Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
klg έγραψε: 06 Ιουν 2023, 08:16
Πάθαν κοκομπλόκο οι χίτες πάλι; Δεν γαμιέστε ρε, που καθόμαστε και πληρώνουμε όλα τα μουνόπανα που βγήκαν στη σύνταξη στα 40 και θέλουν να έχουν και άποψη για το τι κάνουν οι άλλοι στη ζωή τους.
Ρε ψευτακο στα 46 βγήκα στη σύνταξη από την ολυμπιακή όπως και η γυναίκα μου και όχι στα 40. Αν δεν γινόταν η ιδιωτικοποίηση θα έβγαινα στα 52.
Δεν τους είπα να μην είναι ομοφυλόφιλοι, με ενοχλεί ομως η ενέργεια του πολυκαταστηματος.
Εγώ στην θέση σου δεν θα έλεγα ότι βγήκα 46 χρονών σύνταξη.
klg έγραψε: 06 Ιουν 2023, 08:16
Πάθαν κοκομπλόκο οι χίτες πάλι; Δεν γαμιέστε ρε, που καθόμαστε και πληρώνουμε όλα τα μουνόπανα που βγήκαν στη σύνταξη στα 40 και θέλουν να έχουν και άποψη για το τι κάνουν οι άλλοι στη ζωή τους.
Ρε ψευτακο στα 46 βγήκα στη σύνταξη από την ολυμπιακή όπως και η γυναίκα μου και όχι στα 40. Αν δεν γινόταν η ιδιωτικοποίηση θα έβγαινα στα 52.
Δεν τους είπα να μην είναι ομοφυλόφιλοι, με ενοχλεί ομως η ενέργεια του πολυκαταστηματος.
Εγώ στην θέση σου δεν θα έλεγα ότι βγήκα 46 χρονών σύνταξη.
Πολύς κόσμος βγήκε. Και στο στρατό βγαίνουν νωρίς. Μπήκα μικρός και δουλεψα 26 χρόνια
Φιλε Απριλιανε χεστους αυτους τους λουγκουμπουγκου που λες στο νημα, συμπτωμα δουλων τους θεωρω κι εγω αλλα δεν μας τα λες καλα, σα να με προσβαλεις που ειμαι κοντος, τεμπελης, ατεκνος,ασχημος, ρεμαλι και ακομα δουλευω, ετσι ξεκιναν οι φασαριες να ξες
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Sid Vicious έγραψε: 06 Ιουν 2023, 17:18
Φιλε Απριλιανε χεστους αυτους τους λουγκουμπουγκου που λες στο νημα, συμπτωμα δουλων τους θεωρω κι εγω αλλα δεν μας τα λες καλα, σα να με προσβαλεις που ειμαι κοντος, τεμπελης, ατεκνος,ασχημος, ρεμαλι και ακομα δουλευω, ετσι ξεκιναν οι φασαριες να ξες
Δεν σε έχω προσβάλει ποτέ και ούτε θα το κάνω αν δεν με πειράξεις. Αντιδρώ έντονα όταν μου κολλάνε.
Τον πατησιωτη δεν τον έχω πειράξει ποτέ γιατί δεν είναι μαλακας που πουλάει ντε και καλά ηθική
Sid Vicious έγραψε: 06 Ιουν 2023, 17:18
Δεν σε έχω προσβάλει ποτέ και ούτε θα το κάνω αν δεν με πειράξεις. Αντιδρώ έντονα όταν μου κολλάνε.
Τον πατησιωτη δεν τον έχω πειράξει ποτέ γιατί δεν είναι μαλακας που πουλάει ντε και καλά ηθική