στο τελος θα μαζευετε αχλαδια ομως.Στύγιος έγραψε: 26 Μάιος 2023, 22:22 Γαλή ,έλα ΝΙΚΗ ,απευθύνω φιλικό κάλεσμα .Δεν έχω και δεν έχεις προσωπικό κέρδος , έτσι για το γαμώτο που λένε![]()
![]()
μην πεις δεν ηξερα
στο τελος θα μαζευετε αχλαδια ομως.Στύγιος έγραψε: 26 Μάιος 2023, 22:22 Γαλή ,έλα ΝΙΚΗ ,απευθύνω φιλικό κάλεσμα .Δεν έχω και δεν έχεις προσωπικό κέρδος , έτσι για το γαμώτο που λένε![]()
![]()
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Πόρδησον μοι ένα τειχίον όρχεων.
Δεν σε διόρισε ο Κούλης τύπε γι αυτό του χεις άχτι?taxalata xalasa έγραψε: 25 Μάιος 2023, 03:16 Πόσα κόμματα και αποκόμματα πρέπει να περάσουν το 3% για να μην έχει αυτοδυναμία αυτός που γαμιέται πατόκορφα...;
Βοηθάτε άχριστοι αντίχριστοι και βάλτε τα math να μιλήσουν στις απαντήσεις σας...
Ίσως να άλλαξουμε τακτική και να απέχουμε της αποχής για μόνο μια εξαίρεση, συνμετέχοντας στο τσίρκο «Ελληνικές Εκλογές» για να την σπάσουμε στον βλάκα...
Ο δημοκράτης. Δεν έχει μούτρα να κυκλοφορεί με το παλιό νικ και το άλλαξε.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Μίλα μου. Αυτό που ήθελα να γίνει έγινε. Το' βγαλες από μέσα σου.Juno έγραψε: 26 Μάιος 2023, 22:37Τοτε θα σου μιλάω και εγώ όπως γουστάρω, σταφιδιασμένη τεκνατζού που σε έβγαλαν στη σύνταξη τα αγοράκια!ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Μάιος 2023, 22:29Θα σου μιλάω όπως γουστάρω, καρακαηδόνα. Άντε λοιπόν να ξεσκονίσεις τα πιατικά της προίκας σου στο σύνθετο γιατί ξανάπιασαν αράχνες, άντε να σιδερώσεις κανένα δαντελωτό πετσετάκι με μαίανδρους ή το ρωμαϊκό αετό, κανόνισε να βάλεις και κάποιο ωάριο στην κατάψυξη μην τυχόν και χαθεί το δείγμα ελληνορωμαϊκού κάλους και μετά έλα να μου κάνεις συστάσεις για την ηλικία των γκόμενων που είχα κι εσύ δεν θα' χεις ποτέ.Juno έγραψε: 26 Μάιος 2023, 22:22
Τότε να μην με ξανακουοτάρεις για κανέναν λόγο, ούτε καν να αναφερθείς πλαγίως σε εμένα.
Και πρόσεχε λίγο πως μιλάς. Δεν μεγαλώσαμε στο ίδιο σπίτι, κάποιους/ες μας ενοχλούν οι βρισιές.
Έτσι το θέλεις, έτσι θα γίνει. Και κάνε εμετό όπου γουστάρεις. Εσύ θα τον καθαρίσεις. Και προσοχή στο παρκέ, χαλάει το λούστρο και θα πάθεις κι άλλο ταράκουλο συν όλα τα άλλα.
Βλημμένα.![]()
Πέρα από τα άκυρα που μου αραδιάζεις, με τα νεύρα που βγάζεις σε όλους μα όλους εδώ μέσα, είναι εμφανές πως έχεις πολλή οργή μέσα σου. Προφανώς δεν περνά πλέον η μπογιά σου, τα τεκνά είναι περασμένα μεγαλεία και θυμώντας τα, κλαις.
Και έρχεσαι εδώ να βρίζεις και να προσβάλεις τους πάντες, μήπως ξεθυμάνεις και ηρεμήσεις.
Εσύ το ξεκίνησες, εσύ θα το σταματήσεις!
Μαντάμ ΓΑΛΗ!![]()