ποιο ειναι το 88%?run έγραψε: 26 Οκτ 2018, 12:32Northern Spirit έγραψε: 26 Οκτ 2018, 11:33 Το νημα ανοιχητκε με συγκκριμενο ακροδεξιο σκοπο: οτι οι αλλοδαποι ειναι κακο πραγμα, μας φερνουνε εγκληματα και μπλα μπλα τα συνηθισμενα Χρυσαυγιτικα επιχειρηματα που εχουνε γινει πλεον μεινστρημ..
Τα υπολοιπα τωρα ειναι λεπτομερειες. ευρυχως για το θυμα που γλιτωσε..
το 88% των ελληνων είναι ...ακροδεκσιοι
σααυτο συμφωνάνε κνιτες μαοικοι τροτσκιστες χοτζικοι το αχθος αρουρης δηλ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
αθηνα,χαροπαλευει 27χρονος θυμα μαχαιρωματος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Northern Spirit
Re: αθηνα,χαροπαλευει 27χρονος θυμα μαχαιρωματος
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
88% των ελληνων που μουτζωνει τις ιδεοληψίες κνιτων μαοικων τροτσκιστων χοτζικων κτλ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
μια οικτρη μειοψηφια ειστε βορειε,απλα τις ιδεοληψίες σας τις στηριζουν οι ελιτ της διεφθαρμένης πολιτικης ταξης που ερχεται σε πληρη αντιθεση με οσα θελει ο ελληνικος λαος
που τον βριζετε ασυστόλως
που τον βριζετε ασυστόλως
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Sid Vicious
Η λύση δεν είναι δύσκολη, θέμα πολιτκής βούλησης είναι.Πάνας έγραψε: 25 Οκτ 2018, 19:39 Καλά, πλακωθείτε και αφήστε το πρόβλημα. Μη ψάξετε για λύσεις. Τα συνηθισμένα.![]()
Και η ζωή συνεχίζεται, για μας, που δεν φάγαμε την μαχαιριά.
Πρώτα απ΄όλα συνεχής αστυνόμευση με περιπολίες.
Δεύτερο, απελάσεις όσων ήρθαν λαθραία στη χώρα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Τα Εξάρχεια πλέον είναι απάλευτα. Γνωστός μου με μαγαζί στη Θεμιστοκλέους, πρόσφατα μεταφέρθηκε σε άλλη γειτονιά γιαυτο το λόγο. Και να σημειώσουμε οτι ο τύπος ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο και είναι απο τα γνωστά πρόσωπα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Sid Vicious
Μπράβο στα παιδιά που κυνηγάνε τον εγκληματία
στα εξαρχεια εκτος από τα αναρχομπαλαλα εχει την εδρα της στην ελλαδα η αλβανικη μαφια,που εκμεταλευεται το αβατο
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Δεν θα πέσουν μόνες τους οι αξίες των ακινήτων.Ερμής έγραψε: 26 Οκτ 2018, 12:43 Τα Εξάρχεια πλέον είναι απάλευτα. Γνωστός μου με μαγαζί στη Θεμιστοκλέους, πρόσφατα μεταφέρθηκε σε άλλη γειτονιά γιαυτο το λόγο. Και να σημειώσουμε οτι ο τύπος ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο και είναι απο τα γνωστά πρόσωπα.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Sid Vicious
Οι κάμερες είναι ένα καλό συνεπικουρικό μέτρο. Εγώ έχω βάλει κάμερα και μάλιστα είχε και αποτέλεσμα σε συμβαν διάρηξης
Το θέμα της εγκληματικότητας δεν είναι θέμα προσωπικού πόνου των περιφερειακών. Επίσης βασικό.Northern Spirit έγραψε: 26 Οκτ 2018, 12:29ενω εσενα σε εχει πιασει ο πονος να αναλυσεις καθε περιπτωση εγκληματος φανταζομαι..ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Οκτ 2018, 12:25Είναι αδιάφορες λεπτομέρειες για σένα και όσους σκέφτονται σαν και σένα. Βασικό.Northern Spirit έγραψε: 26 Οκτ 2018, 11:33 Το νημα ανοιχητκε με συγκκριμενο ακροδεξιο σκοπο: οτι οι αλλοδαποι ειναι κακο πραγμα, μας φερνουνε εγκληματα και μπλα μπλα τα συνηθισμενα Χρυσαυγιτικα επιχειρηματα που εχουνε γινει πλεον μεινστρημ..
Σε κάθε περίπτωση, είναι τουλάχιστον αστείο να κατηγορείς εσύ κάποιους για το άνοιγμα αντίστοιχων νημάτων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και εγώ έχω βάλει κάμερα αλλά μόνο στον δικό μου χώρο, όχι σε δημόσιο. Κανονικά στο περιστατικό με τον Ζακ πρέπει να συλληφθεί αυτός που βιντεοσκόπισε και έδωσε στην δημοσιότητα το βίνδεο. Βάση νόμου. Το μόνο που είχε δικαίωμα ήταν να το παραδώσει στις αρχές.Sid Vicious έγραψε: 26 Οκτ 2018, 12:48Οι κάμερες είναι ένα καλό συνεπικουρικό μέτρο. Εγώ έχω βάλει κάμερα και μάλιστα είχε και αποτέλεσμα σε συμβαν διάρηξης
the end
- Sid Vicious
ρε μαλάκα Μαξιμιλιάν 88 με τα ποστ σου παίζει να κάνεις περισσότερη δουλεια για τον εθνικισμο και την Ορθοδοξία από οποιονδήποτε, γράψε κι άλλα τέτοια, άξιος!μίστερ μαξ έγραψε: 25 Οκτ 2018, 22:25Να τοι ποιοι αφηνουν τους αθηναίους αφυλακτους για να περασουν τις ατζεντες τους για πολιτικάντικους σκοπους.panos291 έγραψε: 25 Οκτ 2018, 22:23 Σιγα να μην πληρωνουμε λαθρους να φυλανε αλλους λαθρους. Μαζεμα και εγκλεισμος σε στρατόπεδα εργασίας μεχρι να φυγουν μονοι τους.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΑΘΗΝΑ
ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Μα εκει ανεβαίνουν αντι να πέφτουν.enterprise-psi έγραψε: 26 Οκτ 2018, 12:46Δεν θα πέσουν μόνες τους οι αξίες των ακινήτων.Ερμής έγραψε: 26 Οκτ 2018, 12:43 Τα Εξάρχεια πλέον είναι απάλευτα. Γνωστός μου με μαγαζί στη Θεμιστοκλέους, πρόσφατα μεταφέρθηκε σε άλλη γειτονιά γιαυτο το λόγο. Και να σημειώσουμε οτι ο τύπος ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο και είναι απο τα γνωστά πρόσωπα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Sid Vicious
Ε ναι μωρε, τι ειναι το μαχαιρωμα από τους λαθρο για εσενα αν όχι μια λοιπή λεπτομέρεια.Northern Spirit έγραψε: 26 Οκτ 2018, 11:33 Το νημα ανοιχητκε με συγκκριμενο ακροδεξιο σκοπο: οτι οι αλλοδαποι ειναι κακο πραγμα, μας φερνουνε εγκληματα και μπλα μπλα τα συνηθισμενα Χρυσαυγιτικα επιχειρηματα που εχουνε γινει πλεον μεινστρημ..
Και εσύ National Spirit, προσφέρεις πολλά βλέπω, γράψε κι άλλα τέτοια. Άξιος κι εσύ!
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Μιλησε ο τυπάς που χαίρεται οταν μαχαιρώνουν αλλοδαπους!Sid Vicious έγραψε: 26 Οκτ 2018, 12:57Ε ναι μωρε, τι ειναι το μαχαιρωμα από τους λαθρο για εσενα αν όχι μια λοιπή λεπτομέρεια.Northern Spirit έγραψε: 26 Οκτ 2018, 11:33 Το νημα ανοιχητκε με συγκκριμενο ακροδεξιο σκοπο: οτι οι αλλοδαποι ειναι κακο πραγμα, μας φερνουνε εγκληματα και μπλα μπλα τα συνηθισμενα Χρυσαυγιτικα επιχειρηματα που εχουνε γινει πλεον μεινστρημ..
Και εσύ National Spirit, προσφέρεις πολλά βλέπω, γράψε κι άλλα τέτοια. Άξιος κι εσύ!![]()
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 477 Προβολές
-