!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Exodus

Re: Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus »

Ψάχνω το άλλο με το παιδάκι που του έλεγε ότι ο Τσέχωφ παίζει στη Σλάβια Πράγας.

Έχω πάρει κάποιες φορές στον Γιώργο.

Δεν υπάρχει αγιοποίηση, απλώς κάποιοι ζήσαμε με αυτόν ως δημοσιογράφο, και πάθαμε σοκ.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Exodus έγραψε: 05 Ιουν 2023, 15:29 Έχω πάρει κάποιες φορές στον Γιώργο.
Και ο jango τηλεφωνούσε πολύ συχνά, με το παρατσούκλι "Αντιμνημονιακός".
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Mel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mel »

Exodus έγραψε: 05 Ιουν 2023, 15:29 Ψάχνω το άλλο με το παιδάκι που του έλεγε ότι ο Τσέχωφ παίζει στη Σλάβια Πράγας.

Δεν υπάρχει αγιοποίηση, απλώς κάποιοι ζήσαμε με αυτόν ως δημοσιογράφο, και πάθαμε σοκ.
Μεγαλώσαμε κυριολεκτικά όμως.Ειμασταν 15χρονα με αγνή καβλα για το ποδόσφαιρο όταν ξεκίνησε τις εκπομπές στα καφενεία,σπουδάσαμε,πήγαμε στρατό -Γεωργιου στο σκοπετο, παντρεύτηκαμε κάναμε παιδιά ,40ρησαμε ξερωγω.Και μας ήρθε σήμερα κεραμιδα στο κεφάλι λες και θα ζούσε αυτός η εμείς για πάντα.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Ερμής έγραψε: 05 Ιουν 2023, 15:23
Mel έγραψε: 05 Ιουν 2023, 15:03 Αντίο Γιωργαρε.Ελαχιστα καφενεία έχασα στην τιβι-στο ραδιο τον άκουγα πολύ συχνά ,τηλέφωνο δεν πήρα ποτέ,κακώς ίσως ...Αν είχα μόνο δέκα λεπτά ζωής θα ήθελα να δω δύο φορές το εισαγωγικό 5λεπτο του από την επίσκεψη Κλίντον στην Αθήνα.
Για όσους δεν έχουν δει τα μυθικά αυτά 4μιση λεπτά

:smt005:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Mel έγραψε: 05 Ιουν 2023, 15:55
Exodus έγραψε: 05 Ιουν 2023, 15:29 Ψάχνω το άλλο με το παιδάκι που του έλεγε ότι ο Τσέχωφ παίζει στη Σλάβια Πράγας.

Μεγαλώσαμε κυριολεκτικά όμως.Ειμασταν 15χρονα με αγνή καβλα για το ποδόσφαιρο όταν ξεκίνησε τις εκπομπές στα καφενεία,σπουδάσαμε,πήγαμε στρατό -Γεωργιου στο σκοπετο, παντρεύτηκαμε κάναμε παιδιά ,40ρησαμε ξερωγω.Και μας ήρθε σήμερα κεραμιδα στο κεφάλι λες και θα ζούσε αυτός η εμείς για πάντα.
O Γεωργίου ήταν μια όαση λογικής ενάντια στο οργανωμένο σχέδιο της πασοκικής σκατίλας του Πειραιά που ξεκίνησε το 1996.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Space_Passenger »

Mel έγραψε: 05 Ιουν 2023, 15:55 Μεγαλώσαμε κυριολεκτικά όμως.Ειμασταν 15χρονα με αγνή καβλα για το ποδόσφαιρο όταν ξεκίνησε τις εκπομπές στα καφενεία,σπουδάσαμε,πήγαμε στρατό -Γεωργιου στο σκοπετο, παντρεύτηκαμε κάναμε παιδιά ,40ρησαμε ξερωγω.Και μας ήρθε σήμερα κεραμιδα στο κεφάλι λες και θα ζούσε αυτός η εμείς για πάντα.
Αυτη η αισθηση οτι καποιοι που ειναι γνωστοι σε μας θα "ζησουν για παντα" την εχουμε ολοι. :-?
Befaios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Befaios »

Ο Θεός να τον αναπαύει.
Αν και έχω καμιά δεκαετία να τον ακούσω συστηματικά και θεωρώντας ότι κάποια στιγμή θα ακούσουμε και για αυτόν τον θάνατο του, σήμερα σοκαρίστηκα και στεναχωρέθηκα σαν να ήταν κάποιος συγγενείς μου. Ποτέ δεν πήρα ένα τηλέφωνο στην εκπομπή του και θεωρώ ότι με τόσους που τον έχουν πάρει είναι σαν να μην χρειαζόταν.
Τον άκουγα παλιότερα πιο πολύ για παρέα, ήταν ωραία παρέα ο Γεωργίου. Κάνοντας κριτική κατάλαβα ότι η συζήτηση γυρνούσε σε θέματα καθημερινότητας στο ποδόσφαιρο που στην τελική δεν δίνουν απολύτως τίποτα. Αυτό ισχύει και για όλες τις εκπομπές που παρουσιάζουν την καθημερινή ειδησεογραφία. Αυτός το είχε πει, έκανε την δουλειά του για να ζήσει, εμείς δεν ξέρω γιατί τόση εμμονή, αν και το είπαμε ήταν καλή παρέα.
Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

Ας τον συγχωρέσει ο Θεός που ήταν αντιπαοκτσης
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Είμαι ένας από τους λίγους εδώ μέσα που δεν τον πήρα εγώ τηλ αλλά αυτός εμένα (όχι εμένα προσωπικά).
Ωραίος τύπος, κρίμα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Mel έγραψε: 05 Ιουν 2023, 15:03 Αντίο Γιωργαρε.Ελαχιστα καφενεία έχασα στην τιβι-στο ραδιο τον άκουγα πολύ συχνά ,τηλέφωνο δεν πήρα ποτέ,κακώς ίσως ...Αν είχα μόνο δέκα λεπτά ζωής θα ήθελα να δω δύο φορές το εισαγωγικό 5λεπτο του από την επίσκεψη Κλίντον στην Αθήνα.
"και ο άλλος.... σαν λαδωμένος ποντικός"
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

Θεός σχωρέστον.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

RIP στον Άρχοντα Γεωργίου. Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου για την συντροφιά και για το ότι έκανες το ποδόσφαιρο τόσο διασκεδαστικό για μένα.

Η δική μου προσωπική εκτίμηση είναι πως αντιτίθετο στην επιβαλλόμενη ανωτερότητα των ομοφυλόφιλων και άλλων μειονοτήτων. Ένας πονεμένος άνθρωπος ήταν, χονδροειδής στις εκφράσεις του αλλά μέχρι εκεί.
Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο
Phorum.gr user: έργο μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο »

Επικό.

"Για μένα Ντούσαν Κλίντον έπρεπε να λέγεται"

- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Αιωνία του η μνήμη. Ο άνθρωπος είχε χάσει και το παιδί του, είχε περάσει πολλά.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

έργο_μακέτο έγραψε: 05 Ιουν 2023, 17:21 Επικό.

"Για μένα Ντούσαν Κλίντον έπρεπε να λέγεται"

Πράγματι όμως ρε φίλε έτσι ακριβώς ήταν όπως το έλεγε, ο Ντούσαν Κλίντον και ο αυτόχθονας ιθαγενής :smt005:
Εικόνα

"κι από δίπλα η Δάφνη έτοιμη για μπουγάδα" :smt005:
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”