Πολλα παιζουν. Το θεμα ειναι απο τι επηρεαζεσαι. Τι σου αποτυπωνεται. Το δικο μου μυαλο, για καποιο λογο, παει εκει αρχικα. Ουτε ντετεκτιβ ειμαι ή το παιζω, ουτε αστυνομικος, ουτε τα στοιχεια ολα εχω στη διαθεση μου, ουτε τους συγκεκριμενους ανθρωπους ξερω, ουτε κυκλοφορω στο δρομο και μου μοιαζουν ολοι υποπτοι. Συν οτι εχω καταλαβει πως τις περισσοτερες φορες, τα πραματα ειναι πολυ πιο απλα αποσο πολλοι πιστευουμε. Δε σημαινει ομως οτι δε θα μπορουσε να συμβαινει το οτιδηποτε. Δυσκολο ισως, απιθανο οχι. Στο κατω κατω ισως με ησυχαζει κατα βαθος να μη σκεφτομαι οτι ανα πασα ωρα και στιγμη, μπορει ο οποιοσδηποτε να πεταχτει και να μου κανει κακο για λιγα ευρω και ενα κινητο. Σε μενα ή σε ανθρωπους μου. Με "βολευει" να μην πιστευω οτι υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι, τετοιοι χαρακτηρες και τετοιες πιθανοτητες. Δεν πιστευω οτι οι ανθρωποι γεννιουνται κακοι και ολο αυτο ειναι απογοητευτικο, περα απο το φοβο, που απο τη στιγμη που δεν βρισκομαι και δεν κυκλοφορω σε τετοιες περιοχες δε θα πρεπει να ειναι εντονος, με στενοχωρει κιολας. Ισως λοιπον, να προστατευω ασυνειδητα τον εαυτο μου απο επιπλεον αγχος και στενοχωρια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
αθηνα,χαροπαλευει 27χρονος θυμα μαχαιρωματος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: αθηνα,χαροπαλευει 27χρονος θυμα μαχαιρωματος
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν

Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Otto Weininger
Ο Φυσσας μαχαίρια δεν κράταγε ποτέ. Πόσο μάλλον να τα βγάζει και ακόμα περισσότερο να τα χρησιμοποιεί.Juno έγραψε: 26 Οκτ 2018, 09:44Η πρώτη φωτογραφία είναι από επεισόδια που εγιναν επειδή Αφγανοπάκηδες δολοφόνησαν για μια κάμερα, πατέρα που πήγαινε την γυναίκα του στο μαιευτήριο και κρατούσε την κάμερα για να τραβήξει την γέννηση του παιδιού του, άρα το post πάει άνετα στα "απίστευτα αυτοτρομπονιάσματα που δεν πρέπει να χαθούν".
Όσο για την δεύτερη φωτογραφία, ο Ρουπακιάς ήταν τυχερός και ο Φύσσας ήταν άτυχος που δεν κρατούσε ο Φύσσας το μαχαίρι. Θα μπορούσε να είχε συμβεί ακριβώς το αντίθετο και τώρα να πανηγυρίζετε.
Δεν ήταν κανένας άγιος ο Φύσσας, δεν τον σκότωσαν ενώ πήγαινε αμέριμνος στον δρόμο. Μην προσπαθείτε να τον εξομοιώσετε με τον Καντάρη, την Μυρτώ, τον Νικόλα και τον 27χρόνο τωρα! Καμία σχέση!
Πάρε το αλλιως λοιπόν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Η απάντηση βρίσκεται στο μπολνταρισμένο. Και ναι, το οτιδήποτε μπορεί να συμβεί οπουδήποτε αλλά μια και δεν θέλεις να επηρεάζεσαι από κλισέ, ψάξε να βρεις απαντήσεις στα δεδομένα. Και αυτά είναι η άποψη των ανθρώπων που μένουν και κυκλοφορούν σε αυτές τις περιοχές και ο λόγος που κάποιοι έχουν φύγει από αυτές, τόσο ως μόνιμοι κάτοικοι όσο και ως επισκέπτες.Custom_F έγραψε: 26 Οκτ 2018, 10:57Πολλα παιζουν. Το θεμα ειναι απο τι επηρεαζεσαι. Τι σου αποτυπωνεται. Το δικο μου μυαλο, για καποιο λογο, παει εκει αρχικα. Ουτε ντετεκτιβ ειμαι ή το παιζω, ουτε αστυνομικος, ουτε τα στοιχεια ολα εχω στη διαθεση μου, ουτε τους συγκεκριμενους ανθρωπους ξερω, ουτε κυκλοφορω στο δρομο και μου μοιαζουν ολοι υποπτοι. Συν οτι εχω καταλαβει πως τις περισσοτερες φορες, τα πραματα ειναι πολυ πιο απλα αποσο πολλοι πιστευουμε. Δε σημαινει ομως οτι δε θα μπορουσε να συμβαινει το οτιδηποτε. Δυσκολο ισως, απιθανο οχι. Στο κατω κατω ισως με ησυχαζει κατα βαθος να μη σκεφτομαι οτι ανα πασα ωρα και στιγμη, μπορει ο οποιοσδηποτε να πεταχτει και να μου κανει κακο για λιγα ευρω και ενα κινητο. Σε μενα ή σε ανθρωπους μου. Με "βολευει" να μην πιστευω οτι υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι, τετοιοι χαρακτηρες και τετοιες πιθανοτητες. Δεν πιστευω οτι οι ανθρωποι γεννιουνται κακοι και ολο αυτο ειναι απογοητευτικο, περα απο το φοβο, που απο τη στιγμη που δεν βρισκομαι και δεν κυκλοφορω σε τετοιες περιοχες δε θα πρεπει να ειναι εντονος, με στενοχωρει κιολας. Ισως λοιπον, να προστατευω ασυνειδητα τον εαυτο μου απο επιπλεον αγχος και στενοχωρια.![]()
Αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα, ο νεαρός μάλλον τη γλύτωσε και έδωσε κατάθεση. Από τα πρώτα στοιχεία προέκυψε ότι είναι μία 30μελής συμμορία που επιδίδεται στο συγκεκριμένο άθλημα εδώ και αρκετούς μήνες. Οπότε, ναι, τα πράγματα είναι πιο απλά απ' όσο θέλουμε να πιστεύουμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Northern Spirit
Το νημα ανοιχητκε με συγκκριμενο ακροδεξιο σκοπο: οτι οι αλλοδαποι ειναι κακο πραγμα, μας φερνουνε εγκληματα και μπλα μπλα τα συνηθισμενα Χρυσαυγιτικα επιχειρηματα που εχουνε γινει πλεον μεινστρημ..
Τα υπολοιπα τωρα ειναι λεπτομερειες. ευρυχως για το θυμα που γλιτωσε..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Otto Weininger
Έχεις δει καμία στατιστική για τα εγκλήματα;Northern Spirit έγραψε: 26 Οκτ 2018, 11:33 Το νημα ανοιχητκε με συγκκριμενο ακροδεξιο σκοπο: οτι οι αλλοδαποι ειναι κακο πραγμα, μας φερνουνε εγκληματα και μπλα μπλα τα συνηθισμενα Χρυσαυγιτικα επιχειρηματα που εχουνε γινει πλεον μεινστρημ..
Let them make the first mistake. We make the last move.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Μετανάστες/προσφυγες να αστυνομεύουν ιδιαίτερες περιοχές. Είναι δίκαιο. Θα γίνει πράξη. Οσα περισσότερα νήματα ανοίγετε για "εγκλήματα αλλοδαπών", τοσο περισσότερο θα γίνεται αναγκαία η παραπάνω προταση.Otto Weininger έγραψε: 26 Οκτ 2018, 11:48Έχεις δει καμία στατιστική για τα εγκλήματα;Northern Spirit έγραψε: 26 Οκτ 2018, 11:33 Το νημα ανοιχητκε με συγκκριμενο ακροδεξιο σκοπο: οτι οι αλλοδαποι ειναι κακο πραγμα, μας φερνουνε εγκληματα και μπλα μπλα τα συνηθισμενα Χρυσαυγιτικα επιχειρηματα που εχουνε γινει πλεον μεινστρημ..
μα τι ρατσισμος ειναι αυτος;
γιατι θες να ξεχωρισεις τους ανθρωπους αναλογα με τη φυλη; δηλαδη δεν γινεται ανθρωποι οποιασδηποτε φυλης, να αστυνομευονται απο αστυνομικους αλλης φυλης; δε θετε να ζησουμε ολοι μαζι, αρμονικα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Γινεται αλλά εδω θα αξιοποιήσουμε τεχνικα ζητήματα οπως χρήση γλώσσας κτλ. Μην ανυσηχεις φιλε, θα ειναι προσωρινο μετρο.Ασέβαστος έγραψε: 26 Οκτ 2018, 12:17μα τι ρατσισμος ειναι αυτος;
γιατι θες να ξεχωρισεις τους ανθρωπους αναλογα με τη φυλη; δηλαδη δεν γινεται ανθρωποι οποιασδηποτε φυλης, να αστυνομευονται απο αστυνομικους αλλης φυλης; δε θετε να ζησουμε ολοι μαζι, αρμονικα;
- Northern Spirit
εχω δει..το επιπεδο εγκληματος ειναι χαμηλο στην Ελλαδα..Otto Weininger έγραψε: 26 Οκτ 2018, 11:48Έχεις δει καμία στατιστική για τα εγκλήματα;Northern Spirit έγραψε: 26 Οκτ 2018, 11:33 Το νημα ανοιχητκε με συγκκριμενο ακροδεξιο σκοπο: οτι οι αλλοδαποι ειναι κακο πραγμα, μας φερνουνε εγκληματα και μπλα μπλα τα συνηθισμενα Χρυσαυγιτικα επιχειρηματα που εχουνε γινει πλεον μεινστρημ..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Είναι αδιάφορες λεπτομέρειες για σένα και όσους σκέφτονται σαν και σένα. Βασικό.Northern Spirit έγραψε: 26 Οκτ 2018, 11:33 Το νημα ανοιχητκε με συγκκριμενο ακροδεξιο σκοπο: οτι οι αλλοδαποι ειναι κακο πραγμα, μας φερνουνε εγκληματα και μπλα μπλα τα συνηθισμενα Χρυσαυγιτικα επιχειρηματα που εχουνε γινει πλεον μεινστρημ..
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Northern Spirit
ενω εσενα σε εχει πιασει ο πονος να αναλυσεις καθε περιπτωση εγκληματος φανταζομαι..ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Οκτ 2018, 12:25Είναι αδιάφορες λεπτομέρειες για σένα και όσους σκέφτονται σαν και σένα. Βασικό.Northern Spirit έγραψε: 26 Οκτ 2018, 11:33 Το νημα ανοιχητκε με συγκκριμενο ακροδεξιο σκοπο: οτι οι αλλοδαποι ειναι κακο πραγμα, μας φερνουνε εγκληματα και μπλα μπλα τα συνηθισμενα Χρυσαυγιτικα επιχειρηματα που εχουνε γινει πλεον μεινστρημ..
Northern Spirit έγραψε: 26 Οκτ 2018, 11:33 Το νημα ανοιχητκε με συγκκριμενο ακροδεξιο σκοπο: οτι οι αλλοδαποι ειναι κακο πραγμα, μας φερνουνε εγκληματα και μπλα μπλα τα συνηθισμενα Χρυσαυγιτικα επιχειρηματα που εχουνε γινει πλεον μεινστρημ..
το 88% των ελληνων είναι ...ακροδεκσιοι
σααυτο συμφωνάνε κνιτες μαοικοι τροτσκιστες χοτζικοι το αχθος αρουρης δηλ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
τα επίπεδα του εγκλήματος δεν είναι τα ιδια με τα πριν της καθοδου τω ν βαλκανιων κι μετεπειτα ασιατων κι αφρικανων
κι μετα σκουζιτε γιατι οι ελληνες που τους βριζετε σεις οι ελληνόφωνοι μουτζωνουν
κι μετα σκουζιτε γιατι οι ελληνες που τους βριζετε σεις οι ελληνόφωνοι μουτζωνουν
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
προσωρινος ρατσισμος δηλαδη. νταξ, ολα καλα.μίστερ μαξ έγραψε: 26 Οκτ 2018, 12:22
Γινεται αλλά εδω θα αξιοποιήσουμε τεχνικα ζητήματα οπως χρήση γλώσσας κτλ. Μην ανυσηχεις φιλε, θα ειναι προσωρινο μετρο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 477 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
-
- 1 Απαντήσεις