Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ερμής έγραψε: 26 Οκτ 2018, 12:43
Τα Εξάρχεια πλέον είναι απάλευτα. Γνωστός μου με μαγαζί στη Θεμιστοκλέους, πρόσφατα μεταφέρθηκε σε άλλη γειτονιά γιαυτο το λόγο. Και να σημειώσουμε οτι ο τύπος ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο και είναι απο τα γνωστά πρόσωπα.
Εγώ ξέρω τρεις τέτοιες περιπτώσεις. Και αναφέρομαι σε μεταφορά/μετακόμιση και όχι απλές επισκέψεις στην περιοχή. Το κωμικό είναι ότι όλοι/ες το δικαιολογούν με το "δεν είμαι ρατσιστής αλλά..."
Ομολογώ, ότι το απολαμβάνω ιδιαιτέρως όταν οι αγανακτισμένοι είναι από τους γεννήτορες/υποστηρικτές αυτών των νομοτελειακών πλέον φαινομένων και στο ευρύτερο πεδίο της ελεύθερης/ακτιβιστικής έκφρασης.
Τα Εξάρχεια πλέον είναι απάλευτα. Γνωστός μου με μαγαζί στη Θεμιστοκλέους, πρόσφατα μεταφέρθηκε σε άλλη γειτονιά γιαυτο το λόγο. Και να σημειώσουμε οτι ο τύπος ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο και είναι απο τα γνωστά πρόσωπα.
Εγώ ξέρω τρεις τέτοιες περιπτώσεις. Και αναφέρομαι σε μεταφορά/μετακόμιση και όχι απλές επισκέψεις στην περιοχή. Το κωμικό είναι ότι όλοι/ες το δικαιολογούν με το "δεν είμαι ρατσιστής αλλά..."
Ομολογώ, ότι το απολαμβάνω ιδιαιτέρως όταν οι αγανακτισμένοι είναι από τους γεννήτορες/υποστηρικτές αυτών των νομοτελειακών πλέον φαινομένων και στο ευρύτερο πεδίο της ελεύθερης/ακτιβιστικής έκφρασης.
Ναι, ναι, σας πιστέψαμε! Σιγουρα έτσι γινεται!
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Δεν θα πέσουν μόνες τους οι αξίες των ακινήτων.
Μα γιατί να πέσουν οι αξίες των ακινήτων;
Επειδή οι χρυσαυγίτες διαδίδουν ψεύδη για την επικινδυνότητα κάποιων περιοχών;
Θεωρείς τόσο ηλίθιο τον αντιφά λαό ώστε να τσιμπάει σε ακροδεξιές και φιλοναζιστικές διαδόσεις;
Εκεί, εκεί στην πρώτη εθνική που διάλεξαν θα μείνουν.
Αν δεν ήσουν ένα ανίδεο πράγμα θα καταλάβαινες και για ποιον λέω.
Θεμιστοκλέους, κοντά στην πλατεία, αντιεξουσιαστής πολύ γνωστός, κατάστημα.
Αν δε κατάλαβες πάει να πει οτι δεν έχεις ιδέα στα του χώρου που λες οτι ανήκεις.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εγώ αν ήθελα να πέσουν οι τιμές ακινήτων, για να φτιάξω εμπορικά κέντρα στα Εξάρχεια, θα έβαζα τους αναρχες να τα σπάνε , μέχρι να απαυδήσει ο κόσμος.
Τους ναζι θα τους είχα για άλλη δουλειά.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
μίστερ μαξ έγραψε: 25 Οκτ 2018, 22:25
ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΑΘΗΝΑ
ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ρε μαλάκα Μαξιμιλιάν 88 με τα ποστ σου παίζει να κάνεις περισσότερη δουλεια για τον εθνικισμο και την Ορθοδοξία από οποιονδήποτε, γράψε κι άλλα τέτοια, άξιος!
Μαξ, άμα σε απολύσουν οι 0,60 έλα στον Κούλη με 0,75
Northern Spirit έγραψε: 26 Οκτ 2018, 11:33
Το νημα ανοιχητκε με συγκκριμενο ακροδεξιο σκοπο: οτι οι αλλοδαποι ειναι κακο πραγμα, μας φερνουνε εγκληματα και μπλα μπλα τα συνηθισμενα Χρυσαυγιτικα επιχειρηματα που εχουνε γινει πλεον μεινστρημ..
Τα υπολοιπα τωρα ειναι λεπτομερειες. ευρυχως για το θυμα που γλιτωσε..
Ε ναι μωρε, τι ειναι το μαχαιρωμα από τους λαθρο για εσενα αν όχι μια λοιπή λεπτομέρεια.
Και εσύ National Spirit, προσφέρεις πολλά βλέπω, γράψε κι άλλα τέτοια. Άξιος κι εσύ!
Η διαφοροα μας ειναι οτι το μαχαιρωμα για μενα εχει ιση σημασια ειτε προερχεται απο μεταναστη-προσφυγα ειτε απο ελ πατριωτη...Αυτη ειναι και η διαφορα μας..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Northern Spirit την 26 Οκτ 2018, 13:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
*http://www.bovary.gr/city/3814/12-zesta ... ha-matheis (υπαρχουν πολλά παρομοια αρθρα) Παρολο που δεν ειμαι φαν, τα μαγαζιά ανθουν στα εξάρχεια. Αυτο οδηγεί σε πολύ ψηλές τιμέ στο νοικι, αναγκάζοντας τους μικρομαγαζάτορες να φεύγουν.
Γενικά τα εξάρχεια, ως μια περιοχή στην οποία το κράτος δεν ασκεί απόλυτη κυριαρχία, κερδίζει τα μυαλα και τις καρδιές της κοινωνιας, οι οποιοι αφήνουν πίσω τους το απάνθρωπο και στρατοκρατούμενο άστυ. Οαση ελευθερίας τα εξάρχεια παίδες. Για αυτο ακόμη και οι γκιοζιδες και τα ουγκάνα προσπαθουν να πείσουν οτι συσχετίζονται με τον αλφα ή βητα τρόπο με ανθρώπους των εξαρχείων.
μίστερ μαξ έγραψε: 25 Οκτ 2018, 22:25
ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΑΘΗΝΑ
ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ρε μαλάκα Μαξιμιλιάν 88 με τα ποστ σου παίζει να κάνεις περισσότερη δουλεια για τον εθνικισμο και την Ορθοδοξία από οποιονδήποτε, γράψε κι άλλα τέτοια, άξιος!
Μαξ, άμα σε απολύσουν οι 0,60 έλα στον Κούλη με 0,75
Φοβάμαι οτι θα μου τα φάει το μαρεβάκι, θα τα βάλει σε καμια οφσορ και θα γινει καπνός.
υγ-ζωγραφίζει ο Northern spirit
Έτσι ακριβώς γίνεται.
Το κάψατε τελείως το αναρχικό χαρτί, σου αρέσει ή όχι.
Έτσι ακριβώς γίνεται.
Το κάψατε τελείως το αναρχικό χαρτί, σου αρέσει ή όχι.
Στα ονειρα σου ίσως. Το αναρχικό λουλούδι ανθει και ευωδιάζει ενοχλητικά για τους αστους και τα φλόκια τους (τους αλτραητ)
Ερμής έγραψε: 26 Οκτ 2018, 13:13
Αν δεν ήσουν ένα ανίδεο πράγμα θα καταλάβαινες και για ποιον λέω.
Θεμιστοκλέους, κοντά στην πλατεία, αντιεξουσιαστής πολύ γνωστός, κατάστημα.
Αν δε κατάλαβες πάει να πει οτι δεν έχεις ιδέα στα του χώρου που λες οτι ανήκεις.