Δεν τρελαίνομαι τόσο για τα χριστουγεννιάτικα γλυκά (εκτός από τα μελομακάρονα), οπότε εγώ θα σπάσω πάνω στο τριήμερο. Αν και μια φορά το κράτησα πάνω από 40 μέρες.Bazoomba έγραψε: 26 Μάιος 2023, 15:06Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Απλώς το πήρα απόφαση. Ε, μετά τα 1α Χριστούγεννα αποχής τίποτα δεν μπορεί να σε σπάσει.Καρολίνα έγραψε: 26 Μάιος 2023, 15:04Bazoomba έγραψε: 26 Μάιος 2023, 15:01
Τα έκοψα μαχαίρι προ 4 χρόνων, ως προσωπικό στοίχημα μιας και είχα χρηματοδοτήσει τις πανεπιστημιακές σπουδές των δισέγγονων όλου του μετοχικού συμβουλίου της ΙΟΝ και είχε φτάσει η κατάσταση στο αμήν.![]()
![]()
Μπράβο, καλά έκανες. Εγώ έκοψα μαχαίρι το κάπνισμα πριν 10.5 χρόνια, αλλά πιο πιθανό να μου κόψουν το κεφάλι, παρά να κόψω τα γλυκά, αν και θα το ήθελα. Αν έχεις κάποιον τρόπο, πες τον πληζ.
(Φαγητό τρώω ελάχιστο, αλλά όταν βλέπω γλυκό γυαλίζει το μάτι μου.)
Ίσως η λύση είναι να πάω σε καμιά σπηλιά. Βέβαια έχω χαμηλό ζάχαρο και η μικροβιολόγος μου είπε μια μέρα "φάε και κανένα γλυκό".
Να ξέρεις με έχεις εμπνεύσει τώρα και θα το προσπαθήσω και εγώ (αν και έχω ακόμα σοκολατένια αυγά από το Πάσχα).
Ούτε παγωτά δεν τρως;