Ήταν σύμβαση ορισμένου χρόνου, γύρισες σπίτι και αναπολείς τα παλιά, γράφοντας πίπες;
Θα μελαγχολήσωΑυτή η «μελαγχολία» φαίνεται εκ πρώτης όψεως να εδραιώνει το καθεστώς Μητσοτάκη.
Είναι όμως τοξική για το μέλλον της Δημοκρατίας μας. Ας ελπίσουμε, για να θυμηθούμε τον Sigmund Freud, ότι μπορεί να πρόκειται μόνο για ένα πρόσκαιρο «πένθος» που αφορά την αποδυνάμωση των παραδοσιακών αγώνων υπέρ της Δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Πένθος που θα περάσει σύντομα.
Γιατί η παγίωση της μελαγχολίας μπορεί να οδηγήσει την Δημοκρατία μας σε μια επώδυνη μακρά περίοδο αξιακής και πολιτικής κατάθλιψης.
Βαριδι ειναι ο ιδιος Τσιπρας οσο και να προσπαθει να πεισει τους πασοκοσυριζαιους ο γιος του Κουρη.

θα μελαγχολήσω
κι ύστερα εγώ, κι ύστερα εγώ
πως θα συνεχίσω
ειναι η νεα "γραμμη" του συριζοΚαραμανλισμου.προβολη του κομματος της Νικης(μεχρι τις εκλογες λεγανε οτι ειναι κομμα που στηριζει η νδ για να κανει ζημια στον Βελοπουλο),επιθεση σε πασοκ κκε και προσπαθεια να φορτωσουν τις ευθυνες της ηττας Συριζα στα στελεχη και οχι στον ιδιο τον Τσιπρα που πρεπει να ειναι ισχυρος για να αντιμετωπισει τον ηγεμονα Μητσοτακη και τα φαινομενα ορμπανοποιησηςgeorgebi έγραψε: 27 Μάιος 2023, 08:15 Τι έγινε ρε παιδιά; πήδησε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ απ το καράβι;![]()
Πήγε με τη ΝΙΚΗ;![]()
Και ποιος θα μας υποστηρίζει τώρα απ τη δεξιά πολυκατοικία
Η
Dr Socrates έγραψε: 27 Μάιος 2023, 11:52
Σε κατάσταση πανικού ο Ανδρουλάκης από το «τσουνάμι» αντιδράσεων υπέρ Καστανίδη!![]()

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς οι κακοπροαίρετοι αλλά προσωπικώς βρίσκω αυτόν τον συνδυασμό της ποιητικής μελαγχολικής προσέγγισης με την αυθεντικότητα της πολακικής προσέγγισης, εξαιρετικό.