Bazoomba έγραψε: 29 Μάιος 2023, 11:24
Πιο ψημένη πρέπει να ήταν η ΓΑΛΗ να ακολουθήσει τον Θάνο, παρά ο μεσιέ λαμογιο.
Εγώ πάντως τη γούσταρα πολύ αυτήν την εξέλιξη.
Δε γουστάρατε Τζημ; Αυτό είναι δικό σας πρόβλημα και όχι των τζημερικών.
Ή θεωρείτε τους τζημερικούς παπάρες που θα ψηφίσουν ό,τι να 'ναι για να κάνουν αντίσταση και είναι με τα κομπιουτεράκια στο χέρι για να υπολογίζουν έδρες;
...Ούτε στο καμουφλάζ είστε καλοί. Κρυφοζούδια.
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ τον ψήφισα ενώ εσύ όχι.
Αλλά αυτά είναι τελείως άσχετα με αυτό που είπα.
Μην κάνεις προβολή των ζαίων πάνω μου, ρε μπαζούμπα.
Εγώ λέω πάντα την αλήθεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 29 Μάιος 2023, 11:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι θες να πεις, γέροντα; Δεν έχουν μυαλό, επειδή ψηφίζουν; Δεν έχουν μυαλό, άσχετα αν ψηφίζουν ή όχι; Δεν έχουν μυαλό, γιατί... έτσι; Τι; Τι;
Δεν έχουν μυαλό γιατί δεν μας έφταναν 50 χρόνια δικομματικής μεταπολίτευσης και 13 χρόνια μνημονίων, τώρα συζητάμε σοβαρά να παίξουμε "Ελλάδα 2.0" με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
Οι Πασόκοι ψηφοφόροι είχαν τουλάχιστον τον απαιτούμενο βαθμό ευθιξίας ώστε να προσποιηθούν ότι μετακινήθηκαν εκλογικά (επιλέγοντας το πιο λάητ Ροζ Πασόκ) για μια 10ετία πριν επιστρέψουν στο μαντρί. Τα γίδια της γαλάζιας πλευράς έμειναν αμετακίνητα ακόμα κι αν 1 μήνα πριν τις εκλογές βλαστημούσαν για την κατάσταση της παράταξης.
Η φράση " θα ήθελα μια ΝΔ με περισσότερους Τζήμερους και λιγότερες Βίβιαν, αλλά δεν θα ψηφίσω τον Τζήμερο ενώ είναι υποψήφιος" είναι χαρακτηριστικό αυτού του ψυχολογικού εγκλωβισμού.
Πασιφάη έγραψε: 29 Μάιος 2023, 01:25
Άμα τηνε πω Τζημεροκουλική θειά, ταιριάζει λες καλλίτερα; Σε ποιό σημείο ''βαράω'';
στο θεια κατα την γνωμη μου, δεν ξερω αν καταφερνεις να την εκνευρίσεις αλλα σε εμενα δουλευει, καθε φορά που το λες θελω να ψηφίσω τζημερο.
Ε το μλκ.
Εκνευρίζεται τα μάλα. Ασχέτως που το παίζει χαλαρή.
Ναι, αλλά δεν λέει έτσι. Αν θες να την εκνευρίσεις άσ' το σε μένα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ή θεωρείτε τους τζημερικούς παπάρες που θα ψηφίσουν ό,τι να 'ναι για να κάνουν αντίσταση και είναι με τα κομπιουτεράκια στο χέρι για να υπολογίζουν έδρες;
Mά'ιστα. Το ακούσαμε κι αυτό
Το τζημερικός είναι κατά το στομαχικός;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Mά'ιστα. Το ακούσαμε κι αυτό
Το τζημερικός είναι κατά το στομαχικός;
Ό,τι και να ήταν, πάει τέλειωσε.
Αλλά όσο κράτησε ως όρος είχε την πλάκα του. Πολύ περισσότερο όταν τη λέγανε και συνεχίζουν να τη λένε στους τέως τζημερικούς, όλα τα γιόλο που δεν μαρτυράνε ακόμη και σήμερα τι θα ψηφίσουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 29 Μάιος 2023, 12:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»