!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έντονη φιλοΛοατκι πρόκληση από το Public Συντάγματος

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
nowhere

Re: Έντονη φιλοΛοατκι πρόκληση από το Public Συντάγματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

για να είμαστε δίκαιοι.τον παίρνεις ή όχι πρέπει να ρετάρεις πολύ για να τρέχεις να κάνεις καρδούλες με λέγκο στα πάμπλικ
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos »

klg έγραψε: 06 Ιουν 2023, 08:16 Πάθαν κοκομπλόκο οι χίτες πάλι; Δεν γαμιέστε ρε, που καθόμαστε και πληρώνουμε όλα τα μουνόπανα που βγήκαν στη σύνταξη στα 40 και θέλουν να έχουν και άποψη για το τι κάνουν οι άλλοι στη ζωή τους.
Ρε ψευτακο στα 46 βγήκα στη σύνταξη από την ολυμπιακή όπως και η γυναίκα μου και όχι στα 40. Αν δεν γινόταν η ιδιωτικοποίηση θα έβγαινα στα 52.
Δεν τους είπα να μην είναι ομοφυλόφιλοι, με ενοχλεί ομως η ενέργεια του πολυκαταστηματος.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Aprilianos έγραψε: 06 Ιουν 2023, 08:47
klg έγραψε: 06 Ιουν 2023, 08:16 Πάθαν κοκομπλόκο οι χίτες πάλι; Δεν γαμιέστε ρε, που καθόμαστε και πληρώνουμε όλα τα μουνόπανα που βγήκαν στη σύνταξη στα 40 και θέλουν να έχουν και άποψη για το τι κάνουν οι άλλοι στη ζωή τους.
Ρε ψευτακο στα 46 βγήκα στη σύνταξη από την ολυμπιακή όπως και η γυναίκα μου και όχι στα 40. Αν δεν γινόταν η ιδιωτικοποίηση θα έβγαινα στα 52.
Τώρα σε θυμήθηκα. :smt005: :smt005: :smt005:
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ρε ψευτακο στα 46 βγήκα στη σύνταξη από την ολυμπιακή όπως και η γυναίκα μου και όχι στα 40. Αν δεν γινόταν η ιδιωτικοποίηση θα έβγαινα στα 52 .
Δεν τους είπα να μην είναι ομοφυλόφιλοι, με ενοχλεί ομως η ενέργεια του πολυκαταστηματος.
:smt005:
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

τωρα διαπιστωνετε τον αντεθνικο χαρακτηρα του καπιταλισμου? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

Κλαίω :lol:
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Δεν σας εμπόδιζε κανένας να κάνετε αίτηση στην ολυμπιακή την δεκαετία του 80 και να σας πάρουν συνέντευξη. Εγώ θα ήθελα αλλά 6 χρόνια δουλειάς για τον μισθό και φυσικά τα έξτρα επιδοματα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Aprilianos έγραψε: 06 Ιουν 2023, 09:03 Δεν σας εμπόδιζε κανένας να κάνετε αίτηση στην ολυμπιακή την δεκαετία του 80 και να σας πάρουν συνέντευξη. Εγώ θα ήθελα αλλά 6 χρόνια δουλειάς για τον μισθό και φυσικά τα έξτρα επιδοματα
κοιτα πραγματα η φιλελευθερη παραταξη :giggle: :giggle: :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Aprilianos έγραψε: 06 Ιουν 2023, 09:03 Δεν σας εμπόδιζε κανένας να κάνετε αίτηση στην ολυμπιακή την δεκαετία του 80 και να σας πάρουν συνέντευξη. Εγώ θα ήθελα αλλά 6 χρόνια δουλειάς για τον μισθό και φυσικά τα έξτρα επιδοματα
Αλλά δεν σε αφήσανε να χαρείς άλλα 6 χρόνια εργηασίας οι αλήτες προδότες πολιτικοί, να καεί, να καεί, το μπουρδέλο η Βουλή, έτσι; :smt005:

FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Μπράβο Απριλιανέ. Τώρα είναι που θα ψωνίζω περισσότερο από τα public.

Κερνάω και καφεδάκι από coffee lab που δίνουν το πολύχρωμο κυπελάκι.
Εικόνα

Από τότε που ο ομοϊδεάτης σου, το φασιστόμουτρο ο Γρυπάρης στο αποτυχημένο βρομοκάναλό του το κακολόγησε, εγώ από εκεί ψωνίζω. Όποιες εταιρίες ζητάει να κάνουμε cancel λόγω woke προσανατολισμού, αυτές θα στηρίζω.

Έχω ήδη pantene στο μπάνιο μου και όταν ξαναπάω σούπερ μάρκετ θα πάρω μπύρες Bud. Και φυσικά μια ζωή θα στηρίζω Netflix για περισσότερες σειρές με μαύρους σε ρόλους λευκών ιστορικών προσώπων και gay προπαγάνδα. Θα πήξεις.
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Λεγεών έγραψε: 06 Ιουν 2023, 09:06
Αλλά δεν σε αφήσανε να χαρείς άλλα 6 χρόνια εργηασίας οι αλήτες προδότες πολιτικοί, να καεί, να καεί, το μπουρδέλο η Βουλή, έτσι; :smt005:
Η ιδιωτικοποίηση έγινε πριν την υπογραφή του μνημονίου. Είχα βγει στη σύνταξη στα 46 με 1900 ευρώ το μήνα όπως και η γυναίκα μου. Μας κατέστρεψε το μνημόνιο, τώρα παίρνουμε μόλις 1300 το μήνα ο καθένας
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Jimmy81 έγραψε: 06 Ιουν 2023, 09:08 Μπράβο Απριλιανέ. Τώρα είναι που θα ψωνίζω περισσότερο από τα public.

Κερνάω και καφεδάκι από coffee lab που δίνουν το πολύχρωμο κυπελάκι.
Εικόνα

Από τότε που ο ομοϊδεάτης σου, το φασιστόμουτρο ο Γρυπάρης στο αποτυχημένο βρομοκάναλό του το κακολόγησε, εγώ από εκεί ψωνίζω. Όποιες εταιρίες ζητάει να κάνουμε cancel λόγω woke προσανατολισμού, αυτές θα στηρίζω.

Έχω ήδη pantene στο μπάνιο μου και όταν ξαναπάω σούπερ μάρκετ θα πάρω μπύρες Bud. Και φυσικά μια ζωή θα στηρίζω Netflix για περισσότερες σειρές με μαύρους σε ρόλους λευκών ιστορικών προσώπων και gay προπαγάνδα. Θα πήξεις.
Ποιος είναι ο Γρυπάρης; δεν σου είπα ποτέ το τι θα κάνεις στη ζωή σου
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ο Απριλιανός δεν έχει αφήσει δράση ΛΟΑΤΚΙ που να μην έχει διαφημίσει.

Δεν είχα ιδέα για καμία από όλες αυτές τις εκδηλώσεις και δεν θα έπαιρνα είδηση αν δεν υπήρχε ο επίτιμος προμοτερ κάθε γκέι δρασης
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Beria έγραψε: 06 Ιουν 2023, 09:11 Ο Απριλιανός δεν έχει αφήσει δράση ΛΟΑΤΚΙ που να μην έχει διαφημίσει.

Δεν είχα ιδέα για καμία από όλες αυτές τις εκδηλώσεις και δεν θα έπαιρνα είδηση αν δεν υπήρχε ο επίτιμος προμοτερ κάθε γκέι δρασης
τρολάκι είναι, αλλά κρύβεται καλά.

FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Beria έγραψε: 06 Ιουν 2023, 09:11 Ο Απριλιανός δεν έχει αφήσει δράση ΛΟΑΤΚΙ που να μην έχει διαφημίσει.

Παιρνει 1300 ευρω τον μηνα, συνταξη. Δειξε κατανοηση, πρεπει καπου να ξεσπασει.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”