!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κανόνι ή αλλαγή στρατηγικής ο Akis;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Κανόνι ή αλλαγή στρατηγικής ο Akis;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Αρίστος έγραψε: 27 Μάιος 2023, 10:47 Ένα στα τέσσερα καταστήματα εστίασης κινδυνεύει με λουκέτο το επόμενο διάστημα, όπως προκύπτει από την μελέτη που πραγματοποίησε η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).

.
Νέα Δημοκρατία ψήφισαν θα την έχουν. :8)
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

plouf έγραψε: 27 Μάιος 2023, 11:15
Αρίστος έγραψε: 27 Μάιος 2023, 10:47 Ένα στα τέσσερα καταστήματα εστίασης κινδυνεύει με λουκέτο το επόμενο διάστημα, όπως προκύπτει από την μελέτη που πραγματοποίησε η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).

.
Νέα Δημοκρατία ψήφισαν θα την έχουν. :8)
Μπορεθ να ψήφισαν νδ το 75% που δεν παιε για φουντο
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

φούρνοι καφέ, πεινιρλι, φαρμακεία ανοίγουν συνεχώς. έχω θα έφτιαχνα ένα κομπο, drugstore φάση, να πίνεις το καφεδάκι σου, να τσιμπούσες το πεινιρλι, τα έκανες και το τεστ σου, πολύ χρήμα.
τα σουβλατζίδικα βλέπω όντως πως τραβάνε ζόρια, λόγω της ανόδου των τιμών, ειδικά συνοικιακά. μένουν αυτά σε κεντρικα σημεία, όπως και κάποια πολύ μεγάλα, το οποίο δεν ειναι καλό, γιατί πουλάνε ακριβή σαβούρα στην πλέμπα που περνάει απ έξω. πήγα μεθυσμένος σε ένα bad wolf πως το λένε αυτό εκεί Πατησίων, και θά το μετανιώνω για όλη μου τη ζωή, 3μιση ευρώ ανθυπομετριότητες. πάλι καλά αυτός που μοιράζω φυλλάδια Αιγάλεω, το έχει ακόμα 3.20, με ποιοτικό γύρο, και τούμπανο. αλλά από την άλλη δουλεύει αυτός, η κόρη του και η γυναίκα του για να τα βγάζει πέρα. έχει και μια πιτσιρίκα στο ταμείο, που αυτές δεν μου αρέσουν έτσι κι αλλιώς ,και η φάτσα της είναι σπαστική, αλλά έχει μια υπερφυσικη κωλαρα,και το ξέρει, φοράει όλο κάτι κολάν μαύρα και φόρμες στενές, και δεν μπορώ παρά να παίρνω ματιές ενώ δεν θα έπρεπε λόγω τζιλφιδεολογιας, αλλά τα μάτια σου πάνε κατευθείαν λες και τα τραβάνε μαγνήτες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Μάιος 2023, 11:20 . έχει και μια πιτσιρίκα στο ταμείο, που αυτές δεν μου αρέσουν έτσι κι αλλιώς ,και η φάτσα της είναι σπαστική, αλλά έχει μια υπερφυσικη κωλαρα,και το ξέρει, φοράει όλο κάτι κολάν μαύρα και φόρμες στενές, και δεν μπορώ παρά να παίρνω ματιές ενώ δεν θα έπρεπε λόγω τζιλφιδεολογιας, αλλά τα μάτια σου πάνε κατευθείαν λες και τα τραβάνε μαγνήτες.
Και αυτό κολλάει με το θέμα του τοπικ, επειδή.....?
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 27 Μάιος 2023, 11:25
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Μάιος 2023, 11:20 . έχει και μια πιτσιρίκα στο ταμείο, που αυτές δεν μου αρέσουν έτσι κι αλλιώς ,και η φάτσα της είναι σπαστική, αλλά έχει μια υπερφυσικη κωλαρα,και το ξέρει, φοράει όλο κάτι κολάν μαύρα και φόρμες στενές, και δεν μπορώ παρά να παίρνω ματιές ενώ δεν θα έπρεπε λόγω τζιλφιδεολογιας, αλλά τα μάτια σου πάνε κατευθείαν λες και τα τραβάνε μαγνήτες.
Και αυτό κολλάει με το θέμα του τοπικ, επειδή.....?
ότι χρησιμοποιεί την πιτσιρίκα με την κωλαρα για να έρχονται πελάτες, εκεί έφτασαν, να επεξεργαζονται οι μικρομαγαζατορες σεξιστικά σχήματα προς επιβίωση.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ακόμη δε σημαίνει πως επειδή ένας χώρος εστίασης μετράει 30 χρόνια λειτουργίας είναι απαραίτητα και τοπ.
Το ίντερνετ έκανε μεγάλο κακό στους μέτριους.
Η ρήση "αυτόν ξέρω αυτόν εμπιστεύομαι" πήγε περίπατο από τη στιγμή που μαθαίνεις ότι λίγα μέτρα παρακάτω υπάρχει κάποιος που είναι πιο καλός.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Μάιος 2023, 11:20 φούρνοι καφέ, πεινιρλι, φαρμακεία ανοίγουν συνεχώς. έχω θα έφτιαχνα ένα κομπο, drugstore φάση, να πίνεις το καφεδάκι σου, να τσιμπούσες το πεινιρλι, τα έκανες και το τεστ σου, πολύ χρήμα.
τα σουβλατζίδικα βλέπω όντως πως τραβάνε ζόρια, λόγω της ανόδου των τιμών, ειδικά συνοικιακά.
Τα φαρμακεια πού κολλάνε στην εστίαση; Ανοίγουν γιατί απελευθερώθηκαν οι αποστάσεις για τις άδειες.
Καφέ και σαντουιτσάδικα από την άλλη ανοίγουν (και κλείνουν) γιατί επιδοτούνται από το κράτος καθώς υποτίθεται ότι δίνουν αρκετές θέσεις σε ανειδίκευτο προσωπικό μειώνοντας έτσι τα στατιστικά της ανεργίας. Τα γυράδικα αντίθετα, πέρα από το κόστος της πρώτης ύλης, απαιτούν εξειδικευμένο προσωπικό -ειδικά οι τυλιχτές- που δεν είναι πλέον εύκολο να βρεθούν...
Οι αυξήσεις στις τιμές των κρεάτων είναι δυστυχώς μεγάλο θέμα. Πήγα τις προάλλες σε γνωστό μου συνοικακό οικονομικό ταβερνάκι, από τα λίγα μέρη που σέρβιραν στην περιοχή παϊδάκια και μου λέει δεν έχουμε.. Πήγα στο χασάπη μου λέει ο ταβερνιάρης και μου τα δίνει 15 ευρώ το κιλό, αν τα έπαιρνα τί θα έπρεπε να σε χρεώσω; Θα σου έφερνα μερίδα με τρία κομματάκια μέσα και θα με έβριζες..
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ωπα κάτσε. 15 ευρώ το κιλό; δηλαδή τα παίρνει λιανική όπως και εσύ που θα πας να πάρεις μισό κιλό;
Άλλαξε ταβερνάκι. Κατι δε πάει καλά εκεί ή ειδικεύεται στα μαγειρευτά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Μάιος 2023, 11:20 φούρνοι καφέ, πεινιρλι, φαρμακεία ανοίγουν συνεχώς. έχω θα έφτιαχνα ένα κομπο, drugstore φάση, να πίνεις το καφεδάκι σου, να τσιμπούσες το πεινιρλι, τα έκανες και το τεστ σου, πολύ χρήμα.
...
Εικόνα
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 26 Μάιος 2023, 23:06
sys3x έγραψε: 26 Μάιος 2023, 22:17
Αρίστος έγραψε: 26 Μάιος 2023, 21:04 OΛΗ η εστιαση εχει μεγα προβλημα.

Μεχρι και οι φουρνοι και ας σερβιρουν και καφε.

.
https://www.makthes.gr/loyketo-se-gnost ... kis-647133

Ποιος Άκης.

Δικέ μου, δεν έχει πολύ κολακευτικές κριτικές στον γούγλη :-?
Δάσος, δένδρο, δάκτυλο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

μιλαμε για εναν οχλο που τον αγοοραζεις κυριολεκτικα με ενα σουβλακι η τυροπιτα,οποτε? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Ποιο χρημα ρε φιλε οι φουρνοι, εβαλα τα στατιστικα οτι κλεινουν συνεχεια.

Την πιο δυσκολη εποχη τους περνανε μετα τη δεκαετια του 50.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”