!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ
- Υδράργυρος
Re: ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ
Capital.gr και Μαυρίδης μιλάνε για τον Λαυρεντιάδη το 2008
Για να βλέπουμε την ποιότητα των σχολιαστών
Για να βλέπουμε την ποιότητα των σχολιαστών
Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο άνθρωπος φαινόμενο
Δευτέρα, 12-Μαϊ-2008 00:05
Ο κ. Λαυρέντης Λαυρεντιάδης είναι ένα πραγματικό φαινόμενο. Είναι ο άνθρωπος που κατόρθωσε να κάνει τα αδύνατα δυνατά και να δημιουργήσει ένα επιχειρηματικό «θαύμα», που όμοιό του θα κάνουμε πολλά χρόνια να ξαναδούμε στην ελληνική πραγματικότητα. Την περασμένη Παρασκευή έκανε τη μεγάλη του κίνηση. Πούλησε τις συμμετοχές του και συγκέντρωσε ρευστότητα για το επόμενο επιχειρηματικό του βήμα: Τα λιμάνια!
Η δημιουργία χρηματιστηριακών υπεραξιών είναι το όνειρο κάθε επιχειρηματία. Αλλά λίγοι είναι εκείνοι που τα έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα στο βαθμό που το κατάφερε ο κ. Λαυρεντιάδης. Ακόμη πιο λίγοι είναι εκείνοι που είδαν τις μεγάλες χρηματιστηριακές τους αποτιμήσεις να εξαργυρώνονται στο ταμπλό.
Η δημιουργία χρηματιστηριακών υπεραξιών είναι το όνειρο κάθε επιχειρηματία. Αλλά λίγοι είναι εκείνοι που τα έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα στο βαθμό που το κατάφερε ο κ. Λαυρεντιάδης.
Η Νεοχημική δεν είναι η Microsoft. Ούτε η Alapis έγινε η μεγάλη πολυεθνική με την εξαγορά μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ο κ. Λαυρεντιάδης, όμως, κατόρθωσε να «πουλήσει» σωστά το προϊόν του και γι΄ αυτό και μόνο το γεγονός του αξίζουν συγχαρητήρια.
Σύμμαχός του σε αυτή του την προσπάθεια οι καλές του σχέσεις με τους ξένους θεσμικούς επενδυτές. Ο κ. Λαυρέντης Λαυρεντιάδης δεν είναι από εκείνους τους επιχειρηματίες που έχουν προκαλέσει με τη συμπεριφορά τους. Δεν έκανε επίδειξη του πλούτου του, δεν απασχόλησε τους κουτσομπολίστικες στήλες των εφημερίδων και των περιοδικών. Τη δουλειά του κοίταζε και οι μέτοχοί του δεν μπορούν παρά να είναι ευχαριστημένοι με τα όσα τους έχει προσφέρει μέχρι σήμερα.
Ο κ. Λαυρεντιάδης στα λιμάνια; Γιατί όχι; Αν κατόρθωσε να βγάλει χρήματα από την Νεοχημική, τότε από τα λιμάνια θα βγάλει χρυσάφι. Και μαζί με τον κ. Λαυρεντιάδη έχει ελπίδες να κερδίσει και το ελληνικό δημόσιο...
Θανάσης Μαυρίδης
thanasis.mavridis@capital.gr
https://www-capital-gr.cdn.ampproject.o ... -fainomeno
- Μαυροβασίλης

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine

πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Μαυροβασίλης
gauche caviar, εξτρεμ έκδοσηΓια παράδειγμα ο Ζαν-Λικ Μελανσόν άφησε άφωνη τη Γαλλία όταν μίλησε σε κουτσομπολίστικο περιοδικό και εξομολογήθηκε ότι κρατάει τη γραμμή του και δεν παχαίνει γιατί τρώει κινόα! Εντυπωσίασε, επίσης, όταν ξεκίνησε να ανεβάζει βίντεο σε δικό του κανάλι στο YouTube, τα οποία είχαν δεκάδες χιλιάδες κλικ από οπαδούς του και μη. Και προκάλεσε αίσθηση όταν εμφανίστηκε σε ολόγραμμα, σαν ροκ σταρ, να κάνει προεκλογική ομιλία σε 7 πόλεις ταυτόχρονα!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Οι θεοί περπατούν ανάμεσά μας

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
- Μαυροβασίλης
γκουντεριανικοί ελιγμοί από το μπαλζαίοι τιετερ οφ ερτ. μαστ ση
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
- Μαυροβασίλης
μακάρι να είναι αλήθεια
Bernie Sanders Is Partnering With A Greek Progressive To Build A New Leftist Movement
Bernie Sanders Is Partnering With A Greek Progressive To Build A New Leftist Movement
Μαυροβασίλης έγραψε: 27 Οκτ 2018, 17:37 μακάρι να είναι αλήθεια![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Μαυροβασίλης
Yochanan έγραψε: 27 Οκτ 2018, 17:42Μαυροβασίλης έγραψε: 27 Οκτ 2018, 17:37 μακάρι να είναι αλήθεια![]()
Bernie Sanders Is Partnering With A Greek Progressive To Build A New Leftist Movement![]()
![]()
![]()
![]()