Έζησα στην Ελλάδα του Παπαδόπουλου. Ήταν ένα υπέροχο κράτοςΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μάιος 2023, 17:32Ρε συ τί συγκρίνεις;Aprilianos έγραψε: 26 Μάιος 2023, 17:24 Αλήθεια στη Γερμανία του 1934,τη σοβιετική Ρωσία και στην Ελλάδα του Παπαδόπουλου και του Μεταξά θα είχε προβληθεί οπουδήποτε αυτή η ταινία;![]()
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
- Aprilianos
Re: Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
Re: Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
Αρίστος έγραψε: 26 Μάιος 2023, 17:19
Η στοιχειωδης λογικη λεει πως μπορει να μην ηταν τσοντα αλλα προπαγανδιζε την ερωτικοτητα μεταξυ των αγοριων. Και οτι αυτο σοκαρε το αγορι που την ειδε και γι' αυτο οι γονεις του υπεβαλαν μηνυσεις.
Πες μας τωρα οτι δεν επρεπε να υποβαλουν μηνυσεις επειδη δεν ειδαν την ταινια.
.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ε και λοιπόν;Aprilianos έγραψε: 26 Μάιος 2023, 18:41Έζησα στην Ελλάδα του Παπαδόπουλου. Ήταν ένα υπέροχο κράτοςΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μάιος 2023, 17:32Ρε συ τί συγκρίνεις;Aprilianos έγραψε: 26 Μάιος 2023, 17:24 Αλήθεια στη Γερμανία του 1934,τη σοβιετική Ρωσία και στην Ελλάδα του Παπαδόπουλου και του Μεταξά θα είχε προβληθεί οπουδήποτε αυτή η ταινία;![]()
![]()
![]()
![]()
Μπορείς να πας σ' ένα βουνό ή κάποιο μικρό χωριό και να ξαναζήσεις τη μαγεία.
Οι άλλοι θα ζήσουν όπου και όπως θέλουν αυτοί και όχι όπως γουστάρεις εσύ. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται με το ζόρι. Αν δεν γουστάρουν ας πάρουν κι αυτοί τα βουνά να ξεκινήσουν νέο ένοπλο αγώνα.
Για όλα υπάρχουν λύσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εγώ δεν θυμάμαι ποτέ να ένιωσα έλξη για αγόρι. Κανένα μπέρδεμα δεν υπήρχε, φαντάζομαι για την συντριπτική πλειοψηφία έτσι είναι. Λογικά μόνο οι bisexuals είναι μπερδεμένοι.Στύγιος έγραψε: 26 Μάιος 2023, 17:44 Η ψυχολογία εδώ και πολλά χρόνια επιβεβαιώνει ότι και τα αγόρια και τα κορίτσια στην εφηβεία έλκονται από άτομα του ίδιου φύλου, συναγελάζονται και ανακαλύπτουν τον σεξουαλικό τους προσδιορισμό μετά.
- Aprilianos
Δεν κουνιόταν φύλλο σε αυτά τα καθεστώτα. Οι πιο πολλοί νοιάζονται για την δουλίτσα τους και τα λεφτά τους, δεν ενδιαφέρονται για θέματα μικρών κοινωνικών ομάδων. Μπορείς να είσαι όσο αυταρχικός θες αρκεί να είναι καλό ταισμενοιΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μάιος 2023, 18:49Ε και λοιπόν;
Μπορείς να πας σ' ένα βουνό ή κάποιο μικρό χωριό και να ξαναζήσεις τη μαγεία.
Οι άλλοι θα ζήσουν όπου και όπως θέλουν αυτοί και όχι όπως γουστάρεις εσύ. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται με το ζόρι. Αν δεν γουστάρουν ας πάρουν κι αυτοί τα βουνά να ξεκινήσουν νέο ένοπλο αγώνα.
Για όλα υπάρχουν λύσεις.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Έτσι να βαράτε ταγκαλάκια...
- Golden Age
Την είδε το παιδάκι που ξέρασε και το ανέφερε στους γονείς του.Beria έγραψε: 26 Μάιος 2023, 16:51Την έχεις δει την ταινία, Γκόλντεν;Golden Age έγραψε: 26 Μάιος 2023, 16:11Ταινία με αγόρια που φιλιούνται στο στόμα. "Ανωμαλάρες" όσοι αντιδρούν. Λες και τα παιδάκια που την είδαν και ξερνούσαν δεν είναι φυσιολογικά...3f3k έγραψε: 26 Μάιος 2023, 14:56 Τι ανωμαλαρες είναι αυτοί στο κόμμα Νίκη, που παιδική ταινία με δυο αγόρια την φαντάζονται ως τσόντα με παιδάκια. Ωραία μυαλά ρε. Μην ξεχάσουν να καυλωσουν με τις φούστες κοριτσιών στην παρέλαση των γυμνασίων.
Που ζεις εσύ;enaon έγραψε: 26 Μάιος 2023, 15:00 ειπε και ενα αλλο ωραίο, εδειξε ενα θεμα απο τα βιβλία που τα παιδια πρεπει να φτιαξουν μια ιστορία με την κοκκινοσκουφίτσα τον καραγκιόζη και τον Μεγα ΑλεξανδροΚαλά τρολάκια ειναι στο υπουργειο αν λεει αλήθεα, καθόμαστταν και λεγαμε για σοκολάτες.
Πάρε ένα ποτ πουρι:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ευχαριστούμε για τη λασπολογία ( περιμένω το έμβασμα του Πούτιν
) και θα ανταποδώσουμε δυναμικά και πολλαπλά.
Ο κουραδέμπορας Μητσοτάκης γιατί πάει στο Άγιον Όρος; Φοβάται τη ΝΙΚΗ; 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-