!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τουρκική μουσικη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Τουρκική μουσικη
είσαι οφ τόπικ Χελώνε. Ο καλλιτέχνης που πόσταρες είναι από τη Ρωσία.
Πρέπει κάποια στιγμή να ποσταρω κάποια που μου αρέσουν... Άκουγα πάρα πολλά καμιά 10ρια χρόνια πριν, έχω χάσει λίγο επαφή τελευταία...
Μια καλή εισαγωγή πάντως για τις διάφορες τάσεις στην Τουρκία, αναδεικνύει το πολύ καλό φιλμ/ντοκιμαντέρ του Φατίχ Ακίν από το 2005, crossing the bridge...
Μια καλή εισαγωγή πάντως για τις διάφορες τάσεις στην Τουρκία, αναδεικνύει το πολύ καλό φιλμ/ντοκιμαντέρ του Φατίχ Ακίν από το 2005, crossing the bridge...
Japetus έγραψε: 25 Απρ 2020, 18:02 Πρέπει κάποια στιγμή να ποσταρω κάποια που μου αρέσουν... Άκουγα πάρα πολλά καμιά 10ρια χρόνια πριν, έχω χάσει λίγο επαφή τελευταία...
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 132 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
-
- 24 Απαντήσεις