Θέλει πρόβειο βουτυράκι ο κοραμπιές και καλό αμυγδαλάκι όχι πανιασμένο να μοσχοβολάει το σπίτιYouOnlyLiveOnce έγραψε: 25 Οκτ 2018, 15:20 και κουραμπιε πολυ δυσκολο να βρεις(αγοραστο) ,ωραιο με φρεσκο βουτυρακι![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Γέλα, πρέπει επειγόντως να βρω μελομακάρονο στα πέριξ το σκ.
Δεν κρατιέμαι.
Θα βγω σε έρευνα αγοράς
Δεν κρατιέμαι.
Θα βγω σε έρευνα αγοράς
Ελα Γιολακι, μιλαμε για τον καιρο!YouOnlyLiveOnce έγραψε: 25 Οκτ 2018, 15:20 και κουραμπιε πολυ δυσκολο να βρεις(αγοραστο) ,ωραιο με φρεσκο βουτυρακι![]()
Ουτε κουραμπιε, ουτε διπλες. Αν και βρηκα διπλες σε ενα μαγαζακι στην Αθηνας. Εχει ολο το χρονο νομιζω.
Βεβαια ο καθενας εχει αλλο γουστο. Εγω παπαρα μελομακαρονο δε μπορω να φαω. Ουτε κουραμπιε που να κανει παφ παφ... Τα πρωτα τα θελω να κρατανε και να εχουν κανονικο μελι και λεπτοτριμμενο καρυδι και τους κουραμπιεδες, μπισκοτενιους και αρωματικους απτο βουτυρο, οχι ανθονερο γιατι μου θυμιζουν αμυγδαλωτα. Και τις διπλες λεπτες και ναναι αφρος με λεπτοτριμμενο καρυδι επισης, οχι τις γκουμουτσες που βλεπω, που δαγκωνεις και νιωθεις τη ζυμαριλα στο στομα!
Α ρε μανα...
Παγαινε και απτην Κυβελη. Ειχα παρει καποτε. Ηταν μπουκιτσες και αρκετα καλυτερα αποτι αγοραστο εχω δοκιμασει. Δεν ξερω αν εχει βγαλει απο τωρα, ουτε αν ειναι οπως οταν τα ειχα δοκιμασει.don't speak έγραψε: 25 Οκτ 2018, 15:26 Γέλα, πρέπει επειγόντως να βρω μελομακάρονο στα πέριξ το σκ.
Δεν κρατιέμαι.
Θα βγω σε έρευνα αγοράς![]()
don't speak έγραψε: 25 Οκτ 2018, 15:26 Γέλα, πρέπει επειγόντως να βρω μελομακάρονο στα πέριξ το σκ.
Δεν κρατιέμαι.

Ο Στεργίου μπορεί να έχει. Ξέρεις από εκείνα τα μικρά τα στρογγυλά τις μπουκίτσες τις μελωμένες, που τρως και λες ουπς τι ήταν αυτό που γλίστρησε στο λαιμό μου; ας φάω καμιά 10αριά
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι κρυο και τι ζεστη...
Πεινα, κανει.
Πεινα, κανει.
- YouOnlyLiveOnce
και διπλες ναιιιιιιCustom_F έγραψε: 25 Οκτ 2018, 15:29Ελα Γιολακι, μιλαμε για τον καιρο!YouOnlyLiveOnce έγραψε: 25 Οκτ 2018, 15:20 και κουραμπιε πολυ δυσκολο να βρεις(αγοραστο) ,ωραιο με φρεσκο βουτυρακι![]()
![]()
Ουτε κουραμπιε, ουτε διπλες. Αν και βρηκα διπλες σε ενα μαγαζακι στην Αθηνας. Εχει ολο το χρονο νομιζω.
Βεβαια ο καθενας εχει αλλο γουστο. Εγω παπαρα μελομακαρονο δε μπορω να φαω. Ουτε κουραμπιε που να κανει παφ παφ... Τα πρωτα τα θελω να κρατανε και να εχουν κανονικο μελι και λεπτοτριμμενο καρυδι και τους κουραμπιεδες, μπισκοτενιους και αρωματικους απτο βουτυρο, οχι ανθονερο γιατι μου θυμιζουν αμυγδαλωτα. Και τις διπλες λεπτες και ναναι αφρος με λεπτοτριμμενο καρυδι επισης, οχι τις γκουμουτσες που βλεπω, που δαγκωνεις και νιωθεις τη ζυμαριλα στο στομα!
Α ρε μανα...
απο αυτες και αν δεν βρισκεις.οχι να βρεις ωραιες ουτε καν βρισκεις
Ετσι!Naida έγραψε: 25 Οκτ 2018, 15:24
Θέλει πρόβειο βουτυράκι ο κοραμπιές και καλό αμυγδαλάκι όχι πανιασμένο να μοσχοβολάει το σπίτιYouOnlyLiveOnce έγραψε: 25 Οκτ 2018, 15:20 και κουραμπιε πολυ δυσκολο να βρεις(αγοραστο) ,ωραιο με φρεσκο βουτυρακι![]()
![]()
- YouOnlyLiveOnce
Ετσι φαινεται
Θέλω η μαμά μου να τα κάνει όλα
να μου φτιάξει καλούδια και να μου πάρει και τα μποτάκια
θα το παίξω άρρωστη και άπορη
θα το παίξω άρρωστη και άπορη
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Έφαγα κανά καρύδι και στάνιαρα.Naida έγραψε: 25 Οκτ 2018, 15:35don't speak έγραψε: 25 Οκτ 2018, 15:26 Γέλα, πρέπει επειγόντως να βρω μελομακάρονο στα πέριξ το σκ.
Δεν κρατιέμαι.
Ο Στεργίου μπορεί να έχει. Ξέρεις από εκείνα τα μικρά τα στρογγυλά τις μπουκίτσες τις μελωμένες, που τρως και λες ουπς τι ήταν αυτό που γλίστρησε στο λαιμό μου; ας φάω καμιά 10αριά![]()
Εντόπισα κατάστημα που διαθέτει.
Αν δεν βαρεθώ, το απόγευμα θα το έχω στο στόμα.
Μη βαρεθείς, Σκέψου τη πρώτη δαγκωσιά και το μελάκι. Αρκεί να μην είναι περσινά.don't speak έγραψε: 25 Οκτ 2018, 15:51
Έφαγα κανά καρύδι και στάνιαρα.
Εντόπισα κατάστημα που διαθέτει.
Αν δεν βαρεθώ, το απόγευμα θα το έχω στο στόμα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Βινόσαυρος
0,60 σιγα
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
-
Ορέστης 35
Φτιαχνω τους καλυτερους κουραμπιεδες και μελομακαρονα.
-
Ορέστης 35
Εχω 10 κλησεις στο κινητο απο το πρωι απο εταιρια τελεμαρκετινγ. Τους μπλοκαρω τον ενα αριθμο και με παιρνουν απο 2 διαφορετικους σαν λερναια υδρα.
Συνταγες. (Ιδανικα, σε αλλο νημα
Ε ρωτα τι θελουν, μπορει να σενδιαφερει.Ορέστης 35 έγραψε: 25 Οκτ 2018, 18:48 Εχω 10 κλησεις στο κινητο απο το πρωι απο εταιρια τελεμαρκετινγ. Τους μπλοκαρω τον ενα αριθμο και με παιρνουν απο 2 διαφορετικους σαν λερναια υδρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1061 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις