Όι, μαρή φακλάνα.
Σα και 'σενα είμαι?
Scouser.
Όι, μαρή φακλάνα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Καμμια ενοχή, αφού δεν είμαι του δημοσιου αν και μου προσφεραν να αραξω και να βγω στην συνταξη απο τα 40. Αλλα οπως εχεις καταλαβει, αυτοι που φωναζαν «κλεφτες» ήταν οι δημοσιοι υπαλληλοι και οι αδιοριστοι δημοσιολαγνοι που έχασαν την αγελλαδα που τους χαριζε το γαλα.Sid Vicious έγραψε: 31 Μάιος 2023, 15:58Εγώ πάντως όχι, εσύ αν ναι και έχεις ενοχές οκtaxalata xalasa έγραψε: 31 Μάιος 2023, 15:53Κρυφτείτε πίσω από το δάκτυλο σας. Δεν φαίνεσθαι. Ακόμα έτσι, όπως τα έιπε ο γίγας, είναι. Αυτός ο ηλίθιος λαός ψηφίζει και εκλέγει στην βάση της φράσης που είπε ο σχωρμένος.Sid Vicious έγραψε: 31 Μάιος 2023, 15:50
Oύτε μισή. Μια πονηρή απόπειρα αποποίησης ευθυνών ήταν μέσω διαμοιρασμού και φόρτωσης ενοχικών συνδρόμων σε όλους.
Διότι επιμένεις ότι ισχύει.Isildur έγραψε: 31 Μάιος 2023, 15:43Το "μισή" που είπα πιο πάνω ότι συμφωνώ, το είδες ή... μπα;sys3x έγραψε: 31 Μάιος 2023, 15:40Το μαζί συμπεριλαμβάνει εμένα, την οικογένεια μου και τους στενούς μου φίλους. Εξήγησε μου τώρα τι σημαίνει το "μαζί τα φάγαμε" που τόσο ένθερμα υποστηρίζεις ότι ισχύει για εμένα την οικογένεια μου και τους στενούς μου φίλους σε παρακαλώ.
Επίσης, αυτό το "ένθερμα" από πού προκύπτει;![]()
από τις μεγάλες αλήθειες που τσούζουν τον περήφανο ΕΛ λαό.Λεγεών έγραψε: 31 Μάιος 2023, 15:11Spoiler
Και όμως, κάποτε τον είχες άβαταρ και ίνδαλμα.Η απάντηση εις την κατακραυγή που υπάρχει εναντίον του πολιτικού προσωπικού της χώρας «πώς τα φάγατε τα λεφτά», που μας ρωτάει ο κόσμος είναι αυτή: Σας διορίσαμε. Τα φάγαμε όλοι μαζί. Μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτικής.
Θεόδωρος Πάγκαλος, Βουλή, 21.09.2010
Γιατι πρεπει να διαφωνησουμε; Ειναι ελάχιστες οι εξαιρεσεις οικογενειων που δεν εχουν ενα αχρηστο μελος του διορισμενο ή τακτοποιημενο απο το δημοσιο ταμειο. Αριστεροι, δεξιοι και κεντρωοι ειδαν και βλεπουν το κρατος ως πατερουλη που θα τους ταισει. Μηπως δεν ταιζει την οικογενεια μιζοτακη το κρατος για 3 τουλαχιστον γενεες; Κοιταξτε καταμουτρα την αληθεια που ειπε ο σχωρμενος. Δεν τον δικαιολογει αυτο που ειπε. Αλλα ειναι αληθεια και δυστυχως συνεχιζεται.sys3x έγραψε: 31 Μάιος 2023, 16:06Διότι επιμένεις ότι ισχύει.Isildur έγραψε: 31 Μάιος 2023, 15:43Το "μισή" που είπα πιο πάνω ότι συμφωνώ, το είδες ή... μπα;sys3x έγραψε: 31 Μάιος 2023, 15:40
Το μαζί συμπεριλαμβάνει εμένα, την οικογένεια μου και τους στενούς μου φίλους. Εξήγησε μου τώρα τι σημαίνει το "μαζί τα φάγαμε" που τόσο ένθερμα υποστηρίζεις ότι ισχύει για εμένα την οικογένεια μου και τους στενούς μου φίλους σε παρακαλώ.
Επίσης, αυτό το "ένθερμα" από πού προκύπτει;![]()
Τι πάει να πει μισή αλήθεια;
Εάν έλεγε για τον εαυτό του και αυτούς που ευνόησε αναξιοκρατικά και πούστικα εις βάρος όλης της υπόλοιπης κοινωνίας το "μαζί τα φάγαμε" τότε θα συμφωνούσα κι εγώ με την διατύπωση αλλά αυτό το όρθιο βόδι δεν έλεγε αυτό που με θέρμη υποστηρίζεις ότι ισχύει έστω όπως λες ως μισή αλήθεια.
Η ουσία είναι ότι κανείς δεν έχει τιμωρηθεί ούτε για την διατύπωση (έστω να κληθεί από έναν γαμημένο γαμώσταυρο εισαγγελέα να απολογηθεί περί τίνος συγκεκριμένα πρόκειται με ονόματά και ημερομηνίες) ούτε για την ουσία της διατύπωσης, αντιθέτως επιβραβεύθηκε ελέω τι δεν γνωρίζω, έλλειψης καλλίτερης εναλλακτικής (;) πραγματικά δεν γνωρίζω και ακόμη περισσότερο δεν θέλω να μάθω τις γελοίες εκλογικεύσεις που τρέχουν στο αδειανό κεφάλι του σύγχρονου ελληνιόλου - ελληνιόλας.
Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι, δεν μπορείς να υποστηρίζεις όλοι μαζί τα φάγαμε ακόμα και αν υπήρξαν πολλοί ευνοημένοι. Κατ αρχάς εσύ τα μοίρασες σε αυτούς. Και γιατί; Μήπως για κάποιο κοινό καλό; Όχι βέβαια, τα μοίρασες σε κάποιους ευνοημένους ώστε να κρατηθείς στην εξουσία που έθρεφε το ναρκισσιστικό εγώ σου και τον πλουτισμό σουtaxalata xalasa έγραψε: 31 Μάιος 2023, 16:03Καμμια ενοχή, αφού δεν είμαι του δημοσιου αν και μου προσφεραν να αραξω και να βγω στην συνταξη απο τα 40. Αλλα οπως εχεις καταλαβει, αυτοι που φωναζαν «κλεφτες» ήταν οι δημοσιοι υπαλληλοι και οι αδιοριστοι δημοσιολαγνοι που έχασαν την αγελλαδα που τους χαριζε το γαλα.Sid Vicious έγραψε: 31 Μάιος 2023, 15:58Εγώ πάντως όχι, εσύ αν ναι και έχεις ενοχές οκtaxalata xalasa έγραψε: 31 Μάιος 2023, 15:53
Κρυφτείτε πίσω από το δάκτυλο σας. Δεν φαίνεσθαι. Ακόμα έτσι, όπως τα έιπε ο γίγας, είναι. Αυτός ο ηλίθιος λαός ψηφίζει και εκλέγει στην βάση της φράσης που είπε ο σχωρμένος.
Με είχες ρωτήσει σε άλλο νήμα εάν θα γύριζα στο ΠΑΣΟΚ σε τυχόν διάλυση του ΣΥΡΙΖΑπατησιωτης έγραψε: 31 Μάιος 2023, 15:49Ολοι οι συνταξιούχοι επί δεκαετίες έπαιρναν μεγαλύτερες συντάξεις από αυτές που μπορούσε να δώσει το κράτος.Το μεγαλύτερο ποσοστό του δημόσιου χρέους είναι επιδοτήσεις στα ασφαλιστικά ταμεία.sys3x έγραψε: 31 Μάιος 2023, 15:40Το μαζί συμπεριλαμβάνει εμένα, την οικογένεια μου και τους στενούς μου φίλους. Εξήγησε μου τώρα τι σημαίνει το "μαζί τα φάγαμε" που τόσο ένθερμα υποστηρίζεις ότι ισχύει για εμένα την οικογένεια μου και τους στενούς μου φίλους σε παρακαλώ.
Εάν δεν είσαι συνταξιούχος από αυτό δεν έφαγες αλλά δεν γίνεται να μην έχεις κάποιο συνταξιούχο στην οικογένειά σου.![]()
Υπάρχουν και άλλα που εγράφησαν αλλά το ασφαλιστικό αφορά κυριολεκτικά όλους.
Βασικά ξέρουμε ότι κάθε χρόνο το κράτος επιδοτούσε τα ταμεία με πάνω από δέκα δις το χρόνο και όταν προσπάθησε ο Γιαννίτσης να γίνει Κατρούγκαλος πριν τον ΚατρούγκαλοOrion22 έγραψε: 31 Μάιος 2023, 15:55σου απαντούσα στο άλλο αλλά βλέπω πάλι τσουβάλιασμαπατησιωτης έγραψε: 31 Μάιος 2023, 15:49Ολοι οι συνταξιούχοι επί δεκαετίες έπαιρναν μεγαλύτερες συντάξεις από αυτές που μπορούσε να δώσει το κράτος.Το μεγαλύτερο ποσοστό του δημόσιου χρέους είναι επιδοτήσεις στα ασφαλιστικά ταμεία.sys3x έγραψε: 31 Μάιος 2023, 15:40
Το μαζί συμπεριλαμβάνει εμένα, την οικογένεια μου και τους στενούς μου φίλους. Εξήγησε μου τώρα τι σημαίνει το "μαζί τα φάγαμε" που τόσο ένθερμα υποστηρίζεις ότι ισχύει για εμένα την οικογένεια μου και τους στενούς μου φίλους σε παρακαλώ.
Εάν δεν είσαι συνταξιούχος από αυτό δεν έφαγες αλλά δεν γίνεται να μην έχεις κάποιο συνταξιούχο στην οικογένειά σου.![]()
α) Δεν ξέρεις τι κρατήσεις πλήρωνε ο συνταξιούχος του.
β) Δεν ξέρεις πόσες από αυτές** του έκλεψε ο συγκεκριμένος πασόκος για να τις κάνει συντάξεις κατσαπλιαδων/-απογόνων.
**και σε περιπτώσεις, πόσες φορές (πχ Ν.Α.Τ)
Όταν ήρθε η Τρόικα και άρχισε να υλοποιεί στοιχειώδη αύξηση των φόρων και μείωση των παροχών ώστε να είναι ψιλοϊδια απ' όσο ξέρω θίχτηκε ένα 90% της κοινωνίας. Λίγο δύσκολο να υποστηρίζεις ότι αυτό το 90% δεν ευνοούνταν από την προγούμενη κατάσταση. Κι ας μην ήταν συνειδητό φαγοπότι.Sid Vicious έγραψε: 31 Μάιος 2023, 16:12Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι, δεν μπορείς να υποστηρίζεις όλοι μαζί τα φάγαμε ακόμα και αν υπήρξαν πολλοί ευνοημένοι.taxalata xalasa έγραψε: 31 Μάιος 2023, 16:03Καμμια ενοχή, αφού δεν είμαι του δημοσιου αν και μου προσφεραν να αραξω και να βγω στην συνταξη απο τα 40. Αλλα οπως εχεις καταλαβει, αυτοι που φωναζαν «κλεφτες» ήταν οι δημοσιοι υπαλληλοι και οι αδιοριστοι δημοσιολαγνοι που έχασαν την αγελλαδα που τους χαριζε το γαλα.
Τι λες βρε μπιπ μπιπ κι εσύ τώρα, λόγω των συντάξεων τα φάγαμε μαζί, ελληνιόλε.πατησιωτης έγραψε: 31 Μάιος 2023, 15:49Ολοι οι συνταξιούχοι επί δεκαετίες έπαιρναν μεγαλύτερες συντάξεις από αυτές που μπορούσε να δώσει το κράτος.Το μεγαλύτερο ποσοστό του δημόσιου χρέους είναι επιδοτήσεις στα ασφαλιστικά ταμεία.sys3x έγραψε: 31 Μάιος 2023, 15:40Το μαζί συμπεριλαμβάνει εμένα, την οικογένεια μου και τους στενούς μου φίλους. Εξήγησε μου τώρα τι σημαίνει το "μαζί τα φάγαμε" που τόσο ένθερμα υποστηρίζεις ότι ισχύει για εμένα την οικογένεια μου και τους στενούς μου φίλους σε παρακαλώ.
απόδειξη θα μου κόψετε για τα δύο με απόλα;Sid Vicious έγραψε: 31 Μάιος 2023, 16:22 Γενικότερα αυτός ο διαμοιρασμός ενοχών και ευθυνών είναι κατι σύνηθες για την εξουσία. Ο εξουσιαστής διακατέχεται πολλές φορές από μια δουλική (εξουσιαστής = δούλος όμως αυτή είναι άλλη κουβέντα) και ευθυνόφοβη ηθική. Η εξουσία, ως ναρκισσιστική στον πυρήνα της, τα όποια επιτεύγματα τα καταλογίζει με αυταρέσκεια στον εαυτό της ενώ για τις όποιες αποτυχίες ή καταστροφές επιχειρεί να αποποιηθεί μεγάλο μέρος της ευθύνης της μοιράζοντας την σε όλους και φορτώνοντας τους ενοχές
FUCK DONALD TRUMP
ας πούμε καταχρηστικά ότι είναι έτσι (που δεν είναι), ποιός μοίρασε και για ποιόν λόγο; Το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει σε αυτή την περίπτωσηfoscilis έγραψε: 31 Μάιος 2023, 16:19Όταν ήρθε η Τρόικα και άρχισε να υλοποιεί στοιχειώδη αύξηση των φόρων και μείωση των παροχών ώστε να είναι ψιλοϊδια απ' όσο ξέρω θίχτηκε ένα 90% της κοινωνίας. Λίγο δύσκολο να υποστηρίζεις ότι αυτό το 90% δεν ευνοούνταν από την προγούμενη κατάσταση. Κι ας μην ήταν συνειδητό φαγοπότι.Sid Vicious έγραψε: 31 Μάιος 2023, 16:12Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι, δεν μπορείς να υποστηρίζεις όλοι μαζί τα φάγαμε ακόμα και αν υπήρξαν πολλοί ευνοημένοι.taxalata xalasa έγραψε: 31 Μάιος 2023, 16:03
Καμμια ενοχή, αφού δεν είμαι του δημοσιου αν και μου προσφεραν να αραξω και να βγω στην συνταξη απο τα 40. Αλλα οπως εχεις καταλαβει, αυτοι που φωναζαν «κλεφτες» ήταν οι δημοσιοι υπαλληλοι και οι αδιοριστοι δημοσιολαγνοι που έχασαν την αγελλαδα που τους χαριζε το γαλα.