!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έντονη φιλοΛοατκι πρόκληση από το Public Συντάγματος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έντονη φιλοΛοατκι πρόκληση από το Public Συντάγματος
για να είμαστε δίκαιοι.τον παίρνεις ή όχι πρέπει να ρετάρεις πολύ για να τρέχεις να κάνεις καρδούλες με λέγκο στα πάμπλικ
- Aprilianos
Ρε ψευτακο στα 46 βγήκα στη σύνταξη από την ολυμπιακή όπως και η γυναίκα μου και όχι στα 40. Αν δεν γινόταν η ιδιωτικοποίηση θα έβγαινα στα 52.klg έγραψε: 06 Ιουν 2023, 08:16 Πάθαν κοκομπλόκο οι χίτες πάλι; Δεν γαμιέστε ρε, που καθόμαστε και πληρώνουμε όλα τα μουνόπανα που βγήκαν στη σύνταξη στα 40 και θέλουν να έχουν και άποψη για το τι κάνουν οι άλλοι στη ζωή τους.
Δεν τους είπα να μην είναι ομοφυλόφιλοι, με ενοχλεί ομως η ενέργεια του πολυκαταστηματος.
Τώρα σε θυμήθηκα.Aprilianos έγραψε: 06 Ιουν 2023, 08:47Ρε ψευτακο στα 46 βγήκα στη σύνταξη από την ολυμπιακή όπως και η γυναίκα μου και όχι στα 40. Αν δεν γινόταν η ιδιωτικοποίηση θα έβγαινα στα 52.klg έγραψε: 06 Ιουν 2023, 08:16 Πάθαν κοκομπλόκο οι χίτες πάλι; Δεν γαμιέστε ρε, που καθόμαστε και πληρώνουμε όλα τα μουνόπανα που βγήκαν στη σύνταξη στα 40 και θέλουν να έχουν και άποψη για το τι κάνουν οι άλλοι στη ζωή τους.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Aprilianos έγραψε: 06 Ιουν 2023, 08:47Ρε ψευτακο στα 46 βγήκα στη σύνταξη από την ολυμπιακή όπως και η γυναίκα μου και όχι στα 40. Αν δεν γινόταν η ιδιωτικοποίηση θα έβγαινα στα 52 .klg έγραψε: 06 Ιουν 2023, 08:16 Πάθαν κοκομπλόκο οι χίτες πάλι; Δεν γαμιέστε ρε, που καθόμαστε και πληρώνουμε όλα τα μουνόπανα που βγήκαν στη σύνταξη στα 40 και θέλουν να έχουν και άποψη για το τι κάνουν οι άλλοι στη ζωή τους.
Δεν τους είπα να μην είναι ομοφυλόφιλοι, με ενοχλεί ομως η ενέργεια του πολυκαταστηματος.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Eθνικοκοινωνιστης
τωρα διαπιστωνετε τον αντεθνικο χαρακτηρα του καπιταλισμου? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
ΚλαίωAprilianos έγραψε: 06 Ιουν 2023, 08:47Ρε ψευτακο στα 46 βγήκα στη σύνταξη από την ολυμπιακή όπως και η γυναίκα μου και όχι στα 40. Αν δεν γινόταν η ιδιωτικοποίηση θα έβγαινα στα 52.klg έγραψε: 06 Ιουν 2023, 08:16 Πάθαν κοκομπλόκο οι χίτες πάλι; Δεν γαμιέστε ρε, που καθόμαστε και πληρώνουμε όλα τα μουνόπανα που βγήκαν στη σύνταξη στα 40 και θέλουν να έχουν και άποψη για το τι κάνουν οι άλλοι στη ζωή τους.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Aprilianos
Δεν σας εμπόδιζε κανένας να κάνετε αίτηση στην ολυμπιακή την δεκαετία του 80 και να σας πάρουν συνέντευξη. Εγώ θα ήθελα αλλά 6 χρόνια δουλειάς για τον μισθό και φυσικά τα έξτρα επιδοματα
- Eθνικοκοινωνιστης
κοιτα πραγματα η φιλελευθερη παραταξηAprilianos έγραψε: 06 Ιουν 2023, 09:03 Δεν σας εμπόδιζε κανένας να κάνετε αίτηση στην ολυμπιακή την δεκαετία του 80 και να σας πάρουν συνέντευξη. Εγώ θα ήθελα αλλά 6 χρόνια δουλειάς για τον μισθό και φυσικά τα έξτρα επιδοματα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλλά δεν σε αφήσανε να χαρείς άλλα 6 χρόνια εργηασίας οι αλήτες προδότες πολιτικοί, να καεί, να καεί, το μπουρδέλο η Βουλή, έτσι;Aprilianos έγραψε: 06 Ιουν 2023, 09:03 Δεν σας εμπόδιζε κανένας να κάνετε αίτηση στην ολυμπιακή την δεκαετία του 80 και να σας πάρουν συνέντευξη. Εγώ θα ήθελα αλλά 6 χρόνια δουλειάς για τον μισθό και φυσικά τα έξτρα επιδοματα
FUCK DONALD TRUMP
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Μπράβο Απριλιανέ. Τώρα είναι που θα ψωνίζω περισσότερο από τα public.
Κερνάω και καφεδάκι από coffee lab που δίνουν το πολύχρωμο κυπελάκι.

Από τότε που ο ομοϊδεάτης σου, το φασιστόμουτρο ο Γρυπάρης στο αποτυχημένο βρομοκάναλό του το κακολόγησε, εγώ από εκεί ψωνίζω. Όποιες εταιρίες ζητάει να κάνουμε cancel λόγω woke προσανατολισμού, αυτές θα στηρίζω.
Έχω ήδη pantene στο μπάνιο μου και όταν ξαναπάω σούπερ μάρκετ θα πάρω μπύρες Bud. Και φυσικά μια ζωή θα στηρίζω Netflix για περισσότερες σειρές με μαύρους σε ρόλους λευκών ιστορικών προσώπων και gay προπαγάνδα. Θα πήξεις.

Από τότε που ο ομοϊδεάτης σου, το φασιστόμουτρο ο Γρυπάρης στο αποτυχημένο βρομοκάναλό του το κακολόγησε, εγώ από εκεί ψωνίζω. Όποιες εταιρίες ζητάει να κάνουμε cancel λόγω woke προσανατολισμού, αυτές θα στηρίζω.
Έχω ήδη pantene στο μπάνιο μου και όταν ξαναπάω σούπερ μάρκετ θα πάρω μπύρες Bud. Και φυσικά μια ζωή θα στηρίζω Netflix για περισσότερες σειρές με μαύρους σε ρόλους λευκών ιστορικών προσώπων και gay προπαγάνδα. Θα πήξεις.
- Aprilianos
Η ιδιωτικοποίηση έγινε πριν την υπογραφή του μνημονίου. Είχα βγει στη σύνταξη στα 46 με 1900 ευρώ το μήνα όπως και η γυναίκα μου. Μας κατέστρεψε το μνημόνιο, τώρα παίρνουμε μόλις 1300 το μήνα ο καθέναςΛεγεών έγραψε: 06 Ιουν 2023, 09:06Αλλά δεν σε αφήσανε να χαρείς άλλα 6 χρόνια εργηασίας οι αλήτες προδότες πολιτικοί, να καεί, να καεί, το μπουρδέλο η Βουλή, έτσι;Aprilianos έγραψε: 06 Ιουν 2023, 09:03 Δεν σας εμπόδιζε κανένας να κάνετε αίτηση στην ολυμπιακή την δεκαετία του 80 και να σας πάρουν συνέντευξη. Εγώ θα ήθελα αλλά 6 χρόνια δουλειάς για τον μισθό και φυσικά τα έξτρα επιδοματα![]()
- Aprilianos
Ποιος είναι ο Γρυπάρης; δεν σου είπα ποτέ το τι θα κάνεις στη ζωή σουJimmy81 έγραψε: 06 Ιουν 2023, 09:08 Μπράβο Απριλιανέ. Τώρα είναι που θα ψωνίζω περισσότερο από τα public.
Ο Απριλιανός δεν έχει αφήσει δράση ΛΟΑΤΚΙ που να μην έχει διαφημίσει.
Δεν είχα ιδέα για καμία από όλες αυτές τις εκδηλώσεις και δεν θα έπαιρνα είδηση αν δεν υπήρχε ο επίτιμος προμοτερ κάθε γκέι δρασης
Δεν είχα ιδέα για καμία από όλες αυτές τις εκδηλώσεις και δεν θα έπαιρνα είδηση αν δεν υπήρχε ο επίτιμος προμοτερ κάθε γκέι δρασης
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
τρολάκι είναι, αλλά κρύβεται καλά.Beria έγραψε: 06 Ιουν 2023, 09:11 Ο Απριλιανός δεν έχει αφήσει δράση ΛΟΑΤΚΙ που να μην έχει διαφημίσει.
FUCK DONALD TRUMP
Παιρνει 1300 ευρω τον μηνα, συνταξη. Δειξε κατανοηση, πρεπει καπου να ξεσπασει.Beria έγραψε: 06 Ιουν 2023, 09:11 Ο Απριλιανός δεν έχει αφήσει δράση ΛΟΑΤΚΙ που να μην έχει διαφημίσει.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 763 Απαντήσεις
- 18935 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
-
- 261 Απαντήσεις