Έτσι σε θέλω. Αυστηρό. Πρόγραμμα (γου γουέι) δεν θα το κάνουν γιολο φάση οι ό,τι να' ναι καταληψίες.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς από το σατανιασμένο μπολιασμένο στρατόπεδο της νέας δικτατορίας.
Έτσι σε θέλω. Αυστηρό. Πρόγραμμα (γου γουέι) δεν θα το κάνουν γιολο φάση οι ό,τι να' ναι καταληψίες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μάιος 2023, 01:33Έτσι σε θέλω. Αυστηρό. Πρόγραμμα (γου γουέι) δεν θα το κάνουν γιολο φάση οι ό,τι να' ναι καταληψίες.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς από το σατανιασμένο μπολιασμένο στρατόπεδο της νέας δικτατορίας.![]()
Εδώ μιλάμε μαρξιστικά ανάδελφε σύντροφε, ξέχνα τις ελπίδες. Ε, αν ο μεγάλος είπε ότι θα συμμαχήσει ακόμη και με τον διάολο εναντίον των οξαποδώ, εμείς οι νουδίτες θα συμμαχήσουμε με το θεό. Στην τελική, δεν κατάλαβα, καλύτερος είναι ο διάολος;Στύγιος έγραψε: 27 Μάιος 2023, 01:47Πάντα υπάρχει ελπίδα και δε πεθαίνει τελευταία . Υπάρχει ΝΙΚΗΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μάιος 2023, 01:33Έτσι σε θέλω. Αυστηρό. Πρόγραμμα (γου γουέι) δεν θα το κάνουν γιολο φάση οι ό,τι να' ναι καταληψίες.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς από το σατανιασμένο μπολιασμένο στρατόπεδο της νέας δικτατορίας.![]()
![]()
![]()
Όχι.Juno έγραψε: 27 Μάιος 2023, 00:59Αντρέα Παπανδρέου, εσύ;ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μάιος 2023, 00:49Αυτό ακριβώς εννοώ.Juno έγραψε: 26 Μάιος 2023, 23:36
Μπερδεύτηκα από το avatar και επιπλέον η απάντηση σου φέρνει, απλώς ο συμπχωρουμίτης τρολλάρει, ενώ εσύ όντως βρίζεις και προσβάλεις τους πάντες!
Το διόρθωσα.
Μπα! Θα λυνόταν η παρεξήγηση! Κάποιοι εδώ μέσα ξέρουμε να συζητάμε.
Κάποιοι εδώ μέσα έχετε κοινά σημεία αναφοράς.
Και τα διευκρινίζετε σαφέστατα.
Κάποιοι έχουν άλλα.
Πράγμα που πραγματικά εκτιμώ ως πληροφορία και επιβεβαίωση στατιστικών.
Σε λίγες μέρες, θα κάνω μια πρώτη αξιολόγηση/καταμερισμό/οργανόγραμμα (κάτι τέτοιο) των συγκεκριμένων σημείων αναφοράς, που έχουν άμεση επίπτωση και στην ψήφο.
Γιατί ακόμη και ο τρόπος που αντιλαμβάνεται κάποιος τα ερωτικά τεκταινόμενα, έχει άμεση επίδραση στην ψήφο του. Είτε το αντιλαμβάνεται είτε όχι.
Και ειλικρινά ευχαριστώ, που υπήρξες αφορμή γι' αυτό. Το εννοώ.![]()
Γιατί έχει πάντα ενδιαφέρον το απόσταγμα των πραγμάτων. Είτε φαίνονται σοβαρά είτε γελοία. Το ίδιο ακριβώς είναι.
αυτο θα ηθελα να το δω - πως συνδεονται δλδ τα επιθυμητα γαμησια με την ψηφοΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μάιος 2023, 00:49Αυτό ακριβώς εννοώ.Juno έγραψε: 26 Μάιος 2023, 23:36Μπερδεύτηκα από το avatar και επιπλέον η απάντηση σου φέρνει, απλώς ο συμπχωρουμίτης τρολλάρει, ενώ εσύ όντως βρίζεις και προσβάλεις τους πάντες!ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μάιος 2023, 23:31
Προσπαθούσα να θυμηθώ πότε είπα κάτι τέτοιο στη Νάιδα, γιατί ούτε ως ιδέα δεν θα μου πέρναγε από το μυαλό κι ευτυχώς τώρα κατάλαβα τι συνέβη.
Το διόρθωσα.
Μπα! Θα λυνόταν η παρεξήγηση! Κάποιοι εδώ μέσα ξέρουμε να συζητάμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μάιος 2023, 23:31 Το επόμενο βήμα είναι να την πέσει και στο σφιχτοχέρη επειδή γουστάρει νεώτερους και να τον αφήσει να ψάχνεται.![]()
Και καλά να πάθει.
Κάποιοι έχουν άλλα.
Σε λίγες μέρες, θα κάνω μια πρώτη αξιολόγηση/καταμερισμό/οργανόγραμμα (κάτι τέτοιο) των συγκεκριμένων σημείων αναφοράς, που έχουν άμεση επίπτωση και στην ψήφο.
Γιατί ακόμη και ο τρόπος που αντιλαμβάνεται κάποιος τα ερωτικά τεκταινόμενα, έχει άμεση επίδραση στην ψήφο του. Είτε το αντιλαμβάνεται είτε όχι.
Γιατί έχει πάντα ενδιαφέρον το απόσταγμα των πραγμάτων. Είτε φαίνονται σοβαρά είτε γελοία. Το ίδιο ακριβώς είναι.
Σου είπα ότι δεν θέλω πάρε-δώσε μαζί σου;ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μάιος 2023, 02:16Όχι.Juno έγραψε: 27 Μάιος 2023, 00:59Αντρέα Παπανδρέου, εσύ;ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μάιος 2023, 00:49
Αυτό ακριβώς εννοώ.
Κάποιοι έχουν άλλα.
Επ' ευκαιρία, αν θέλεις, απάντησε και στο δικό μου ερώτημα. Έχεις εμβολιασθεί;
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Αγνόησέτηνα... Είναι αρχιδοζαλίστρα...Juno έγραψε: 27 Μάιος 2023, 09:16Σου είπα ότι δεν θέλω πάρε-δώσε μαζί σου;
Τι κάνεις τώρα; Άνοιγεις άλλο θέμα για να ξαναρχίσεις να βρίζεις;
Και μετά θα ρωτήσεις για κάτι άλλο για να μπορείς να συνεχίσεις να τσακωνεσαι;
Ένας-ένας έχουν αρχίσει να σε αγνοούν εδώ μέσα και ψάχνεσαι να ανοίξεις κουβέντα;
Πολιτική δημοσκόπηση κάνω βρε πολυλογού.Juno έγραψε: 27 Μάιος 2023, 09:16Σου είπα ότι δεν θέλω πάρε-δώσε μαζί σου;
Τι κάνεις τώρα; Άνοιγεις άλλο θέμα για να ξαναρχίσεις να βρίζεις;
Και μετά θα ρωτήσεις για κάτι άλλο για να μπορείς να συνεχίσεις να τσακωνεσαι;
Ένας-ένας έχουν αρχίσει να σε αγνοούν εδώ μέσα και ψάχνεσαι να ανοίξεις κουβέντα;
Μάλλον θα προκύψει και νέο πολιτικό σχήμα.Otto Weininger έγραψε: 27 Μάιος 2023, 09:52 Juno πως αισθάνεσαι για την πολιτική κατάντια σου;
Να σε σιγοντάρουν κάτι βλάκες σαν τον αποπάνω που κόπτεται μονάχα για το πώς δεν θα υπάρχει σταθερή κυβέρνηση, την ώρα που εσύ ψάχνεις ποιο...αριστερό κόμμα θα ψηφίσεις για να μην βγει αυτοδύναμη η ΝΔ.
Και όλη αυτή η κατρακύλα γιατί; Γιατί σου είπαν να εμβολιαστείς εν μέσω παγκόσμιας πανδημίας.
Επόμενο βήμα, αλουμινόχαρτο στο κεφάλι.
Μη μιλάς ρε. Έστω για λίγο.Αρίστος έγραψε: 27 Μάιος 2023, 10:01 Γενικοτερα το πως θα κυβερνησει ο Κουλης αν παρει αυτοδυναμια φαινεται ακριβως απο τη συμπεριφορα των λεγεωναριων του εδω μεσα.![]()
.
Το πρόβλημα είναι η συμπεριφορά των πραγματικών λεγεωνάριων του μικρού Αλέξη, εκεί έξω. Θα χάσουνε και το κάστρο της ΡοδόπηςΑρίστος έγραψε: 27 Μάιος 2023, 10:01 Γενικοτερα το πως θα κυβερνησει ο Κουλης αν παρει αυτοδυναμια φαινεται ακριβως απο τη συμπεριφορα των λεγεωναριων του εδω μεσα.![]()
.