!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Libre arbitre έγραψε: 29 Μάιος 2023, 07:50 Σωστά αλλά οι Ρώσοι είναι σε βιομηχανία πόλεμου. Κάποιος άλλος λόγος θα είναι.
Μήπως γιατί βρίσκονται σε πόλεμο; Δεν ξέρω, πετάω ιδέες για μπρέην-στόρμινγκ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Οργισμένος έγραψε: 29 Μάιος 2023, 09:48
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 29 Μάιος 2023, 07:48 Μάλλον επειδή τους τελείωσαν τα τανκς.
Κερδατε-καιρδαται
Κερδάμε μόνο στο ότι είχαμε δίκαιο σε αυτό που επιμέναμε εξαρχής. Δεν μπορεί η Ουκρανία να κερδίσει έναν πόλεμο με την Ρωσία στα σύνορά της. Ενώ μας πρήζατε το ένα αρχίδι μετά το άλλο για την ανικανότητα του ρωσικού στρατού βλέπουμε μόνο τον ουκρανικό στρατό εξαυλωμένο. Περιμένουμε την εαρινη επίθεση των Ουκρανών. Βλέπουμε τις αποθήκες πυρομαχικών τους κατεστραμμένες. Περιμένουμε. Τα 300 λέοπαρντ που θα κάνουν την διαφορά όπως τα πάτριοτ και τα χάουτζερ και τα μπαυρακταρ πριν από αυτά.
Η δύση συνεχίζει να εκπονεί το ένα σχέδιο μετά το άλλο για την μεταπολεμική κατάσταση. Τους διαφεύγουν σε μια μίξη άρνησης και υπεροψίας που τρώει τα σωθικά της ουάσιγκτον, οι Ρώσοι. Δεν θα υπάρξει κανένα σχέδιο ανακωχής ή πάγωματος του πολέμου χωρίς την συμφωνία της Ρωσίας.
Φίλοι μου, θα έπρεπε να γνωρίζετε την γελοιότητα του ζελένσκυ να παρουσιάζει ειρηνευτική κατάληξη που δεν συμπεριλαμβάνει τους Ρώσους στην υλοποίηση της.
Ειδικά εσύ Οργισμένε που τιμάς το όνομά σου και φαίνεσαι έξυπνο παιδί αφού έγραψες και ένα ολόκληρο βιβλίο θα έπρεπε να νιώθεις ότι οι αμερικάνοι πια, ίσως μέσω του γκράχαμ που είπε: κάθε νεκρός ρώσος είναι κι ένα παραπάνω για την αμερικανική οικονομία ή κάτι τέτοιο, πιέζουν για μια επίθεση που οι Ουκρανοί δεν έχουν σκοπό να κάνουν και σοφά καθυστερούν αφού γνωρίζουν πως αρχικά θα πέσει επάνω σε ένα τεράστιο τοίχο και μετά θα καταλήξει στην ολική καταστροφή των ουκρανικών δυνάμεων. Τι θα κάνουν οι Ουκρανοί λοιπόν τους επόμενους μήνες; Εδώ σε θέλω κάβουρα.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

μπορεί να επιχειρήσουν εισβολή στη Ρωσία για κατάληψη μιας περιοχής που θα επιχειρήσουν να ανταλάξουν με εδάφη στην Ουκρανία
μπορεί η επιδρομή στο Μπελγκοροντ να είχε αναγνωριστικό χαρακτήρα
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

dna replication έγραψε: 29 Μάιος 2023, 10:32 μπορεί να επιχειρήσουν εισβολή στη Ρωσία για κατάληψη μιας περιοχής που θα επιχειρήσουν να ανταλάξουν με εδάφη στην Ουκρανία
Ειλικρινά εαν οι Ουκρανικές δυνάμεις δεν είναι εξασθενημένες και μπορούν παράλληλα να κρατούν το μέτωπο και να οργανώσουν μια εισβολή στη ρωσία ναι νομίζω τακτικά είναι λογικό. Περισσότερο όμως η κατάσταση της αντεπίθεσης μου θυμίζει εκείνη την ταινία με τον Πήτερ Σέλλερς. Το ποντίκι που βρυχάται.
Άβαταρ μέλους
Pillars
Phorum.gr user: Pillars

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pillars »

Περίεργα παιχνίδια παίζονται και από τους Ρώσους. Οι Πολωνο-Ουκρανοί που κάνουν κουμάντο στην Ουκρανία συνεχίζουν να απορωσοποιούν την καθόλα Ρώσικη Οδησσό αλλά η Ρωσία κάνει την πάπια.
Άβαταρ μέλους
Passager
Phorum.gr user: Passager

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Passager »

Unique έγραψε: 29 Μάιος 2023, 10:12
Libre arbitre έγραψε: 29 Μάιος 2023, 06:42 Εικόνα
Πετσόκομμα σκληρό.
Μπααα... 60 στα 59 ριξαν οι Ουκρανοι
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

Άρχισαν πάλι τα όργανα στο κόσοβο εδώ και δυο τρεις μέρες. Πλέον έχουμε και τις πρώτες αναφορές για κινήσεις και των peacekeepers. Για να δούμε αν και αυτή τη φορά θα μαζευτεί η κατάσταση.
Αν και γενικά το αναμενόμενο είναι όσο χειροτερεύει η κατάσταση για τους ουκρανούς, τόσο θα χειροτερεύει και για τους σέρβους

🇽🇰🇷🇸🇫🇲 NATO "peacekeepers" deploy near Northern Kosovo town halls in show of force against gathering Serb protesters.

Unrecognized Kosovo authorities earlier stormed government buildings and clashed with furious Serbs in attempt to install their own town and city mayors.

Now NATO troops are in place in apparent support of Kosovo authorities, despite West condemning Kosovo for violent acts against ethnic Serbs.

telegram
Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone »

dna replication έγραψε: 29 Μάιος 2023, 10:32 μπορεί να επιχειρήσουν εισβολή στη Ρωσία για κατάληψη μιας περιοχής που θα επιχειρήσουν να ανταλάξουν με εδάφη στην Ουκρανία
Απλα μετρανε αντιδρασεις και βλεπουν που υπαρχει δυνατοτητα να γινει η αντεπιθεση...

Το θεμα ειναι οτι και να κανουν στο τελος θα θεωρηθει απιστευτη σπαταλη εμψυχου και αψυχου δυναμικου...που δεν θα μπορεσουν να αναπληρωσουν

Ακομα και εαν παρουν ολα τα χαμενα εδαφη πλην Κριμαια παλι θα χασουν ολην την δυναμικη τους σε αυτην την περιπτωση για την Ρωσια ειναι κερδος

και το εχουν πει οι ιδιοι οι Ρωσοι υπουργοι πολλες φορες....
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

:_: σε
Bazoomba έγραψε: 29 Μάιος 2023, 10:19
Libre arbitre έγραψε: 29 Μάιος 2023, 07:50 Σωστά αλλά οι Ρώσοι είναι σε βιομηχανία πόλεμου. Κάποιος άλλος λόγος θα είναι.
Συγνώμη αλλά μια τόσο μεγάλη χώρα όπως η Ρωσία δεν έχει αποθέματα σε μεγαλύτερες ηλικίες;
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Απ' ό,τι φαίνεται κάποιος υψηλόβαθμος ΝΑΤΟϊκός χτυπήθηκε στην Οδησσό:

https://twitter.com/Cyberspec1/status/1 ... 2546702338
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Πλήγμα σ' ένα ακόμα Ουκρανικό ραντάρ από Λάνσετ:

https://twitter.com/Cyberspec1/status/1 ... 5624339456

Μήπως η Ελλάδα θα έπρεπε να αναπτύξει όπλα σαν το Λάνσετ?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Ακόμα μια αποθήκη πυρομαχικών των Ουκρανών καταστράφηκε.

https://twitter.com/Spriter99880/status ... 7998283776
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Libre arbitre έγραψε: 29 Μάιος 2023, 13:33 :_: σε
Bazoomba έγραψε: 29 Μάιος 2023, 10:19
Συγνώμη αλλά μια τόσο μεγάλη χώρα όπως η Ρωσία δεν έχει αποθέματα σε μεγαλύτερες ηλικίες;
E, αφού σκοτώθηκαν όλοι, και καταστράφηκαν και όλα τα "τάνκς". Το λέει και το Minusrus.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Λέω τις προάλλες ένα ανέκδοτο. Είμαι ένας γέρος χρυσοθήρας βρώμικος και Αγριος χωμένος σε μια τρύπα για χρόνια. Και βρίσκω επιτέλους ένα μεγάλο σβώλο χρυσού. Πάω στο σαλούν στην μικρή πόλη και κοιτάω για γυναίκα. Ρωτάω τον ιδιοκτήτη και αυτός μου απαντάει δεν ήρθαν ακόμα οι Γαλλίδες που περιμένουμε από ... ξες τη Γαλλία. Καλά λέω εγώ τίποτα άλλο υπάρχει; Έχω και έναν γερμανοτσολιά μου λέει αυτός. Όχι σκέφτομαι όχι και με γερμανοτσολιά. Μετά από καιρό βρίσκω δεύτερο μεγαλύτερο σβώλο. Ξαναπάω στο μπαρ. Πηγαίνω στον ιδιοκτήτη. Τι έγιναν τα κορίτσια ρωτάω. Τίποτα δεν ήρθαν ακόμα. Έχω όμως έλα γερμανοτσολιά. Επειδή είμαι και πολύ συντηρητικός δεν θέλω να ξέρουν πολλοί ότι πλάγιασα με γερμανοτσολιά του λέω. Και πόσοι θα ξέρουν ρωτάω. Εγώ, εσύ, ο γερμανοτσολιάς κι αυτός που θα τον κρατάει. Εντωμεταξύ την ώρα που λέω το αστείο ένας γερμανοτσολιάς δίπλα μου ενοχλείται. Και του λέω δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλείσαι. Δεν λέμε οτι εισαι πούστης. Λέμε ότι σε βιάζουνε.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Οργισμένος έγραψε: 29 Μάιος 2023, 09:44
nostromos έγραψε: 29 Μάιος 2023, 00:47
Οργισμένος έγραψε: 29 Μάιος 2023, 00:22 ΤΟ καρκινωμα του εφοπλισμου πρεπει να εξουδετερωθει. Φυσικα αυτο απαιτει αρχιδια που κανενας πολιτικος δεν ειχε στη νεοτερη ελλ ιστορια.

μην γραφετε βλακειες ... εδωσε μια λιστα η Ουκρανια με εταιριες που συμφωνα ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ θελουνε να θεσουνε περιορισμους γιατι και καλα εξυπηρετουνε τη Ρωσια ... την ιδια στιγμη οι ιδιοι Ουκρανοι κανουνε τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ στον Τουρκο και τον καλοπιανουνε ...
Bλακειες σεις γραφετε μονοπωλιακα.
Σουηδια δεν ζεις ...? κατσε περιμενε ποτε θα δεησει ο Τουρκος να σε βαλει στο ΝΑΤΟ αφου γραφουμε βλακειες ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”