Οι ναυτικοί θεωρούν μεγάλη γρουσουζιά να πατήσει πάνω στο καράβι πούστης.Cecily Anne έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:24Δεν κατάλαβα, γιατί να διώξεις κάποιον γκέυ;Nandros έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:22 Τώρα αν ήταν κρυφός και δεν έδινε σουσούμια/αφορμές, δεν υπήρχε θέμα.
Να σας ενοχλούσε, να πω ναι, αλλιώς για ποιό λόγο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ναυτικοι-κερατο-διαζυγια-αλκοολισμος
Re: Ναυτικοι-κερατο-διαζυγια-αλκοολισμος
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Nandros έγραψε: 24 Οκτ 2018, 16:58 (4) Ένας από τους λόγους που διάλεξα τότε το επάγγελμα. Κάποιος στο παλιό είχε ποστάρει μια ξένη παροιμία: Με το διάβασμα καταπολεμάς τον Φασισμό και με τα ταξίδια τον Ρατσισμό. Συμφωνώ απόλυτα!
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Οκ, τέρατα δεν υπάρχουν (πλην κάτι γιγάντια καλαμάρια που εμφανίζονται πολύ σπάνια) αλλά οι καταιγίδες πάνε πακέτο με το επάγγελμα.lyna έγραψε: 26 Οκτ 2018, 07:20Όχι , με το επάγγελμα μου, σε πλοίο της γραμμής επιβατικό.
Ρε Νανδρε είπαμε .![]()
Δεν είπα ότι θέλω ν παίξω κ σε ταινία με καταιγίδες κ τερατα
Όσο για τα επιβατικά, οι άνθρωποι είναι το χειρότερο φορτίο. Ο καθένας με τις απαιτήσεις του και σε ώρα κινδύνου ο καθένας με την δική του ιδέα διάσωσης, ακόμα και οι ορεσίβιοι.
Χίλιες φορές τα χύμα ξηρά φορτία. Τα βάζεις εκεί που θέλεις και δεν κουνιούνται καθόλου, πλην εξαιρέσεων, που ξέρουμε πώς θα αντιδράσουν και έχουμε λάβει τα μέτρα μας!
ΥΓ. Τί δουλειά κάνεις;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ε για τσεκαρε τι χωράει σε επιβατικό και κααααποιο απο τα επαγγέλματα θα είναι κ το δικό μουNandros έγραψε: 26 Οκτ 2018, 18:58Οκ, τέρατα δεν υπάρχουν (πλην κάτι γιγάντια καλαμάρια που εμφανίζονται πολύ σπάνια) αλλά οι καταιγίδες πάνε πακέτο με το επάγγελμα.lyna έγραψε: 26 Οκτ 2018, 07:20Όχι , με το επάγγελμα μου, σε πλοίο της γραμμής επιβατικό.
Ρε Νανδρε είπαμε .![]()
Δεν είπα ότι θέλω ν παίξω κ σε ταινία με καταιγίδες κ τερατα
Όσο για τα επιβατικά, οι άνθρωποι είναι το χειρότερο φορτίο. Ο καθένας με τις απαιτήσεις του και σε ώρα κινδύνου ο καθένας με την δική του ιδέα διάσωσης, ακόμα και οι ορεσίβιοι.
Χίλιες φορές τα χύμα ξηρά φορτία. Τα βάζεις εκεί που θέλεις και δεν κουνιούνται καθόλου, πλην εξαιρέσεων, που ξέρουμε πώς θα αντιδράσουν και έχουμε λάβει τα μέτρα μας!![]()
ΥΓ. Τί δουλειά κάνεις;
.
δεν εχω θεμα με καταιγίδες-κουναει το καραβι κτλ. λίγο η κλεισουρα με ενοχλεί αλλά περνάω φάση που μπορώ να μπαρκάρω και να να μην με νοιάζει . καλή παρέα να υπάρχει !
~~¥~~
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 402 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας