Αρίστος έγραψε: 27 Μάιος 2023, 23:03
Πασες ετοιμες για γκολ εδιναν στα καναλια και στους νεοδημοκρατες, η πλακα ειναι οτι αυτα που ειπαν δεν υπαρχουν στο προγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ουτε καν εχουν αναφερθει ποτε σε κομματικα οργανα, μιλαμε δηλαδη για προβοκατσιες του αισχιστου ειδους.
.
Εντάξει. Εσύ το εξηγείς ως προβοκάτσιες, οι άλλοι το εκλαμβάνουμε ως ανοργανωσιά, τσαπατσουλιά ή ιδεολογικά κολλήματα. Λίγη σημασία έχει αν είναι το ένα ή το άλλο. Η εικόνα που έβγαινε προς τα έξω μετράει/μέτρησε.
Εκ των υστέρων Τσίπρας και Αντώναρος παραδέχθηκαν ότι είχαν υπόψη τους δημοσκοπήσεις που έδειχναν το ΣΥΡΙΖΑ πολύ χαμηλά, εκεί που κατέληξε και το εκλογικό αποτέλεσμα. Άρα τα περί νοθείας είναι μάλλον τρίχες, όπως καταλαβαίνεις.
Παλι θα σου βαλω πιπερι, εγω ΔΕΝ μιλησα για νοθεια, αμα θες να συζηταμε μην μου παριστανεις τη Γαλη που σου βαζει στο στομα λογια που δεν ειπες για να απανταει σε φαντασιωσεις της.
Και για ποια τσαπατσουλια μου λες οταν σου εξηγω οτι ΔΕΝ υπαρχουν τοπικα νομισματα στο προγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ουτε ειχαν ποτε συζητηθει σε κομματικα οργανα.
Συνεπως οτι ειπε ο Τσακαλωτος και σε συνεχεια των Δημητρων του Βαρουφακη ηταν καταφανεστατη προβοκατσια, δεδομενου κιολας οτι και θελει να διωξει τον Τσιπρα απο την ηγεσια και τον θελει η ΝΔ ηγετη σε ενα ΣΥΡΙΖΑ-κανις (εβαλα ακριβως και τι ελεγε ο Μητσοτακης οτι θα μπορουσε να συζητησει με ενα ΣΥΡΙΖΑ που θα ειχε επικεφαλης τον Τσακαλωτο).
Αρίστος έγραψε: 27 Μάιος 2023, 23:03
Πασες ετοιμες για γκολ εδιναν στα καναλια και στους νεοδημοκρατες, η πλακα ειναι οτι αυτα που ειπαν δεν υπαρχουν στο προγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ουτε καν εχουν αναφερθει ποτε σε κομματικα οργανα, μιλαμε δηλαδη για προβοκατσιες του αισχιστου ειδους.
.
Εντάξει. Εσύ το εξηγείς ως προβοκάτσιες, οι άλλοι το εκλαμβάνουμε ως ανοργανωσιά, τσαπατσουλιά ή ιδεολογικά κολλήματα. Λίγη σημασία έχει αν είναι το ένα ή το άλλο. Η εικόνα που έβγαινε προς τα έξω μετράει/μέτρησε.
Εκ των υστέρων Τσίπρας και Αντώναρος παραδέχθηκαν ότι είχαν υπόψη τους δημοσκοπήσεις που έδειχναν το ΣΥΡΙΖΑ πολύ χαμηλά, εκεί που κατέληξε και το εκλογικό αποτέλεσμα. Άρα τα περί νοθείας είναι μάλλον τρίχες, όπως καταλαβαίνεις.
Παλι θα σου βαλω πιπερι, εγω ΔΕΝ μιλησα για νοθεια, αμα θες να συζηταμε μην μου παριστανεις τη Γαλη που σου βαζει στο στομα λογια που δεν ειπες για να απανταει σε φαντασιωσεις της.
.
Δεν το έγραψα αναφερόμενος σε σένα αν και κάποιες αναρτήσεις σου μπορεί να υπονοούσαν κάτι τέτοιο. Άλλοι μίλησαν κυρίως για νοθεία. Το έγραψα στο πλαίσιο του θέματος που έχει το νήμα.
Τέλος πάντων όταν ακούω θεωρίες αυτές πρέπει να στοιχειοθετούνται. Αν το Τσακαλώτος λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ας τον βγάλει στη σέντρα και να το διαγράψει. Τι περιμένει; Να του βάλει κι άλλες τρικλοποδιές μέχρι τις επόμενες εκλογές;