήταν αυτή που δέχθηκε τις περισσότερες μαχαιριές, ενδεχομένως γιατί έδωσε μάχη με το δολοφόνο της ή πήγε να ξεφύγει.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”